1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: En Dipten En Tepeye Tırnaklarımızla (FC Bugsaşspor)

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Eman Mobali büyük DB'ler benimde favori oyuncularımdandır..Güzel işler başarmışsın..

Bu arada link youtube'a yönlenmiyor..

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Eman Mobali büyük DB'ler benimde favori oyuncularımdandır..Güzel işler başarmışsın..

Bu arada link youtube'a yönlenmiyor..
    teşekkürler .. ktunnel'den youtube'ye watch?v=0MWjqv4rrTs yazarak vdeoyu izleyebilirsin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Tebrik ederim Samet ilk Avrupa Kupası maceranda final oynaman çok güzel zaten İnter'de İbrahimoviç'i durdurmak imkansız denecek derecede zor.Ligde şampiyon olman harika birşey seneye Şlde senden çeyrek final bekliyorum.Başarılarının devamını dilerim.
    saol yunus .. benimde hedefim çeyrek zaten şimdilik çeyrek yeter ama 3-4 sezon sonra kupayı kaldırabilirim diye düşünüyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2011-2012 SEZONU GELEN VE GİDEN OYUNCULAR

KLÜBÜMÜZÜN FAZLA BİR GELİR KAYNAĞI OLMADIĞINDAN OYUNCU SATARAK PARA KAZANIYORUZ TRANSFERDE PARA HARCAMAMAK İÇİN KONTRATI BİTEN OYUNCULARA YÖNELDİM

ANTRENÖRLERİMİ TAMAMEN YENİLEDİM DÜNYACA ÜNLÜ ANTRENÖRLERLE ANLAŞTIK BU SAYE3DE ARTIK GENÇ OYUNCU YETİŞTİREBİLECEĞİZ ZİDANE,DESAİLY,FRANK DE BOER ARTIK BENİM YARDIMCILARIM

BU SENE ŞAMPİYONLAR LİGİNE DİREKT KATILIYORUZ VE RAKİPLERİMİZ ARSENAL,PSV,STANDART HEDEFİMİZ GRUPLARDAN ARSENALLE BERABER ÇIKMAK DAHA SONRA ÇEYREK FİANL OYNAMAK İSTİYORUZ

ANTREMAN TESİSLERİMİZ KISA SÜRE İÇİNDE TEKRAR YÜKSELTİLECEK VE BU SENE YÖNETİM STADI BÜYÜTMEYE KARAR VERDİ AMA SADECE 954 KOLTUKLA İNŞAAT BİTENE KADAR 30000 KİŞİLİK OSTİM STADINDA OYNAYACAĞIZ

Last edited by uAsamet1905 : 05.Ekim.2008 at 17:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri