VALDIVIA DERBY'DE
Derby Palmeiras'tan Valdiviayı 19 MN YTLye transfer etti.Edinilen bilgiye göre Valdivia yıllık 2.3 mn ytl alacak...
STEPHEN CARR DERBY'DE
Derby free oyuncu Stephen Carr'ı renklerine bağladı.Carr yıllık 700 k ytl alacak...
STOKES DERBY'DE
Derby Sunderlandden Stokes'i 1 yıllığına kiraladı...
HONGLA , SCRİBE , SAMUEL DERBY'DE
Genç yeteneklere de önem vermesiyle bilinen Ömer Gelebek 3 genç yeteneği renklerine bağladı.Bonservis bedelleri konusunda ise açıklama yapılmadı.
FRANCISCI MERIDA KİRALIK OLARAK DERBY'DE...
Solaçıktaki alternatifleri artırmak amacıyla kiralık olarak transfer edildi.
BASIN TOPLANTISI...
Muhabir : İlk sezonunuz Derby'de.İçinizde bir korku var mı ?
Ömer G. : Hayır.Korku olması için de bir durum yok.En büyük favoriyiz ve bu sene sonunda Premier Lig'de yer almak istiyoruz.
Muhabir : Genellikle geleceğe yatırım yaptınız.Bu sizin bu takımda kalıcı olabileceğinizin bir göstergesi mi ?
Ömer G : Bunu kimse bilemez.Kötü sonuçlar gelebilir veya aha cazip teklifler gelebilir ama bulunduğum takıma katkı yapmayı kendime borç bilirim.
Muhabir : Peki sizin başka takımlar istemediği için Derby'i tercih ettiğiniz söyleniyor...
Ömer G. : Aslında doğru.Yeni bir T.d.'üm.Bu nedenle bana güvene Derby oldu ve Derby'e geldim.Bu takıma borcum var bu borcu ödeyeceğime inanıyorum.
Muhabir : Peki eksik bölgeniz olduğunu düşünüyor musunuz ?
Ömer G. : Aslında bakılırsa bu lige göre kadromuz oldukça iyi ama yine de eksik bölgelerimiz vardı. Mesela sağbeke çok adam baktık en önemlisi de Hübschmandı ama 25 Mn YTL istedilersonunda Carr'ı alarak bu boşluğu doldurduk.Sağaçıkta Sterjovski vardı ama daha iyi oyuncular almak istiyordum oraya ve Valdiviayı aldım.Ofansif ortaya ve forvete de oyuncular aradık ama Pisculishi,Marvin Angulo,Alejandro Gomez ve Stancu nun fiyatı sürekli yükselince Forvet almamaya karar verdik.
Muhabir : Peki bu sene hedefiniz nedir ?
Ömer G. : Tabii ki ilk hedef şampiyonluk ve kupalarda gidebildiğimiz yere kadar gitmekama Premier Lige çıkarsakta iyi sezon geçirmiş oluruz.