Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 124 sonuç

Konu: Terim kadroyu açıkladı !..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Kim atlamış?
    Aydın mı Arda mı karar ver?

Arda iyi değil demedim, kanat değil dedim.

O kadar fanatiksiniz ki ismini görünce kötü demişim gibi atlıyorsunuz.
    Aydın mı Arda mı sorusunu aklınca beni zor duruma düşürmek için sorduğun o kadar aşikar ki... Orada demek istediğimi gayet iyi anlıyorsun, yeni paragrafta yazmaya başladığımı, ve Aydın'ın da burada tartışıldığını görüyorsun. Neyse geçtim o konuyu.
    Arda orta saha ise futbol oynanmasın dünyada. Arda bariz bir kanat oyuncusudur. Türkiye'de Arda'nın üstüne kanat oynayabilecek kimse yoktur.
    Servet konusuna gelince, nasıl bir iç acısıdır ki bu 2 yıldır unutamıyorsunuz. Baran'ın saydıklarını tek tek saymak istemiyorum yeniden. Bu konudaki son mesajımdır ayrıca. Çünkü bu konu gittikçe çirkin bir hal alıyor.

Emre'den de şöyle bir alıntı yapayım:

FB deki Servet ile Bizdeki Servet'e aynı diyorsan seninle daha futbol tartışmam zaten

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yine berbat seçimLer. Formda oyuncu tercihLeri yerine kafasına göre isimLeri aLmaya devam ediyor Fatih hoca. Aydın, Batuhan, Gökhan Zan bu kadroda kesinLikLe oLmaması gereken isimLer. Aynı şekiLde Kazım.

Nerde SeLçuk İnan, Nerde Egemen korkmaz, Serdar Özkan Beşiktaş ın en iyisi adam piyasada yok. HeLe heLe Musa Aydın ın bu kadro da oLmamasına ben artık birşey demiyorum. Yazık adama.

GüLerLEr adama. Yine kör topaL gidicez Dünya kupasına. Hop oturup hop kaLkmadan işLer yürümüyor bizim memLekette maaLesef.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bencede Musa Aydında bu formayı hakeden isimlerden.

Fatih Terim malesef Anadoludan oyuncu seçmiyor hiç izlemiyor sanırım maçları.Birçok kişinin emeğine yazık

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Servet konusuna gelince, nasıl bir iç acısıdır ki bu 2 yıldır unutamıyorsunuz.
    Servet`in o zamandan tek farki daha hirsli olmasi bence. Ha kotumu bana kalirsa suanda en iyi Turk stoperlerden birisi. Ama formda olan bi Sheva`nin neler yaptiginida biliyoruz. Bi arkadas demiski Ronaldo`yu deli etti. Ronaldo belki sahadaydi ama akli Real deydi. Ve sampiyona boyunca performansini biliyoruz. Fatih Terim`in oyunculari neye gore sectigine ise yorum yapamayacagim, anlayamiyorum o adami.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Egemen'i topu oyuna sokmuyor diye kadroya almayan bir zat G.Zan'da ne görüyor acaba ..?

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Egemen'i topu oyuna sokmuyor diye kadroya almayan bir zat G.Zan'da ne görüyor acaba ..?
    Hakkini yemeyelim rakiplere cok guzel asist yapiyor Gokhan

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Acaba Batuhan'ı sıkışan maçlarda kapanan defansı açmak için mi aldı.Bir mantıklı açıklama aradımda ancak bunu buldum.Birde Ümit Milli'lerin eleme maçı yok mu yahu? Rakibi küçümsüyorlar mı nedir.Küçümsüyorlarsa bu hiçte iyiye delalet değil..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Acaba Batuhan'ı sıkışan maçlarda kapanan defansı açmak için mi aldı.Bir mantıklı açıklama aradımda ancak bunu buldum.Birde Ümit Milli'lerin eleme maçı yok mu yahu? Rakibi küçümsüyorlar mı nedir.Küçümsüyorlarsa bu hiçte iyiye delalet değil..
    Yok Şemsi V.Babacan,Özer,Orhan,Eren,S.Özkan,A.Karabulut,Abdu llah,Sercan,M.Pektemek gibi isimler var daha ne olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bazı seçimler inanılmaz gereksiz.Batuhan,Zan ve Kazım çağırılmamalıydı hele G.Zan ilk 11 oynarsa o zaman bittik.

