Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

19 45.24%
  • Kayserispor

18 42.86%
  • Beraberlik

5 11.90%
Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
241 ile 270 arası toplam 304 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kayserispor [ TSL 6. Hafta ]

Yahu bakın arkadaşlar hepmiz FM ustasıyız . Oyunda dikkat ettiğimiz tek şey sezon öncesi idman fitness yükleme. Özellikle defans oyuncularına sezon içinde bile devam dinç ve bilekleri bükülmez olsunlar diye. Eğer yapmazsak ne oluyor defansızmız kevgire dönüyor. Şimdi acaba aragonezin idman hatası varmıdır bu nasıl defansdır .Kim gelse 5 atar bu defansa .Çünki ayakta duramıyorlar

Sheriff Misafir

Defansın hatası var ama defans nerde duruyor, ortasahaya yakın rakibin kontra atak oynamasına tamamen açık bir taktik.. Rakibin forvetinin tarzını düşünürsek büyük bir taktik hatası daha çıkar ortaya.. Savunmayı geride derin kurmak gerekir bu tip oyunculara bu tip takımlara karşı ve eldeki savunma oyuncularınında ligin en yavaş savunma oyuncularından olduğunu düşünürsek.. Skandal bir savunma vardı bu maçta..

Savunma desen savunma yok.. Hücum desen hücum yok.. Nasıl bir iştir nasıl bir takımdır bu yahu..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Yahu tank gibi Edu gecen sene böylemiydi bu adam kendi kalesine gol atıyordu falan ama en azından her araya atılan pası vakum gibi içeri almıyordu.
    Takım berbat durumda savunma yok hücum yok kaleci desen aklı mankenlerde...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Kayserispor karşısında alınan 1-4'lük yenilginin ardından açıklamalar yapan Aragones, "Kayserispor, bugün oyunun her alanında bizden iyiydi. Biz çok fazla direk oynamaya, uzun topla oynamaya çalıştık. Aslında kısa paslar yaparak oynamalıydık. Bu yüzden böyle bir sonuç geldi" dedi.
    Tribündeki tepkilere de değinen Ardagones, "Seyirciler adına çok üzgünüm. Onlardan çok özür diliyorum. Futbolda böyle sonuçlar olduğunda seyircinin her zaman tepkisi olmuştur. Ama bu durumda en hatalı kişi de benim. Seyircileri üzdüğüm için çok üzgünüm" diye konuştu.
    Takım hakkında da konuşan ve zaman isteyen Aragones, "Bu bir çalışma işi. Bizim takımın içinden petrol çıkaracak halimiz yok. O nedenle yapabileceğimiz, bunu düzeltmek için daha fazla çalışmak, daha fazla bu işin üzerine gitmek gerekiyor. Benim zaman isteme nedenim de budur" diye konuştu.
    Sabır istiyor. İstifa etsin diyenler bence hiç kendini yormasın niyeti yok.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Böyle Kadroya böyle skor.

Tebrikler Kayseri..

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Sabır istiyor. İstifa etsin diyenler bence hiç kendini yormasın niyeti yok.
    Abi istifa etmiyorsada otursunlar biz sizinle devam etmek istemiyoruz diyip bi ara yol bulsunlar.. Hiç olmadı en kötü ihtimalle versinler tazminatını göndersinler.. Yapacak birşey yok.. Küme düşer bu takım bu şekilde..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kocari View Post
    Birde taktikteki sorun kanat oyuncuları tamamda 4-4-2 için ii ama Alex varken olmaz bu taktik. 4-5-1 oynicaksa ugur boral olmamalı sol kanat .Birisi yorum yapmış tı Rıdvandı sanırım tam hatırlamıyorum . 3-5-2 oynasa fener çok ii olur . işde 3 defans kanatlarda roberto carlos ve gökhan gönül . Orta sahada ii olur 2 forvet olunca . Alexte oynar semihte guizzada . hemde bu salak ugur boralla kazımdan kurtulmuş oluruz hakettikleri yere yane yedeğe geçerler
    Zico 3-5-2'de denedi ama olmamıştı.

Bide araGones denese nasılsa yeniliyoruz belki sağlam bi sistem oturturuz...

Doğru söylüyorsun Uğurun ne suçu var yanlış yerde oynatılıyor bide haddinden fazla şey bekleniyor . Gene işin ucu aziz yıldırıma dayanıyor .Transfer hatası

Uğur iyi bir hoca yardımı ile çok iyi bir sol bek olabilir. roberto carlos zaten sol bek Wederson yavaş bir sol bek. Yahu bizim sol kanadımız niye yok niye defansdan devşirme topçular oynuyo kanatta.Madem böyle olacak 2 forvet oynamak lazım .Zico bulmuştu bi çözüm buna . Elinde canavar gibi orta sahası vardı kapatıodu açığı. Gidenlerin yeri dolmadı.Birde geçen senede tökezledik biz unutmayın şampiyonluğu kaybedişimizi .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

An-tu'dan FBSCARFACE'in yorumu;

Her filmin sonunda THE END yazar.Ne yazık ki filim burda bitti.. Geçen sezonlar´da oscar´a aday olan takımımız ne yazık ki Dünyayı kurtaran adam filmi giibi döndü bu sene sahneye seyreden´ler çok gülüyorlardır tabi bunun içinde yönetmen‚senaryo yazarı ne kadar kötü film çektiklerini hala anlamıyorlar ....Filmin asıl seyircileri yani biz taraftarlar salonda yer kavgası ve rant kavgası içindeyiz ne yazık ki .....Kısa metrajlı filim bitmiştir arkadaşlar sonunda güleceğimiz veya gurur duyacağımız bir sonla deil‚rezillik´le bitmştir.
    Bu saatten sonra yönetmen deişse ne olucak yazık .....

Çok güzel söylemiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

ARagones'in istifa etmesini istemiyorum.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by kocari View Post
    Doğru söylüyorsun Uğurun ne suçu var yanlış yerde oynatılıyor bide haddinden fazla şey bekleniyor . Gene işin ucu aziz yıldırıma dayanıyor .Transfer hatası

Uğur iyi bir hoca yardımı ile çok iyi bir sol bek olabilir. roberto carlos zaten sol bek Wederson yavaş bir sol bek. Yahu bizim sol kanadımız niye yok niye defansdan devşirme topçular oynuyo kanatta.Madem böyle olacak 2 forvet oynamak lazım .Zico bulmuştu bi çözüm buna . Elinde canavar gibi orta sahası vardı kapatıodu açığı. Gidenlerin yeri dolmadı.Birde geçen senede tökezledik biz unutmayın şampiyonluğu kaybedişimizi .
    Uğur zaten sol açık biz onu sol beke çevirmeye çalıştık ve bana göre üstüne düşeni yapıyor.. Takımın en çok asist yapan oyuncusu bugün penaltı yaptırdı ki daha öncede yaptırmıştı..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Berbat bir hakem yönetimi ve Fenerbahçe izledik. Daha fazla fark olacaktı bu nedenle sanırım herkes 4-1 şükrediyordur.

Aragones Henry'e bazı laflar etmeseydi ben tanımıyordum açıkçası. Belkide benim cahilliğim. Teknik anlamda bu adamın iyi olduğuna inanmıyorum. Aragones suçlu tamam ama bu takımın başında Aragones var diye futbolcularda böyle ruhsuz oynamak zorunda mı? Bugün maça baktığımda yahu bu takımı kim ateşleyecek kim maçı çevirecek dedim. Bir tek kişi bulamadım. Teknik adam işi bilmiyorsa futbolcular insiyatif alabilirler ama onlarda salmışlar.

Aragones suçlu ama ondan bin fazla futbolcular suçludur. O yönden Aragones petrol olayında bir yere kadar, taraftar sonuna kadar haklıdır. Futbolcular ise söylemeye gerek yok.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Fenerbahce cok formsuz,iceride disarida oynamak futbollarina etki etmiyor.Sonucta yine kötü futbol oynuyorlar.Kayserispor kendine güvenirse bu mactan puan ya da puanlarla döner.
    Hakli ciktim,Fenerbahce yine ezildi,Kayserispor deplasmanda Fenerbahceyi ezdi.
    Gecen hafta o kadar bahsettik nedenlerinden,Aragones´in hatalarindan ama Aragones yine ayni hatalari yapmaya devam etti ve sonucunda gelen hezimet.
    Fenerbahce bitmis durumda,yani su anda sifira vurdular.Futbolcularda güvensizlik,isteksizlik,korkaklik almis basini gidiyor.Aragones bu durum karsisinda seyirci kaliyor,hicbir önlem almiyor.Yönetim cikipta yumrugunu masaya vuramiyor,taraftarlarla ugrasiyor.Fenerbahce tribünleri iyice karismis,taraftarlar bölünmüs,tezahürat yok,birsey yok.Sirf takima ve yönetime tepki gösteriyorlar.
    Yani lafin kisasi Fenerbahcede kriz var,radikal hamleler gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Artik Fenerbahceden patlama bekliyorum.Herkesin yaniltcak bi mac olcak
    Fener patladi ama patlatan Kayseri oldu. Cok kotu gidiyor takim, Fenerbahceye hic yakismiyor.

Baranin dedigi gibi artik radikal hamleler gerek

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

herşey bir yana bence birşeylerin değişmesi gerek iyiye gideceğine 2 sezondur takım kadro bakımından kan kaybedıyor milli takımlar arası fenerbahce için çok önemli yapılacak şeyler bütün sezonu etkileyebilir.

Nesil
    2003

Gecen sezon sona erdikten sonra bir kaciniza Fenerbahce'nin bu sezon cok onemli bir karar vermesi gerektigini soylemistim.

Aziz Yildirim'in onunde iki secenek vardi. Ya bir onceki sezon kazanilan avrupa basarisini tekrarlamak icin su anda oynamaya hazir oyuncular alacak ve bu oyuncularla ayni basariyi tekrarlamaya calisacakti, ya da mevcut takimin gecen sezon zirveye ulasip en iyi performansini gosterdigini fark edip sil bastan yeni bir takim kuracakti.

Ilk secenek risksiz gorunuyordu, eklenen oyuncular kalitelerini ortaya koyarsa ve bir onceki sezon basarili olan oyuncular ayni seviyede devam ederse basarilar devam edecekti. Ancak bir onceki sezon basarili olan oyuncularin ayni seviyeyi korumalarini beklemek esasinda en buyuk hata idi.

Aurelio'nun ayrilmasi tabii etki eder. Ancak Aurelio olsa da iddaa ediyorum durum cok farkli olmazdi. Tabii bunu kanitlamak, test etmek mumkun degil. Ancak sonucta Aurelio da 31 yasina geldi sayilir. Her ne kadar onemli meziyetleri olan bir oyuncu olsa da bir onceki sezon oynadigi mac sayisini da goz onunde bulundurarak ayni performansi gostermesini beklemek mantik disi idi. Ozellikle Euro 2008'de milli takim ile oynadiktan sonra. Zaten Euro 2008 sonrasi formda olan, surekli sakatlanmayan hangi futbolcumuz var?

Ikinci secenek daha riskliydi. Gecen sezon bu kadar basarili olmus takim bozulurmuydu? Tabii bozulmazdi ama tek bir yildiza odaklanmak yerine, takimin cehresinin degismesi gerektigi taa gecen sezondan belliydi. Belki Zico kalsaydi, 1-2 yildiza odaklanmak yerine, yani kadroya cila yaptirmak yerine, icinin doldurulmasini isteyecekti. Zaten gecen sezon da istedigi buydu. Kim bilir, belki de Zico yonetim tarafindan ille de sadece cila cekilecegini dusunerek bu kadar yuksek bir meblag istedi yonetim'den, kadronun durumunun bu oldugunu ongorup, yonetimin kendisinin gorevine son vermesini engellemek icin.

Simdi Aragones'i elestirmek mumkun. Diyebiliriz ki belli bir dizilise, belli bir taktiksel mantiga cok fazla sadik kaliyor, farkli planlar uretmiyor. Sonucta her yidigin bir yogurt yigisi vardir. Aragones'in bu oldugunu goreve getirmeden once bilmek gerekirdi diye dusunuyorum.

Aragones istifa eder mi? Neden etsin ki? Buyuk paralar teklif edilerek hayatinda ilk defa farkli bir ulkede calismasi icin kontrat yapmis. Belki de son kontrati ve cok yuklu bir para karsiliginde bu kontrati yapmis. Enayi mi ki istifa edecek? Burada belki de sorgulanmasi gereken, Aragones'in verecegi bir seyin olup olmadigi. Kendisinin eline genc bir kadro verilse ve bu kadroyu egitmesi, tecrubelendirmesi istense Aragones'in basarisiz olmasi goz onune alinir. Ancak kadro pek de genc degil.

Aziz Yildirim bir kumar oynadi. Ve simdilik kaybedecekmis gibi gorunuyor. Seneye yeni takim kurulmasi, yeni teknik direktor, oyuncularin birbirlerine alismasi, tecrube kazanmasi vs. vs. derken gecen sezon kazanilan basarilarin kazanilmasi icin 3-4 yillik yeni bir olusum gerekiyor.

Neden mi? Cunku alttan as oyuncularin yerine gececek yetenekteki oyuncularla doldurmadi Fenerbahce kadrosunu. Ilk 11'e yapilan tecrubeli oyuncu transferlerleri ile basariyi surdurmeye ugrasti. Ancak artik bu kadronun suresi doldu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Türk FutboLuna aLışmaya başLamış, kendini geLiştirmeye başLamış bir Zico yu gönderip yerine tamamen yabancı ve artık öğrenme yeteneğini yitirmiş, araştırmadan yoksun, kendi biLdikLerini okuyup başarıLı oLacağım diyen bir hoca iLe yoLa çıkarsan böyLe yarı yoLda kaLırsın.

Herşeyin sorumLusu Aragones tir. Bir AureLio bir Deivid in eksikLiği ne mana buLup başarısızLıkLardan yırtamazsın. Geçen yıL Zico ALex siz de maç kazandı. Yine kısıtLı kadro iLe hatta yedek kadro iLe Ligde maçLar kazandı, kazanamadığı maçLarda biLe böyLe eziLmedi.

VaLLa Aziz yıLdırımda para var. Türkiye de ki en sağLam Finans onda. Kıy paraya gönder bu adamı. Zararın neresinden dönersen kardır. Ama yerine geLecek isimi de iyi beLirLemek gerek.

VaLLa işLer çok karışık.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kayserispor'da Bursaspor gibi rakbi iyi çözümlemişti ve neticesinde pozisyonlar ve goller buldu. Benim dikkat ettiğim bir olay var Volkan sanki Libero gibi oynadı 2 gol de kaleyi terk etti. Belki kalesine dursa gol olmayacaktı
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Dünkü ilk 11:

Volkan
    Gökhan
    Önder
    Edu
    R.Carlos
    Maldonado
    Selçuk
    Kazım
    Uğur
    Emre
    Guiza

İdeal 11:

Volkan
    Gökhan
    Lugano
    Edu
    R.Carlos
    Maldonado
    Emre
    Deivid
    Alex
    Semih

Guiza

4 as oyuncumuzun yokluğunda ne kadar kötü bir ekip olduğumuz ortaya çıktı.Diğer oyuncularla bu 4 oyuncu arasında büyük kalite farkı var.Bunlara geçen seneki dinamomuz Aurelio'yu da eklersek takımımızda adam akıllı oynayan çoğu oyuncudan yoksunuz.Bu sonuç normaldir.

Aragones'in "Takımda işler kötü gidince görevi bırakıp gitmek için buraya gelmedim" sözü çok anlamlıydı.Bu adamın eline geçen senenin kadrosuna 1-2 genç dinamik oyuncu, 1 de sağlam bir ortasaha verilseydi(hiç değilse Aurelio kalsaydı) şuan ligde ve ŞL'deki konumumuz çok farklı olurdu

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Dün gerçekten kötü bir gündü.
    Osmanlı Hükümdarlığı gibi çöküş dönemine girmiş bulunuyoruz dün itibariyle. Gerekli adımlar atılmazsa...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aragones bavulunu hazırlayıp ilk uçakla İspanya'ya döner diye düşündüm.Ama adam kararlı.Fenerbahçe'yi düşürebildiği kadar düşürtcek.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Aragonesin istifası sadece kaosu arttırır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ama Aragones Fenerbahçe'ye zarar veriyor.Adam tabii vites küçülttü ve araba hararet yapıyor.

İspanya Milli Takımından Fenerbahçe'ye geldi.Adam İspanyada 30 M dolarlık adam çıkarıyor yerine 20 M dolarlık adam alıyor.Fenerbahçe İspanya milli takımı değilki.Şartlar ortada.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bu durumda yönetim ağırlığını koymalı. Teknik Direktörü kovunca işler değişecek mi? Hiç sanmıyorum. Aziz Başkan'ın kulübüye inmesi lazım artık.

Kayseri 2-0 yaptıktan sonra maçı bıraktım seyretmedim,ama buradan Kayseri'yi tebrik ederim aldığı galibiyetten dolayı.Aghahowa iyi topçu,Türkiye liginde iş yapacak kalitesi var.Turgay'da milli takıma çağrılmış sanırsam.

Konuşulacak,söylenecek çok şey var..Bu takımda yanlış giden birşeyler var.Bu yönetimin,bu teknik heyetin Fenerbahçe'ye gönül vermiş taraftarlarını bu kadar üzmeye hakkı yok.30.000 adet kombine,yüzbinlerce forma vb. gibi şeyler alıyorsa bu taraftar enayiliğinden almıyor.Bu taraftarları enayi yerine koyamaz bu yönetim.. Daha çok şey söyleyeceğim ama yeri burası değil.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İddaa ediyorum F.Bahçe'nin Selçuk,Maldonado,Emre,Kazım'lı orta sahası diğer büyük takımların orta sahasından 10 kat daha alt seviyede.Maldonado ile Selçuk Anadolu takımlarına gitseler kadroya zor girerler.Kazım her zamanki gibi relax takılıyor.Emre ise 35'lik topçular gibi ya sakatlanıyor,ya da oynadığı zaman ağır,üretken değil.Ne adam geçiyor,ne araya falan pas atıyor,düz oynuyor resmen.Oynadığı futbol yeteneklerinin yarısının yarısı bile değil...

F.Bahçe'de ki düşüşün en büyük sebebi bu sene orta alandaki zayıflık bence.Günümüz futbolundaki en önemli mevkii.Orta sahan rakibe göre iyi ise maça 1-0 önde başlarsın...

Deivid gelince biraz toparlanır belki ama göbeğe Aurelio ayarında bir topçu alınmalı.Onu alamıyorsan Selçuk,Maldonado ikilisinden daha vasıflı futbolcular alınmalı....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fener Burak Yılmaz Yerine Selçuk İnanı Alsaymış ..

Dede çabuk pes etmicek, kutluyorum. istifası şuanki düşüşümüzü hızlandırırdı.(yeniteknik adam,adapte süreci,kadroyu tanıması,sistem oturtması vesaire)
    sakatlar gelince elbette iyi olucaz ve aragones hakkında asıl o zaman konuşabileceğiz.
    Önder-yasin
    deniz-selçuk
    uğur-kazım
    gibi güldüren ikililerle kayseriyi bir de bu moralle yenmek imkansız gibiydi zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bence Kocaeli ve Arsenal maçları Aragones'in son şansları artık.Çünkü arada 2 hafta bir boşluk var ve takımın ne kadar kötü çaresiz oynadığı ortada.Ya sistemi değiştirecek takımı toparlayacak yada aynı sistemle kalıp kovulmayı bekleyecek.Ki bana kalırsa bu iki maçta Kocaeli'yi yenip Arsenal ile en kötü barabere kalmazsa kovulur artık.Sonuçta Aragones'i tazminatı için tutacak kadar kötü bir finansımız yok.

Ayrıca şu Rıdvan gelisin gibi laflar komik oluyor.Rıdvan iyi bir futbol yorumcusu iyi bir Teknik Direktör değil kanımca.Zaten olsaydı çalıştırdığı takımlarda başarılı olurdu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aragones gitse Fenerbahçe'de çok büyük değişiklik olmaz Çünkü kadro belli oyuncular belli Nasılsa Ocağa kadar transfer yapamıcaz en azından o zamana kadar beklemeliyiz hem şu tazminattan kurtulmuş oluruz Hiçbir Türk takımının 7 8 milyon euroyu çöpe atabilecek kadar lüksü yok .o paraya çok önemli 2 3 türk futbolcu alabiliriz ... Ocakta Rıdvan Dilmen veya başka bir Türk hocayı göreve getirmeliyiz Çünkü kaybedebilecek zamanımız yok hem takımı hem ligi tanıyan bir hoca olmalı ve acilen eksik bölgeleri tamamlamalıyız bu şekilde ikinci yarıya çok daha iyi giriş yapmış oluruz

Selçuk Maldonado Deniz ile orta bölgede , Kazım Uğur Vederson vs. ile kanatlarda , Volkan ile kalede büyük sorunlar yaşayacağımız taa geçen seneden belliydi Yönetim bunu göremedi "MARKA"ya aldandılar ve sonucu bu oldu ...

Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon

Mesaj Yetkileri