Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 191 sonuç

Konu: Yattara Trabzonspor'da kaldı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Aslında dava açma hakkımız falan varmıdır? Sonuçta bu dönem içinde oyuncu takımdan koptu maça çıkmadı.Dava açılıp tazminat alınabilir bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Katar kulübü gerçekten ayıp etmiş.Trabzon mutlaka hakkını FİFA nezdinde aramalı.Çünkü mağdur oldular bu transfer hikayesinden dolayı..Yattara'nın Trabzon'da bundan sonra ne yapacağını ise kestirmek zor.Hep beraber göreceğiz ne olacağını..Bence Ersun hoca Yattara'yı tekrardan kullanma yoluna gitmeli..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Yok arkadaş yok Araplara güvenmeyeceksin bunu geçmişte defalarca gördük ..

Neyse bakalım Ersun Hoca ne düşünüyor bu konu hakkında .. Onun görüşü büyük ölçüde Yattara'nın takımdaki konumunu belirleyecek ..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ben yeni transfer İbrahim Üçüncü..!

Katar'ın Al Saad takımına transfer olacağı için çalışmalarını Haluk Ulusoy tesislerinde sürdüren Yattara bu akşam yönetim tarafından Mehmet Ali Yılmaz tesislerine çağrıldı. Katar kulübünün parayı mesai saati bitimine kadar yatırmaması nedeniyle transferi şimdilik gerçekleşmeyen Gineli futbolcu takımın bu akşam saat 20:00 da yapacağı çalışmaya katılmayarak takımdan ayrı olarak kondisyon salonunda çalıştı.

Yattara'nın neşesinin yerinde olduğu öğrenilirken idman öncesi soyunma odasında futbolculara “Ben yeni transfer İbrahim Üçüncü “esprisi yapması kahkahalara neden oldu. Yanal bu futbolcuya antremana katılacaksın talimatı verirken Yattara'yı takım arkadaşları da sıcak bir şekilde karşıladı.

Bence katar ekibnin parayı ödememesi çok çok iyi oldu.Ben yattara gibi bir futbolcunun ülkemizde kalmsından yanayım o yüzden böyle olması çok iyi oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Ben yeni transfer İbrahim Üçüncü..!

Katar'ın Al Saad takımına transfer olacağı için çalışmalarını Haluk Ulusoy tesislerinde sürdüren Yattara bu akşam yönetim tarafından Mehmet Ali Yılmaz tesislerine çağrıldı. Katar kulübünün parayı mesai saati bitimine kadar yatırmaması nedeniyle transferi şimdilik gerçekleşmeyen Gineli futbolcu takımın bu akşam saat 20:00 da yapacağı çalışmaya katılmayarak takımdan ayrı olarak kondisyon salonunda çalıştı.

Yattara'nın neşesinin yerinde olduğu öğrenilirken idman öncesi soyunma odasında futbolculara “Ben yeni transfer İbrahim Üçüncü “esprisi yapması kahkahalara neden oldu. Yanal bu futbolcuya antremana katılacaksın talimatı verirken Yattara'yı takım arkadaşları da sıcak bir şekilde karşıladı.

Gözün aydın..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bence yattara artık eski yattara olamaz. Ben olsam beni göndermek isteyen takımda oynamazdım artık.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yattara gidince Galatasaraylı olmama rağmen tuhaf olmuştum açıkçası..Trabzonla özdeşleşti Yattara kalmasına sevindim..Bence yine eskisi gibi oynayacaktır..
    Zaten kafaya takan duygusal bir futbolcuda değil..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bence yattara artık eski yattara olamaz. Ben olsam beni göndermek isteyen takımda oynamazdım artık.
    Yanlış biliyorsunuz ..

Bu transferi gerçeği konuşmak gerekirse hem yönetim hemde Yattara istedi .. İkiside çok iyi kazanacaktı .. Fakat olmadı zaten yukarıdaki haberde Yattara'nın takımda oynyıp oynamayacagını gösteriyor ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben Hala Gidiceğini Düşünüyorum Umudu Kesmedim Açıkcası

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence yine oynar Yattara, çünkü kendi gitmek istemişti olmadı şimdi Trabzon'un başarısı için ter dökecek Umarım
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Yanlış biliyorsunuz ..