Ayrıca bazı arkadaşlar tartışmanın dışına çıkıp direk kişiliğe saldırıp hakaret edince iyi bişey yaptığını sanıyorlar o konuda tek bir fikirin olduğunu zannediyolar.Lütfen bunu bırakın çok sevimsiz çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bazı oyuncular milli takım oyuncusu olamaz deniyor. Saydığınız onca formda isim bu milli takımın yükünü çekemez veya milli takım oyuncusu değildir. Hemen akla şu soru gelebilir. A oyuncu Anadolu takımındayken alınmıyor, büyük takıma transfer olunca çağrılıyor. Büyük takımın havasını soluduktan sonra artık bir çok şey o oyuncu için değişir. Kimisi ise o havayı solusada milli takım oyuncusu olamaz.

Sonuca gelirsek mutlaka yanlış seçimler var. Örneklemek amacıyla söylüyorum Ronaldinho varken gidip yerine Ahmet'i alıyor Fatih Terim. Bu tarz eleştirilere her zaman varım. Ama sırf formda diye acayip acayip adamların adlarınıda saymayalım. Şayet bu işler öyle olsaydı haftanın panaromasından oyuncular davet edilirdi.

Klasik Fatih Terim kadrosu .

Sabri , Batuhan ,Kazım , Emre , Uğur , Gökhan Zan , Ayhan , Ceyhun kadroda olmamalıydı kesinlikle .

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gökhan Zan'ın kesinlikle alınmaması gerekiyordu yerine İbrahim Toraman ya da Egemen alınabilirdi.Ayrıca Batuhan'ın yerinede Sercan'ı almalıydı Fatih Terim.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bazı oyuncular milli takım oyuncusu olamaz deniyor. Saydığınız onca formda isim bu milli takımın yükünü çekemez veya milli takım oyuncusu değildir. Hemen akla şu soru gelebilir. A oyuncu Anadolu takımındayken alınmıyor, büyük takıma transfer olunca çağrılıyor. Büyük takımın havasını soluduktan sonra artık bir çok şey o oyuncu için değişir. Kimisi ise o havayı solusada milli takım oyuncusu olamaz.

Sonuca gelirsek mutlaka yanlış seçimler var. Örneklemek amacıyla söylüyorum Ronaldinho varken gidip yerine Ahmet'i alıyor Fatih Terim. Bu tarz eleştirilere her zaman varım. Ama sırf formda diye acayip acayip adamların adlarınıda saymayalım. Şayet bu işler öyle olsaydı haftanın panaromasından oyuncular davet edilirdi.

Kesinlikle haklısın ama sırf büyük takım oyuncusu ve büyük maçlarda oynamaya alışkın diye çok formsuz hatta kendi takımında bile yer edinemeyen adamların kadroya alınması da hata bence.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Selçuk İnan ile Egemen Korkmazın bu kadroya girebilmesi için daha ne yapması gerekiyor anlamış değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Selçuk İnan ile Egemen Korkmazın bu kadroya girebilmesi için daha ne yapması gerekiyor anlamış değilim.
    3 Büyüklere transfer olması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

As stoper Egemen alınmıyor yedeği Ceyhun alınıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

yine tombala çekmiş fatih terim sanırım . sabri iyileşti dün bir bugün iki hop milli takımda , gokhan zan desen banko ; serdar özkan , sercan , egemen falan adı yok . batuhan aydın nerden çıktı anlamak mümkün değil .

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Egemen Korkmaz
    Selçuk İnan
    Aydın Karabulut(Beşiktaş'ta da değeri bilinmiyor.Şu an ki hali ile bile Avrupa'nın orta sıra takımlarında banko oynar. Mesut için o kadar uğraşıyoruz ama bu adama bir türlü gerekli desteği göstermiyoruz)
    SErcan Yıldırım
    Serdar Özkan

bu futbolcular kesin alınmalıydı. Aydın karabulut her ne kadar bjk'de de fazla forma şansı görmüyorsa mükemmel bir futbolcu.

Aydın Karabulut-Aydın Yılmaz- Arda Turan-Selçuk İnan-Serdar Özkan bu 5 futbolcu biraz tecrübe ile mükemmel bir orta saha oluştururlar.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Aydını maydını bırakında aLınmayan Musa aydını soruşturmak gerek. Adam iki sezondur istikrarLı bir biçimde harika performans sergiLiyor. HaLa adamı gören yok. GörmezLer tabi Sivas maçı izLeyen yok ki.

