Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Konyaspor

3 20.00%
  • Trabzonspor

9 60.00%
  • Beraberlik

3 20.00%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 62 sonuç

Konu: Konyaspor - Trabzonspor [ TSL 6. Hafta ]

Nesil
    2006

Konyaspor'un kaderi bu bir türlü skoru koruyamıyor. Konyaspor kaçırdığı pozisyonlara yana dursun. Umarım bu maçı çevirecek oyunu oynarız.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İki kontrada iki gol buldu Trabzon.Konya yüklenirse fark açılabilir...

sakary Ali Misafir

3-2 oldu helal TS ye

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İki haftadır aynı senaryo. BakaLım daha ne kadar sürecek.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Trabzon çok şanslı maçta, Konyanın 2-3 tane topu direkten döndü dönen toplar gol oldu. Sanırım İsmail sol bek oynuyor Trabzon sağ kanattan attı golleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2 haftadır sansı yaver gidiyor ts nin. Konya nın 2 topu direkten döndü 2 3 de pozisyonları var. Bakalım böyle nereye kadar...

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

FutboLda biraz şans oyunu degiL mi

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Yan hakemin verdigi ofsaytLarın 1 tanesi ofsayst sa ne oLim ha.

Maç biter..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

YATTARA YOK MU? ISAAC VAR: 2-3

Turkcell Süper Lig'de 6. haftanın açılış maçında lider Trabzonspor Konyaspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti. Konya Atatürk Stadı'ndaki zorlu mücadelede Konyaspor'un gollerini 27. ve 28. dakikada Veysel kaydederken, Trabzonspor'a galibiyeti getiren goller 17. dakikada Umut, 57. ve 60. dakikalarda Isaac'ten geldi. Trabzonspor bu galibiyetle puanını 16'ya yükseltti ve liderlik koltuğunu bırakmadı. Konyaspor ise bu mağlubiyetle 7 puanda kaldı.

04.10.2008
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

İsaac süper ..

Şans mans 6 Hafta 5 Galibiyet 1 Beraberlik 16 Puan Lideriz ..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Trabzon'un kazanacağını biliyordum ve de kazandılar.Isaac çok iyi bir yatırım gerçekten Ts için gelecekte daha cok işler yapacak..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

İsaac'i izlerken aklıma Cavcav geliyor
    Last edited by Fietra 10 : 05.Ekim.2008 at 00:29

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    İsaac'i izlerken aklıma Cavcav geliyor aklıma
    Aynen aynen acaba Cavcav maçı izliyormudur diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Son 2 maçta 4 gol yememizin sebebi Ersun Yanal'ın takımı çok ofansif oynatmasıdır. Deplasmanda bile defans çizgisi nerdeyse ortasahadaydı. Yattara'sız 6 gol 6 Puan + üstüne 11 M Euro daha nolsun..! Beleşe alınan Ayzek de cabası.. Ayzek'den de bi 10 M Euro bekliyorum

Last edited by GeNç KaRTaL : 05.Ekim.2008 at 15:16

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Karamsarlıktan degil yahu benim takımım da gayet iyi gidiyor Bi dahaki mac Galatasaray - Trabzon. güzel gececek.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hemen ceLaLLenmeye gerek yok. Kötü anLamda söyLemedik herhaLde. Hemen örnekLer veriyorsunuz biLmem ne bunLara gerek yok. Biz hakkınızLa aLmadınız mı dedik. İki haftadır şansınız iLe kazanıyorsunuz. RakipLeriniz sizden iyi oynuyor ama kazanan Trabzonspor oLuyor. Bu doğaL bir oLay. Bunu kabuLLenmekte doğaL bir oLaydır.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Tamam işte ne güzel bir fırsat size yenin bizi alın Liderliği.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Hemen ceLaLLenmeye gerek yok. Kötü anLamda söyLemedik herhaLde. Hemen örnekLer veriyorsunuz biLmem ne bunLara gerek yok. Biz hakkınızLa aLmadınız mı dedik. İki haftadır şansınız iLe kazanıyorsunuz. RakipLeriniz sizden iyi oynuyor ama kazanan Trabzonspor oLuyor. Bu doğaL bir oLay. Bunu kabuLLenmekte doğaL bir oLaydır.
    Antalya maçını izlemişmiydin abi ? İlk yarm saat 3-0 olurdu maç.

Haklısın bu maç ilk yarı hiç iyi oynamadık.
    Last edited by shamur1 : 05.Ekim.2008 at 00:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hayda şimdi durup durup iki de bir AntaLya maçını kakmanın manası ne çözemedim ben. Ben hatırLamıyorum o maç çıkıp ezdik vs çart curt tarzı LafLar sarfettiğimizi.

Hiç Laf söyLemicez yorum yapmayacakmıyız yahu Trabzonspor hakkında ?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Hayda şimdi durup durup iki de bir AntaLya maçını kakmanın manası ne çözemedim ben. Ben hatırLamıyorum o maç çıkıp ezdik vs çart curt tarzı LafLar sarfettiğimizi.

