Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Metalist kazanır

17 47.22%
  • Berabere sonuçlanır

8 22.22%
  • Beşiktaş kazanır

11 30.56%
1 ile 30 arası toplam 180 sonuç

Konu: Metalist Kharkiv - Beşiktaş JK [UEFA Kupası 1.Tur Rövanş Maçı]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by scolari12111 View Post
    ulusal başarı mı tek hedef???sivas ta aynı puanda bitirdi geçen sene senin 5 te 1 bütçenle..evet istifa etmeli,lucescu ocak ta takımın bırakmayı düşünüyormuş sözleşmesi bitince,sence bugün o olsa bjk elenir miydi???o nunla bu takım,valenci a yı elinden kaçırdı deplasmanda...
    Tek senelik başarılara bakmayacaksın , yanlış düşünüyorsun bence.Sivas iki sen sonra küme düşmemeye oynar Beşiktaş her sene şampiyonluğa!

Tüm kamp boyunca olmayan adamları saha çıkartanlar utansın.Bizler de bu kadar büyük beklenti yaratılmasa şimdi kimse istifa demezdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Tek senelik başarılara bakmayacaksın , yanlış düşünüyorsun bence.Sivas iki sen sonra küme düşmemeye oynar Beşiktaş her sene şampiyonluğa!

Tüm kamp boyunca olmayan adamları saha çıkartanlar utansın.Bizler de bu kadar büyük beklenti yaratılmasa şimdi kimse istifa demezdi.

benim demek istediğim sivas sürekli başarılı olur değil...yani senin yaptığını onlar da yapabiliyor..şahsen beklentim büyük değildi,ama bu turu bile geçememek bana göre başarısızlıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by scolari12111 View Post
    benim demek istediğim sivas sürekli başarılı olur değil...yani senin yaptığını onlar da yapabiliyor..şahsen beklentim büyük değildi,ama bu turu bile geçememek bana göre başarısızlıktır...
    Anladım demek istediğini,tabiki bu turu 1-0'dan vermek başarısızlıktır.Ortada bu kadar beklenti var iken!

Ama Beşiktaş ulusal başarı yakalamazsa Avrupa'ya gidemez.Bu yüzden ulusal başarıda önemlidir.Bi yerden sonra Avrupa olmazsa o zaman t.direktör değişir.Kaça senedir beşiktaş ulusal başarı yakalayamıyor.Ha sen dersen ki 3.lük ulusal başarıdır ben artık Avrupa istiyorum o ayrı

Umarım anladın demek istediğimi.Yada ben anlatabildim

Mesaj Yetkileri