Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Metalist kazanır

17 47.22%
  • Berabere sonuçlanır

8 22.22%
  • Beşiktaş kazanır

11 30.56%
1 ile 30 arası toplam 180 sonuç

Konu: Metalist Kharkiv - Beşiktaş JK [UEFA Kupası 1.Tur Rövanş Maçı]

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Beşiktaş'ın elenmesi, Galatasaray'ın, Fenerbahçe'nin, Trabzonspor'un ve diğer şampiyon adaylarının lig şampiyonluğu için biraz daha fazla güç sarfedeceklerine delalet eder. Çünkü Lig ve FTK'den başka düşünecekleri bir organizasyon yok ve kafaları rahat olacak. FTK'yi almak zorunda da değiller. Bundan sonra kalan maçlara daha rahat çıkacaklardır bence. Her iş de bi hayır vardır dememişler boşuna
    Bu kadar iyimserk olmamak lazım. Yurtdışından bir isim transfer ederken o isimler senin Avrupa'da ki başarına bakıp geliyorlar. Beşiktaş ilk turda elendi. Yok ligi düşünürüz tarzında ki artık bu tarz teselliler çok şaçma. İngiliz, İtalyan, İspanyol ekipleri Nisan'a kadar Avrupa'dalar ama; ligde de mücadelerini gösteriyorlar. Futbolumuz çağ atlaması için uzun süre Avrupa'da kalmamız şart.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bu kadar iyimserk olmamak lazım. Yurtdışından bir isim transfer ederken o isimler senin Avrupa'da ki başarına bakıp geliyorlar. Beşiktaş ilk turda elendi. Yok ligi düşünürüz tarzında ki artık bu tarz teselliler çok şaçma. İngiliz, İtalyan, İspanyol ekipleri Nisan'a kadar Avrupa'dalar ama; ligde de mücadelerini gösteriyorlar. Futbolumuz çağ atlaması için uzun süre Avrupa'da kalmamız şart.
    Haklı olabilirsin. Ama ben, benim yazdığımda bir saçmalık göremedim ve sonuçta duruma göre konuşmuyor muyuz? Beşiktaşlı taraftarlar istifa derken onlarda sonuca göre konuşmuyorlar mı? Olmuş ile bitmişe çare olsaydı, ...
    (/s)

Mesaj Yetkileri