Ne alakası var abi şans mans nereye kadar bi yerde tökezleyecek anlamında yorumlar yazıldı onlara cvp verdım Antalya maçıda Konya maçı gibi birer örnekti asıl bunda abartılacak birşey yok.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Antalya maçında baştan aşağı üstün taraftık bugünse maç ortada geçti iki maçtada senin bahsettiğin gibi rakip iyi oynadı Trabzonspor kazandı durumu olmadı.Yorumunun tepki alma sebebide bu zaten...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Son 2 maçta 4 gol yememizin sebebi Ersun Yanal'ın takımı çok ofansif oynatmasıdır. Deplasmanda bile defans çizgisi nerdeyse ortasahadaydı. Yattara'sız 6 gol 6 Puan + üstüne 11 M Euro daha nolsun..! Beleşe alınan Ayzek de cabası.. Ayzek'den de bi 10 M Euro bekliyorum
    Türk olursa Aytek olabilir ismi
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Türk olursa Aytek olabilir ismi
    İshak da olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Umut süperdi Serkan 3 asist birden yaptı hayatının maçını oynadı ..

İkinci yarı şöyle bi 15 dk göründük o bile maçı almamız için yeterli oldu ..

Deplasmanda 3'de 3 yapan tek takımız ..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Evet Serkan Trabzonspor'da ki hayatının maçını oynadı. Yinede 4 maçta tek gol yiyen takımın son 2 maçta 4 gol yemesi düşündürücü. Yani şu maçta bu kadar ofansif bir anlayışla oynamaya gerek yoktu. Bütün pozisyonlarda Song-Egemen ile savunduk nerdeyse. Konya'nın direkten dönen topları var ama öyle ahım şahım da oynamadılar. Saldırdığımız anlarda istediğimizi aldık. Ziya Doğan'a kızardım full defansif oynatıyor diye , Ersun Hoca'da full ofansif oynatıyor takımı. Gs maçında da bu anlayışla çıkarsa o maç çok gollü geçebilir çünkü Gs'de aynen hücum futbolunu oynuyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Ersun hocanın Galatasaray maçında böyle bir anlayışla çıkacağını sanmıyorum.Beşiktaş maçındaki gibi daha kontrollü bir şekilde çıkaracaktır takımı...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Trabzon bu sezon iyi gidiyor. Kazanmayı bildiler tebrikler.

Trabzonspor Anadolu kulüplerine karsi nasil oynamasi gerektigini iyi biliyor.Ama bugün kötülerdi,onu belirtmemek hata olur.Cok sansi yaver gitti Trabzonsporun.
    Konyasporun 2 topu direkten döndü mac 2-1 ken.Onlardan birisi gol olsaydi Trabzon bugün puan dahi alamazdi bence.
    Haftaya bizle oynayacak Trabzonspor,bu taktikle cikarsa fark yerler,cünkü savunmada yavas oyunculari var ve biz acilan takimlara karsi baya iyiyiz,hücum gücümüz baya yüksek.Ama saniyorum ki Ersun Yanal düzgün bir taktikle,kontrollü futbol oynamayi tercih edecektir GS macinda.

Isaac harika oynuyor,Trabzona cabuk alisti,Yattaranin yoklugunu aratmayacak gibi.Zaten yetenegi büyüktü,Genclerbirliginde kendisini gelistiremedi,ama yasi halen cok genc.Trabzonspor onu cok iyi paraya Avrupaya satabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Galatasaray deplasmani zor olcak. Tek forvet cikacamizi dusunuyorum. Huseyin ve Ceyhun iki on libero olcak.

Bu mac icinse, haticeye degilde neticeye bakmak lazim

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

İşte benim istediğim Trabzonspor. Bu takım senelerdir Gökdeniz , Fatih e bağlıydı gol yollarında.

Gökhan Ünal 3 gol
    Umut Bulut 2 gol
    Isaac 2 gol
    Selçuk İnan 2 gol
    Colman 1 gol
    Yattara 1 gol

Konyaspor’un ilk golünde köşe vuruşundan gelen top altı pas alanında ayaktan ayağa gidip gelirken Tolga seyrediyordu. Bir adım atsa müdahale edebileceği topu daha sonra filelerden çıkardı.
    2. gol öncesi Hüseyin çok uygun durumda sahip olması daha kolay olan topu rakibine kaptırıp peşinden koşarken Song’un da ayağı kayınca Da Silva’nın asistinde Veysel’e gol için dokunmak yetti.
    Konyaspor’un 2-1 öndeyken Erdal’ın direkten dönen vuruşu öncesi Hüseyin yükselmede zamanlama hatası yapıp topun rakibiyle buluşmasını olanaklı kıldı.
    Erdal’ın ortasına Veysel’in yaptığı kafa vuruşuyla ikinci kez direkten dönen topu, üstelik Trabzonspor adına gol pozisyonu yaratabileceği bir noktada Colman kaptırmıştı.
    Ceza alanına 5 top geldi, ikisi gol oldu, ikisi direkten döndü, birinde Hüsetin müdahale etti. Tolga hepsini seyretti. Hüseyin, Colman ve Selçuk üçlüsü, inanılmaz kötü oynadı ve dün gece bu acemiliklere rağmen, usta davranan iki kişi Isaac ve Serkan, maçı kurtardı.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Trabzon İyi Gidiyor Bu Hafta Kazanmaları Onların Kazanma İsteğinin Ne Kadar Çok Olduğunu Gösteriyor Haftaya Mükemmel Bir GS-TS Maçı Olacak

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri