Tekke'yi niye alsın ki ..? Euro 2008'e gidemediğinde bazı açıklamalarda bulundu bu da Terim'in hoşuna gitmedi tabi ..![]()
Tekke'yi niye alsın ki ..? Euro 2008'e gidemediğinde bazı açıklamalarda bulundu bu da Terim'in hoşuna gitmedi tabi ..![]()
Emre ve Gökhan Gönül kadrodan çıkarıldı !
Dün akşam Kayserispor ile yapılan mücadelede sakatlanan Gökhan Gönül ile Emre Belezoğlu'nun yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Emre'nin sağ arka kas grubunda zorlama, Gökhan'ın ise sol ayak iç tarafında kanama ve ödem tespit edildi.
2 hafta sahalardan uzak kalacak olan Emre Belezoğlu ve Gökhan Gönül milli takım kadrosundan çıkarıldı. Sarı-Lacivertlilerin sağlık heyeti iki oyuncuyu Süper Lig'in 7. haftasında oynanacak olan Kocaelispor maçına yetiştirmeye çalışıyor.
Turgayın akdroya girmesine sevindim helal olsun
6 oyuncu kadrodan çıkartıldı
19. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'ta Bosna-Hersek ve Estonya ile karşılaşacak (A) Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosundan, sakatlıkları nedeniyle 6 futbolcu çıkarıldı. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, aday kadroda bulunan Gökhan Gönül, Gökhan Zan, Gökhan Ünal, Gökdeniz Karadeniz, Emre Belözoğlu ve Mehmet Topuz'un, sakatlıkları nedeniyle çıkarıldıkları bildirildi.
Gökhan Gönül, Gökhan Zan, Gökhan Ünal, Gökdeniz Karadeniz ve Emre Belözoğlu'nun, hafta sonundaki maçlardan sonra kulüp sağlık ekipleri ve oyuncularla yapılan görüşmeler, muayene, konsültasyon ve tetkikler sonucu, sportif yaralanmaları nedeniyle 2 maçta da görev alamayacak olmaları nedeniyle kadrodan çıkarıldıkları kaydedildi.
Uzun süredir mide-bağırsak sorunları nedeniyle geçici tedaviler gördüğünü ve bu nedenle performansıyla ilgili sıkıntı yaşadığını belirten Mehmet Topuz'un da tanı ve kalıcı tedavi uygulamasının milli maçların yapılacağı zaman dilimine rastlaması nedeniyle kadro dışında bırakılmasına karar verildiği açıklandı.
Sağlam biri kaldımı ? Bu sene ne kadar çok sakatlık oluyo ligimizde PES.
Alsin bi kac tane daha oyuncu yedeklerimiz bile kalmicak.
Fatih Tekke lazim bu takimda sporx teki mac ozetini bi izleyin derim
Bir sürü eksik oyuncu,bir sürü yanlış tercih,bir sürü formsuz oyuncu..Ne yapacağız 2 maçtada merak ediyorum.Allah yardımcımız olsun..
So what?
Saike
sakatlıklar ulkenın basını bırakmıyo ya bu nedır kadroya alacak oyuncu kalmadı bakalım fatıh hoca bu sefer hangı formsuz oyuncuları alacak allahatn oynuamız rakıpler zor rakıpler degıl ıspanya felan olsaydı vay halımıze gokhan zanın yerıne egemenı al ıste gokhan unalın yerınede fatıh tekkeyı
Turgay Bahadır’a izin çıkmadı
Son haftalardaki yüksek formuyla dikkat çeken ve Fatih Terim tarafından A Milli Takım kadrosuna davet edilen Turgay Bahadır’ın, Ay-Yıldızlı formayı giymesine FIFA’dan izin çıkmadı.
Daha önce iki kez Avusturya Ümit Milli Takımı’nda oynayan Turgay için Avusturya Federasyonu nezdinde yapılan girişimlerden olumlu sonuç alınmış ve gerek milli takım teknik heyetleri, gerekse federasyon genel sekreterliği, genç oyuncunun Türk Milli Takımı’nı tercih etmesi durumunda sorun yaşanmayacağını bildirmişti. Dosyanın UEFA ve FIFA’ya taşınmasıyla birlikte, Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi Turgay Bahadır’ı kazanmak için yoğun çaba sarfetti. Son olarak dün Başkan Mahmut Özgener’in FIFA Başkanı Sepp Blatter ile yaptığı görüşme neticesinde nihai karar açıklandı. Blatter, bir futbolcuyu kazanabilmek adına iki federasyonun iyi niyetli girişimlerini takdirle karşıladıklarını ancak Turgay Bahadır’ın Türk Milli Takımı’nda yer almasının mümkün olmadığını söyledi. Bunun üzerine genç futbolcu akşam saatlerinde teknik heyet ve arkadaşlarıyla vedalaşarak kamptan ayrıldı.
