Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 42. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere sonuçlanır
-
D.Kiev kazanır
-

Originally Posted by
Fernando Gago
Ben buna katılmıyorum . Fransa gruptan çıkamadı tek eleştirilen teknik direktör oldu Fransanın kadrosu kötü mü ? en iyi 3 kadrodan biri onlarda idi ama olamadı , Dünya Şampiyonu İtalya Çeyrekte elendi eleştirilen teknik direktörü oldu ve kovuldu ,İspanya gruptan çıkamasaydı eleştirilen sadece Aragones olurdu belkide yine kovulurdu. İspanya şampiyon olunca neden %5lik pay Aragones'in oluyor anlamak güç
ispanya Fedarasyon başkanı Aragones'i takımda tutabilseydi böyle bir açıklama yapar mıydı ? 23 futbolcunun havalara uçurduğu kişinin Aragones olduğunu unutmayalım
Ispanyanin kadrosu en iyi kadroydu bir kere.4-4 lük bir kadrolari vardi.Ben Aragonesin bir ayricaligini görmedim o turnuvada.Her macta ayni sistem,ayni dakikalarda ayni degisiklikler,giren-cikan oyuncular ayni.Yani hep ayni seyleri yapti.Kim olsaydi ispanyanin basinda onlar sampiyon olurdu,futbolcular büyük özveriyle oynadilar.
Aragonesin elestirilmesinin nedeni de bu,hep ayni seyleri yapiyor.Ekstra yaptigi birsey yok,bir sistemi var ve hep onu kullaniyor,baska birsey düsünmüyor.Teknik direktör takiminin kötü gittigi zamanlarda durumunu düzeltebilendir.Ama Aragoneste bu yok.Sivasspor macinda ezildi Fenerbahce,o kadroyu,o sistemi Kiev macinda da cikariyor.Bunun neresi mantikli ?
Tamam kadro kisitli,yönetim istedigi futbolculari alamadi ama onun da degisik biseyleri düsünmesi gerekiyor artik,o kadrodan nasil verim alabilecegini düsünmesi gerekiyor,hep ayni kadroyu cikararak resmen yönetimin ayibini yüzüne vuruyor,olan takima ve taraftarlara oluyor ...
Mesaj Yetkileri