valla benim doluuuu istegim var bir kac tanesini yazayım.bir mesaj okudum hepsini bir anda cıkarmaz diye oyle seymi olur.15 gune bir teknoloji gelisiyor.hayalet arabalar cıkıyor felan filan fm oyuna yenilik bulamıcakmı sacma ve cok kucuk capta dusunuyonuz.sıralayım: 1-manager icon umuz gozukmeli.ve surekli saga sola oynamalı cok net bir fırsatta atamıyorsak one cıkmalı gol oldugu zaman oyuncuları ile birlikte sevinmeli su sisesi felan atmalı.(yeni versiyon resimlerinde manageri gordum eger oysa ins hareket de ediyordur) 2-barca yı almamak elde olmuyor.ilk sene 12m paund transfer butcesi varken 2.sene 100 150mn paund oluyor ucuk bisey bu ki en zengin klup o degil. 3-oyunculara ev araba tahsil etmeliyiz.karısı felan olmalı ne biliyim cocukları transfere karısmalı cocukları istemiyorsa gelmemeli.boylece gercekteki gibi olur. 4-buglar kalkmalı.bazen oluyor mac tam baslama vurusunu yapıyo kaleci orta sahanın ortasında oluyor. 5-takımlar yenme sozu vermeli.ne biliyim mac baslamadan hep beraber toplanıp kaptan konusma yapmalı. 6-kalecilerin vurdugu toplar hemen oyuncunun onune dusmemeli. 7-dunyada cok fazla yetenek olmamalı.1 senede 50 ye yakın yetenek doguyor.hangisini alıcaksın!? 8-2008 de yukselme yapan klubler o cizgisini cok onemli seyler olmadıkca bozmamalı.mesela cluj ecc ye katıldı.bu cizgisini ilerki senelerde t.d. yanlısları olmazsa degismemeli. 9-takım konusmaları maca gore olmalı ben kayserisporsam man utd ile yapıcaksam kendinize guvenin gibi sozler soylemek lazım. 10-takım konusmaları cok daha etkili olunmalı ben soyluyom sanki bir yerden giriyor diger yerden cıkıyor gibi 11-baskan secimleri olması lazım ama gercekteki gibi mesela fenerinki mayıs ayı besiktasınki mart ne biliyim boyle olmalı belli tarihte olmalı onemli mac oncesi secim ertelenmeli. 12-bir oyuncu eger alt yapıdan geliyorsa takımını bırakması icin klubden kovması gerekiyor o derece klube baglı.ben bojan krkic e haftalık 120k para veriyorum gelmiyor.hemde interde felan dunya klubunde. 13-genc ve yetenekli oyuncular cogunlukla brazil yadan ve italy france spainden cıkıyor cok sacma bence.cunku diger yerlerden yılda 1 defa bile cıkmazken orada yılda 10 20 defa genc ve yetenekli oyuncu cıkarıyor. 14-ben ecc ceyrek finale cıkıyorum 3m alıyorum diyelim uefa kupasını alıyorum 1m bile zor geliyor.oyuncumun gol primini karsılamıyor.cok sacma bisi 15-turkce olunması gerekiyor.her ne kadar turksportal yapıyorsa da bu oyunun orjinal turkce olması ayrı bir zevktir. 16-kornerden atılan ortalara vurulan kafalar hep faul oluyor 1000/1 ihtimal faul olmuyor. 17-oyuncu satamıyorum yemin ederim ya.dolu yetenekli oyuncum var ben man utd yonetirken gerard pique yi alan olmuyor.chelsea ya geciyom hemen satın alınıyor 20 15e cok sıkıcı oluyo. 18-ben bir macı izlerken kaleci autu attı top yere dusmeden oyuncu faul yaptı hemen kırmızı kart %100 kırmızı cıkıyor.ne kadar sacma birsey.yani oyuncu o anda digerini yatırıp tekme tokat dovuyor herhalde
19-bazı oyuncular abartıltıkca abartılmıs.mesela fb deki alex goren messi sanacak.messi ronaldinho alex forvette henry agüero koy her mac bu 5liden gol geliyor.anlasılması guc durum. 20-oyuncular gidecegi takımı sadece parasal ve un yonunden degilde birde orada mesela kaka messi ronaldinho xavi montolivo ve iniesta var.gourcuffu alıcam bu adam bunları gecip oynaması benim gozumde imkansız ama teklif yapınca geliyor.oyuncu 2 yonde degil 10 20 yonde dusunsun. 21-transfer teklifleri daha cok secenekli olsun.manager lere tazminat verilsin.mesela 2 yıllık sozlesme imzaladık.madde de soyle olsun 2 yılda herhangi bir zamanda istifa ederse herhangi bir tazminat verilmez.bunun gibi olsun. 22-ben barcada oynuyorsam heracles le yapıcam 3-0 yenik durumdayım.2. yarının 70den sonra arka arkaya goller geliyor.sanki sike var 4-3 felan kazanıyorum.her zaman boyle olmaması lazım 23-oyuncunun ozellikleri genc ise cok cabuk artıyor ama boyle olmaması lazım ilk 11 de oynuyorsa artsın yoksa cok zor arttsın sadece fiziksel ozzelikleri artsın. valla benden bu kadar aslında daha cok fikirim var ama aksam aksam yorulduk
.eger bunlar oluyorsa birde kendi paramızı harcayalım mesela messi ye hediye araba alalım.marka onemli degil.araba olsun veya ev olsun.ev1 fiyatı 10000000 olsun ev2 1000000051000 gibi ne biliyim boyle olsun.ooof cok yazdım gorusuruz sonra bu kadar yeterli.