1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: Terim kadroyu açıkladı !..

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Kim atlamış?
    Aydın mı Arda mı karar ver?

Arda iyi değil demedim, kanat değil dedim.

O kadar fanatiksiniz ki ismini görünce kötü demişim gibi atlıyorsunuz.
    Aydın mı Arda mı sorusunu aklınca beni zor duruma düşürmek için sorduğun o kadar aşikar ki... Orada demek istediğimi gayet iyi anlıyorsun, yeni paragrafta yazmaya başladığımı, ve Aydın'ın da burada tartışıldığını görüyorsun. Neyse geçtim o konuyu.
    Arda orta saha ise futbol oynanmasın dünyada. Arda bariz bir kanat oyuncusudur. Türkiye'de Arda'nın üstüne kanat oynayabilecek kimse yoktur.
    Servet konusuna gelince, nasıl bir iç acısıdır ki bu 2 yıldır unutamıyorsunuz. Baran'ın saydıklarını tek tek saymak istemiyorum yeniden. Bu konudaki son mesajımdır ayrıca. Çünkü bu konu gittikçe çirkin bir hal alıyor.

Emre'den de şöyle bir alıntı yapayım:

FB deki Servet ile Bizdeki Servet'e aynı diyorsan seninle daha futbol tartışmam zaten

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Servet konusuna gelince, nasıl bir iç acısıdır ki bu 2 yıldır unutamıyorsunuz.
    Servet`in o zamandan tek farki daha hirsli olmasi bence. Ha kotumu bana kalirsa suanda en iyi Turk stoperlerden birisi. Ama formda olan bi Sheva`nin neler yaptiginida biliyoruz. Bi arkadas demiski Ronaldo`yu deli etti. Ronaldo belki sahadaydi ama akli Real deydi. Ve sampiyona boyunca performansini biliyoruz. Fatih Terim`in oyunculari neye gore sectigine ise yorum yapamayacagim, anlayamiyorum o adami.

Mesaj Yetkileri