Bu transferi gerçeği konuşmak gerekirse hem yönetim hemde Yattara istedi .. İkiside çok iyi kazanacaktı .. Fakat olmadı zaten yukarıdaki haberde Yattara'nın takımda oynyıp oynamayacagını gösteriyor ..
    Gerçeği nerden biliyorsun ?

Yattara kendi ağızından söylemedimi beni klübüm gönderdi diye ?

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Gerçeği nerden biliyorsun ?

Yattara kendi ağızından söylemedimi beni klübüm gönderdi diye ?
    Klüpte söylemedimi Yattara kendi gitmek istedi diye ..?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Açıkcası Trabzonsporun 11 Milyon €'luk teklife hayır diyememesi Yattara'nın Avrupa Yerine Katar'a Gitmek İstemesinden Daha Mantıklı Geliyor

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Yarın akşam 17.00 a kadar mühlet verilmiş. Katar kulübünden para yatmaz ise Yattara Trabzonspor'da kalacak.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Yarın akşam 17.00 a kadar mühlet verilmiş. Katar kulübünden para yatmaz ise Yattara Trabzonspor'da kalacak.
    Bu sadece işi sağlama alma diyebiliriz .. Bankalar arasında olası bir karışıklığı önlemek için yapılmış bir taktik .. Hani belki Al-Saad parayı bugün yatırırda hesaba para yarın gelir vs. gibi olumsuzluklarla karşılaşmamak için .. Bugünkü basket maçında bir yönetici & 99 Yattara transfer olmayacak dedi ..

Yattara yedek kulübesinde oturur. Maçlarda son 10-15 dakika forma giyer. Devre arası alıcısı çıkarsa satılır, çıkmazsa ikinci yarı formayı giyer ve Trabzon'u Avrupa'ya uçurur.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sevinimi sevinmimi ? ben kendimi taraftar olarak Yattariz bi gelecege hazirlamistim. Eger oynarsa eskisindende iyi olcaktir hic supheniz olmasin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neden oynamasın canım hayret bişey. Çok eminim, Yattara, aynı eski Yattara gibi oynar. 2. yarı falan sokmalarına da gerek yok. Ne yani, disiplin cezası yicek bişey mi yaptı Yattara? Olayı kritik hale getirmemek lazım, hele hele bunu Ersun Yanal yapmaz. Adamdan maximum faydalanmaya çalışır. Yattara oynamazsa, önümüzdeki yıllarda kocaelispora bile gidemez. Artık bunun bilincinde kendisi de. Onun için, öyle bi oynar ki..

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

inşallah bie soruna yol açmaz.yönetim ve yattara arasında bir sorun var bu futbol tkımına yansımaz inşallah

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

yattara bugun 9.30dakı antrenmana cıkmıs yanı buda demek oluyor kı takıma donecek ve ersun hocann ınsıyatıfıne gore 11e gırer.

gs maçında şçle b 11 benım ıcımden gecen bı 11

....................sylva.............
    serkan...song...egemen.....cale
    ...............hüseyin.................
    ......selçuk.........colman.........
    issac...........................yattara
    ...........umut(gökhan).............

bolece kanatları ıyı kullanmıs oluruz vede colman kendı yerınde oynamıs ve daha fazla verım alma sansımız olur

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Klüpte söylemedimi Yattara kendi gitmek istedi diye ..?
    Klüp biz takımdan attık demeyecek heralde. Ama yattara kendi gitseydi kendisi derdi ben ayrılmak istedim diye.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

zaten dedı ben aıleme bakmakla yukumluyum ve sadece aılem degıl gınede bırsuru kısı benım paramı beklıyor bu nedenle bu teklıfı kabul edıyorum demıstı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu arada şansa adam tam bizim maçta döndü..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Klüp biz takımdan attık demeyecek heralde. Ama yattara kendi gitseydi kendisi derdi ben ayrılmak istedim diye.
    İyide Yattara gitmek istediğini söylüyordu geçen sene başında çok net bir röportajını hatırlıyorum ..Profesyone oyuncuyum gibisinden konuştu ..Klübün ona gelen teklifi kabul etmesi Yattara'nın gitmek istemediği gerçeğini ortaya çıkarmaz..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İyi tamam senin dediğin olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

kulupten acıklama

Bir süredir kamuoyunun gündeminde geniş yer tutan oyuncumuz İbrahima Yattara’nın transferiyle ilgili olarak yaşanan gelişmeler ve gelinen son nokta üzerine kulübümüzden bir açıklama yapıldı.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Kulübümüz, oyuncumuz İbrahim Yattara’nın ısrarlı talebi doğrultusunda Katar’ın Al Sadd takımıyla transfer görüşmelerine başlamış ancak gelinen noktada talep ettiğimiz bonservis bedelinin ödenmemesi nedeniyle söz konusu transfer gerçekleşmemiştir.

Al Sadd takımının teklifi üzerine konuyu değerlendiren ve ayrılma doğrultusundaki düşüncesini kamuoyuyla da paylaşan Yattara’nın söz konusu niyetini yönetim kurulumuza ve teknik heyetimize bildirmesi üzerine Katar ekibiyle masaya oturulmuş, oyuncumuz için belirlediğimiz bonservis bedeli kendilerine iletilmiştir.
    Ancak uzun süren pazarlıkların ardından prensipte bir noktaya gelen görüşmeler, yönetim kurulumuzun belirlediği rakamın kulübümüz hesabına yatırılması için verdiği sürede karşı taraf yükümlülüğünü yerine getirmeyince sonlandırılmış ve transfer konusu gündemden kaldırılmıştır.
    Futbol dünyasında bu tarz gelişmeleri doğal karşılamak ve duygusal değerlendirmelerden uzak durmak profesyonel yaşamın en önemli gerekleri arasındadır.
    Kulübümüzün prensiplerini bozmadan, gerekli prosedürlere uymak koşuluyla, sözleşmeli oyuncumuz İbrahima Yattara’dan azami verimi alarak kendisini tekrar kazanma anlayışında olan yönetim kurulumuz bugüne kadar olduğu gibi yine her türlü önyargıdan uzak durarak önümüzdeki süreci değerlendirecek ve tartışmaların dışında kalarak tüm enerjisini yine takımımızın başarısına harcayacaktır.
    Teknik heyetimizin, oyuncularımızın ve sporcumuz İbrahima Yattara’nın da aynı tavrı göstereceğine olan inancımızın altını çiziyor, taraftarlarımızdan ve medyamızdan da bu hassasiyeti bekliyoruz.
    Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

buda demek oluyor kı yattara gıtmıyor ve gs macında hazır sekılde olacak

08.10.2008 14:45:25

Yahu Yattara´nin halen sakatligi devam etmiyor mu ?
    Yaptigi bir röportajda Al Sadd´a gitse bile orada 1-2 hafta sakatligindan dolayi oynayamayacagini,halen hazir olmadigini belirtmisti.
    Nasil olur da Gs macina hazir sekilde cikar ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yattara bu durumda bırakarak gitmek istiyor ancak takım yamuk yapınca kalmak zorunda kalıyor bir de yüzsüzlük yapıyor yok ben yeni transfer falan diye takımda bağrına basıyor...

Çok ters geliyor bana.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Yahu Yattara´nin halen sakatligi devam etmiyor mu ?
    Yaptigi bir röportajda Al Sadd´a gitse bile orada 1-2 hafta sakatligindan dolayi oynayamayacagini,halen hazir olmadigini belirtmisti.
    Nasil olur da Gs macina hazir sekilde cikar ?

milli ara oldugu ıcın bole saoldım salonda calısıomus maca yetısır heralde

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri