Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 42. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere sonuçlanır
-
D.Kiev kazanır
-
Volkan Demirel
Bu oyuncuyu genç yaşta kazandığı para ve bulunduğu mevki şımartmış ki takımını zora sokacak her hareketi bilerek yapıyor. Neden bilerek yapıyor diyorum çünkü taraftar onun gördüğü kırmızı kartlardan, yaptığı hatalardan bıkmış durumda. Bunu gören bilen birisi olarak devam ediyorsa takımını zora sokacağını bile bile yapıyordur. Biz üstüne koyarak ilerlemesini beklerken o yapılmaması gereken şeyleri üstüne koyarak ilerliyor.
Roberto Carlos
Girmediği kademelerle ve hücuma olan katkısı ile eleştirilmesi gerekiyor. Aldığı tüm topları sol kanattan dan dun ileri vuruyor. Kiev maçında bindirme yaptığını görünce bunca maçtan sonra ilk kez ileri çıktı dedim. Fenerbahçe'ye tek katkısı var. Oda Roberto Carlos adı duyulunca Fenerbahçe'de oynuyor deniyor.
Lugano - Edu
Saatli bomba olarak duruyorlar. Tek hamlelik oyuncu oldukları için ortasahadan destek gelmediğinde biri kendi kalesine atıyor diğeride adamları biçiyor.
Gökhan Gönül
Tekniği sıfır ama hızı onunda başarılı olmasını sağlıyor. Geçen seneden çok uzak çünkü zorla oynatılıyormuş gibi bir havası. Futbol öyle birşeydir ki siz isterseniz, zevk alırsanız insanlarada zevk verirsiniz.
Selçuk - Maldonado
Selçuk'un nasıl futbolcu olduğunu, Fenerbahçe gibi bir takımda bunca süredir nasıl yer aldığına akıl sır erdiremiyorum.
Maldonado ise ben savunma oyuncusuyum desede tek işi sağdan alına topu sola vermektir. Topa biraz daha sert vurursanız Maldonado'ya gerek kalmadan top zaten sağdan sola veya tersi yönde gider.
Kazım
Birisi ona Fenerbahçe takımında kral benim mantığının yürümediğini anlatması gerekiyor. Öyle bir havada ki Şampiyonlar Ligi finali olsa maç 0-0 giderken 90+3'te Fener kontraya çıksa sağda dar açıdan Kazım içeri girse solda bir diğer Fenerli bomboş olsa Kazım kendini öne çıkarmak için şutu vurur ve golü kaçırır. Sivas maçında atılmak için herşeyi yaptı ama malesef hakemde onu tutmak için gerekli sabrı gösterdi. Birisi ona Fenerbahçe'nin herşeyden kendisinden de üstün olduğunu anlatmalıdır.
Alex
Fenerbahçe'nin kilit noktası. Kitlediğiniz zaman takım sadece kanatlar o gün formdaysa ordan etkisiz geliyor yada duran toptan etkili olabiliyor. Bu adam gol atıyor, attırıyorda. Sivas maçındaki vuruşu eleştirildi ama zevk alarak oynamasa o vuruşu yapmazdı. Gol olsaydı bu adam bu işi biliyor diyecektik ama halen biliyorda. Yarın yine o vuruşu denese ve kaçırsa ben kızmam Fener taraftarının yerinde olsam. Bu adamın oyun alanını rahatlatacak birisine ihtiyaç var.
Emre
Acayip bir yeteneği var ama kullanmasını bilmiyor demiyeceğim çünkü bazen döktürüyor. Bunun devamlılığını sağlamak gerekiyor. Zaten bir oyuncunun devamlılığı varsa iyi oyuncudur.
Uğur Boral
Hızıyla bir yerlere gelmeye çalışırsa işi gerçekten zor. Kendini hız yapmadan da etkili olacak şekilde geliştirmelidir. Sevilla maçlarında çok etkiliydi çünkü takım o gün komple etkiliydi. Dinlendiği her dakikada attı deparı ve durduramadılar. Takım kötü iken kanatlarda çöküyor çünkü sürekli deli gibi koşmasını bekleyemeyiz. Tabi halısahada pas atmayınca küsen çocuklar olur. Bu tavrından da vazgeçmelidir.
Güiza
Bahsedildiği gibi maçta tribünlere oynadığını düşünüyorum. Bir kornerede koşarak gitti ama Alex oraya yönlendiği için topu bırakıp geri döndü. Nihat gibi korner atma isteği var ama sanırım pek fırsat bulamıyor. O anda kornere doğru gidince ve kimsede gelmeyince biraz tribüne oynayayım dedi. Gol atamıyor ve atamadığı golleri ben deli gibi savaşıyorumla kapatmaya çalışıyor ki bu zaten onun görevlerinden birisi.
Semih
Yakaladımı atıyor. 
Burak
Her takımda cebini dolduran ama asla o takıma birşey katmayan oyuncular olur ya. Bir örneğide bu arkadaş. Çok yetenekli çok yetenekli deniyor ama biz birşeyini göremedik. Yetenekli ama yetenekliler içinde yeteneksiz kalıyor demek ki.
Şimdi bu oyuncuların durumu kabul edilsede edilmesede budur. Bu takım nasıl geçen sene Avrupa'da çok iyi işler çıkardı diyebilirsiniz. Zico bu oyuncuların bu yönlerini törpülüyordu. Törpülediği anda da istediği futbolu rahatlıkla oynatıyordu. 2'sini 3'ünün sorununa çare bulamasa diğerlerininkine bulduğundan takım toparlanıyordu. Edu atıyor, takım çeviriyordu. Roberto Carlos kademeye girmiyor dandun vuruyordu takım çeviriyordu. Selçuk saçmalıyor takım çeviriyordu. Aragones ise bunu başaramıyor. Aragones'in elinden birşey gelmezken oyuncularda vurdumduymaz davranınca bu sonuçların alınması ve daha beterlerinin gelmeside normaldir.
Mesaj Yetkileri