-
BENCE fm'nin 2008'in en sevmedigim yanı ilk yılda pek birsey yok ama 2 3 4.... o kadar cok yıldız doguyorki hangisini alacagımı sasırıyorum.ben fenerbahce ile 2017 yılında 36 yabancı oyuncum vardı 29 tanesi kiraya gondermistim.yoksa cok sıkıntı oluyordu.bide transfer edecegimiz oyuncu gelmem felan diyo haftalık 32.000paund veriyom kosa kosa geliyor.1 2 gun sonra yine teklif yapıyorum bu sefer 13.000paunda anlasıyorum.bu olayda bitsin.ayrıyeten surekli aynı haber cıkıyor.bizim kısalistemizdeki haberleri medya cok kolay bulamasın.once iste medya sizin kısalistenizi bulmaya calısıyor felan desin.mesela kısalistede ibrahimovic var diyelim.medyada gundem ibrahimovic ama kesin diyemiyorlar gibi haberler cıksın.oyuncu her sozlesme imzaladıgında degeri artmasın ben oyuncuya her hafta 1kpaund artırıyıyom degeride 250k paund artıyor.bunlar cok gercekci olmuyor.bide cogu oyuncular yani emektar oyuncular eger klublerinde oynuyorlarsa bırakmıyorlar halbuki bojan var bilirsiniz ben onun aldıgı paranın 50 60 katını oneriyorum hayır diyor.bunlarda bitsin
bu
Mesaj Yetkileri