Nesil
    2006

Kayserispor'lu Turgay milli takıma Oğuz Çetin ve Metin Tekin kararı ile alındı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

"Formanın onurunu korumak zorundayız"
    Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim, 18 yaşında bir çocuğun milli takım formasıyla pazarlık yapmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

Terim, Lig TV'de yaptığı açıklamada, özellikle son dönemde form grafiğini yükselten gurbetçi oyuncu Mesut Özil konusunda, ''Bu konulara girmek istemedim. Mesut'un babasıyla 3 sene önce ümit milli takım teknik direktörü iken Tolunay Kafkas konuştu. Kafkas'a gönderdiği mektubun bir nüshasını göndereyim. Mesut iyi oynayınca, iki gol atınca onlara ulaşamadık'' dedi.

Fatih Terim, davetiye gönderip de kabul etmeyen oyuncuların bulunduğu bir dosyanın elinde olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: ''Gönderdiğimiz davetiye mektubuna 'Hayır' diyen 30-40 dosya var elimde. 17 yaşında bile gelmeyen oyuncu var. Rahatsız edilmesin, 'Niye milli takımı tercih etmedi' gibi sorulara maruz kalmasın, onları korumak için önlememizi alıyoruz. 18 yaşında bir çocuğun milli takım formasıyla pazarlık yapmasına izin vermeyiz. Milli takım formasıdır. Kalitesini, onurunu bir yerde korumak zorundayız.''

06.10.2008
    Kaynak : AA

Fatih TERİM Lig TV ile Röpörtaj yapmış. Yeni okudum buraya koydum hemen. Söyledikleri hoşuma gitti özellikle gurbetçi oyuncuları neden milli takıma almıyorsunuz sorularına açıklık getirmiş. Ayrıca Yusuf takıma dahil edilmiş bu habere de sevindim.

------------------------------------------------------

Milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim, arka arkaya gelen sakatlıklar ile ilgili açıklamalarda bulunmak üzere MARATON programına açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim yaptığı açıklamada " Kadroyu açıklarken zaten, açıklamaya 6 oyuncunun dışında başlamıştık. Bu yoğun sakatlık trafiği içerisinde hasar tespiti yapmaya çalışıyoruz. Çok önemli oyuncuları kaybettik. Mevlüt sakatlanmış, Gökdeniz'in arka adelesinde bir problem olmuş.

Gökhan Gönül'ün maçtan öncede bir arızası olduğunu biliyorum. Haftasonuna zor gözüküyor.

Yeni isimler de açıklayabiliriz.

İlk Turgay'ı aldık mesela bu gece. Sadece ilerde oynamıyor. Orta sahanın bir çok yerinde oynayabiliyor. Geçen seneden beri takip ediyoruz kendisini. Ve büyük bir gelişim gösterdiler.

Kadroda mecburi rotasyona gidebiliriz. Biliyorsunuz kaptanın hası dalgalı denizde belli olur. Biz oyuncularımıza gerekli tüm bilgileri aşılıyoruz. İyi sonuçlar alacağız ve bu güzide ülkemizi, bu yalnız ülkemizi sevindireceğiz.

O gün maça gelindiğinde de taraftarlarımız lütfen tüm kötü olaylara bir sünger çeksin ve bizi desteklesin" dedi.

Ayrıca Almanya'daki gençlerin yeterli derecede taranıp taranmadığı sorusu üzerine de Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim, 18 yaşında bir çocuğun milli takım formasıyla pazarlık yapmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

Terim, Lig TV'de yaptığı açıklamada, özellikle son dönemde form grafiğini yükselten gurbetçi oyuncu Mesut Özil konusunda, ''Bu konulara girmek istemedim. Mesut'un babasıyla 3 sene önce ümit milli takım teknik direktörü iken Tolunay Kafkas konuştu. Kafkas'a gönderdiği mektubun bir nüshasını göndereyim. Mesut iyi oynayınca, iki gol atınca onlara ulaşamadık'' dedi.

Fatih Terim, davetiye gönderip de kabul etmeyen oyuncuların bulunduğu bir dosyanın elinde olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

''Gönderdiğimiz davetiye mektubuna 'Hayır' diyen 30-40 dosya var elimde. 17 yaşında bile gelmeyen oyuncu var. Rahatsız edilmesin, 'Niye milli takımı tercih etmedi' gibi sorulara maruz kalmasın, onları korumak için önlemimizi alıyoruz. 18 yaşında bir çocuğun milli takım formasıyla pazarlık yapmasına izin vermeyiz. Milli takım formasıdır. Kalitesini, onurunu bir yerde korumak zorundayız.''

SON DAKİKA : Milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim, Bursaspor'lu Yusuf Şimşek'i milli takıma aldığını açıkladı..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hic umutlu degilim bu kadro seciminden sonra insallah oyuncular beni yaniltir

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

En sonunda adam gibi bir karar ve Yusuf kadro da. Hayret nasıL yaptı böyLe bir doğruyu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Bence Aydın Yılmaz seçimi doğru neden karıştırsın ona Bakarsan Batuhan'In yerine formda olan Sercan Yıldırım alınabilirdi. Fanatizme kaçma lütfen

Bence;

Batuhan Karadeniz>>>Sercan Yıldırım
    G.Zan>>>Egemen Korkmaz
    Sabri>>>Aydın Karabulut
    Gökdeniz>>>Serdar Özkan

Gibi değişiklikler olabilirdi;
    Sabri sag bek alternatifi ...Aydın karabulut ise sol ofans..sabri yerine aydın mantıklı olmazdı..Ozaman hep aynı tip oyuncu almış olursun..Sabri yerine baska sag ayaklı biride alınabilirdi..Bu arada Tekke nasıl milli takıma alınmıyor yazık...Gökhan zan ve servet'te acayip form düsüklügü var umarım hata yapmazlar..Servet ve Zan'ın cagrılması şimdilik mantıklı çünkü sonuçta resmi maç uyum sorunuda olmaz.İlhan eker,Giray falan hemen alınıp oynatılmaz...Yanlız hazırlık maçlarında artık yeni yüzler denenmeli..Bazı oyuncular vardır form'a göre alınmaz..Mesela servet,Volkan,Rüstü,Arda,Emre gibi..Kemikleşmiş oyuncular olması lazım..Yusuf'un cagrılması sevindirici
    Last edited by Emurafu : 06.Ekim.2008 at 11:59

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

30 kişi oldu kadro

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fatih Tekke hattrick yaptı
    Rusya Premier Ligi'nde forma giyen futbolcularımızdan Fatih Tekke takımının Luch Energia'yı 8-1 mağlup ettiği maçta coştu..
    Rusya Ligi´nde Zenit, sahasında Luch Energiya´yı gole boğdu: 8-1.
    Rusya Ligi’nde geçtiğimiz sezonun hem lig hem de UEFA Kupası Şampiyonu Zenit, sahasında Luch Energiya’yı gole boğdu: 8-1.

Milli futbolcumuz Fatih Tekke, Zenit adına ağları 3 kez sarsarak mücadeleye damgasını vurdu.

Lig TV'nin haberine göre Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e yenildikleri maçın son bölümünde oyuna giren Fatih yine yedek kulübesinde maça başladı. 7. dakikada takımın en pahalı ismi Danny Zenit'i 1-0 öne geçirdi.

20. dakikada Arshavin, 27'de Zhirkov'un golleriyle rakibinin guardını düşüren Zenit, ilk yarıyı son dakikalarda Danny'nin golüyle 4-0 önde kapattı. İkinci yarıda ise Fatih Tekke'nin şovu vardı. 47. dakikada takımının 5. golünü atan Fatih, 61. dakikada farkı 6'ya çıkardı.

72. dakikada Dominguez ile 7. golünü bulan Zenit'te son golü ise son dakikada Fatih Tekke attı. Konuk ekibin tek golü ise Bulyga'dan geldi. Milli futbolcumuz böylece sakatlıktan tamamen kurtulduğunu gösterirken, Zenit çok önemli bir galibiyet aldı.

Günün diğer önemli maçında CSKA Moskova, deplasmanda Khimki’yi Grigoriev ve Mamaev’in sayılarıyla 2-1 yendi. Spartak Moskova ise sahasında Krylya’a Ivanov’un golüyle 1-0 mağlup oldu
    Ah Terim Ah ..Şu Tekke'yi bir görmüyor..Tamda aradıgımız adam

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Hala anlamıyorum Terim'in Tekke'den ne beklediğini. Adam UEFA Finali'nde maçın adamı seçiliyor, almıyor. Şampiyonlar Ligi'nde R.Madrid önünde çok iyi oynuyor, yine nafile. 2. yarı girdiği maçta hat-trick yapıyor yine olmuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kalede umarım Volkan olmaz.
    Tolga Zengini bile tercih ederim. Fenerbahçe gibi Volkan'da çok formsuz.

Milli maçlarda şu anki sakatlar sonucunda nasıl bir kadro olacak çok merak ediyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yusuf dün gece ki performansını göstermese acaba alıncakmıydı takıma ? Bu Fatih Terim'i anlamak mümkün değil.

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri