İnsanLara Lafımı neden hiç bir zaman dinLetemiyorum ben ?
Tarih EyLüL biLmemne,Rakip Antep.Herkes 3-0'ı konuşuyor.Takımı övüyor.Ben ise eLeştiriyorum ErtuğruL HocayLa bu iş yürümez diyorum.Herkes ne kadar oLumsuzsun diyor.Kimse gerçekLeri göremiyor.Benim korkum bize ceza kesecek oLan takımın MetaList oLmasıydı ve oLdu.
Yahu sen niye adam gibi oyuncuLarın mevkiine göre kadro kurmazsın.Elinde Ali Tandoğan gibi,Serdar KurtuLuş gibi oyuncuLar varkn gidip sağ bekte stoper adamı oynatırsın.Sen niye eLinde Toraman gibi bir stoper varken Gökhan Zan denen futboL faciasını oynatırsın.Sen niye eLinde UĞUR İNCEMAN gibi süper bir oyuncun varken sağ bek Serdarı ön Liberoda oynatırsın.Sen hiçmi takımının maçLarını izLemezsinde sezonun başından beri uyuyan TeLLoyu haLa oynatırsın heLeki öyLe fizik gücüne dayaLı bir maçta.Bütün bunLarı yaparsan reziL oLursun kardeşim ayıp be ayıp !
Ama oLacağı beLLiydi.Antep maçında reziL ötesi bir iLk yarı geçirdik.Top hep Antepteydi çıLdırdım.İkinci yarının başında hakem imdamıza yetişti kazandık.Keza iLk MetaList maçı da öyLe...
Birde utanmadan önümüzde bir Lig maçı var diyor yahu adam biraz utanır da sözü yönetime bırakıyorum feLan der...
Çekin eLinizi KartaLımın üzerinde be defoLun gidin !!!