Serkan Balcı Milli Takım'da
Bosna-Hersek ile yapacağı Dünya Kupası eleme grubu maçına hazırlanan (A) Milli Futbol Takımı'na, Trabzonsporlu futbolcu Serkan Balcı davet edildi. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, milli takımda sakat oyuncuların durumunun belirsizliğini korumasının, teknik heyeti, kadroyu takviyeye zorladığı kaydedildi.
Son lig maçını ağrılar içinde tamamlayan Arda Turan'ın yanı sıra bugünkü antrenmanda baldırında zorlanma görülen Ayhan Akman ve sakatlığı nükseden Sabri Sarıoğlu'nun tedavileri sürerken, yardımcılarıyla bir durum değerlendirmesi yapan Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim'in, Serkan Balcı'yı kadroya davet ettiği, Trabzonsporlu futbolcunun yarın kampa katılacağı bildirildi.
Terim Şov devam ediyor![]()
su ıkı macı puan kaybı olmadan gecersek baska zaman puan kaybetmeyız heralde![]()
Kazım'ı sağ bekte kullanabileceğini söylemiş Terim.
Yeni Cafu; Colin Kazım Richards
Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim, Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettikleri karşılaşmada ortaya koyduğu futbolla taraflı-tarafsız herkesi kendisine bir kez daha hayran bırakan Bursasporlu Yusuf Şimşek'in yeteneğini 'sitemkar' bir dille överken, Kazım Kazım'ın sağ bekte görev yapabileceğinin sinyallerini verdi.
Terim; Bosna Hersek ve Estonya maçlarının kadrosuna çağırdığı Yusuf ile ilgili olarak, "Maçın ardından hemen Yusuf'u aradım. Telefonda benim olduğumu anlayan Yusuf'un eşinin sevinç çığlıkları hâlâ kulaklarımda. Eşinin sevincini duyunca 'Yusuf doğru bir evlilik yapmış' diye içimden geçirdim. Yusuf da bana teşekkür etti ve 'Hocam Norveç maçı için çağırdığınızda da dünyalar benim olmuştu. Çok sağolun' dedi. Ben de ona 'Oğlum bu nasıl bir yetenektir? Herkesi kendine hayran bıraktın. Ama aslında sana kızmamız gerekiyor. Bu kadar zaman boyunca bizi böyle bir yetenekten mahrum bıraktın. Boşa giden 10 yılın hesabını nasıl vereceksin?' diyerek hem sitem ettim hem de onu övdüm. Yusuf da bu sözlerimden sonra ne kadar pişman olduğunu dile getirdi" ifadesini kullandı.
YENİ CAFU GELİYOR
Yusuf Şimşek'in, Milli Takım kampında 17 yaşındaki Batuhan ile ilgilenmesini istediğini söyleyen Terim, "Yusuf'tan Batuhan'a tecrübelerini aktarmasını; doğruları ve yanlışları anlatmasını istedim" diye konuştu. Öte yandan Fatih Terim, geçen sezon Fenerbahçe'de yedek kalmasına rağmen EURO 2008'de sürekli oynattığı Kazım için de özel bir hazırlık içinde. Sabri'nin sakatlığı yüzünden oynayamayabileceğini ve Gökhan Gönül'ün ise yine sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarıldığını belirten Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim, "Sağ bekte dünya futboluna yeni bir Cafu armağan edebilirim. Hem rengi de tutuyor" diyerek asıl yeri sağ açık olan Kazım'ı savunmanın sağında oynatacağının sinyallerini verdi.
08.10.2008
Kaynak : Sabah
gerek yok ya ne bu bıselerı kanıtlamaya urasıo burası onun her ıstedını yapacagı yer degıl
Mehmet Topuz'da bir türlü oynayamıyor
Mevlüt'ü de kaleye koysun belki daha verimli olur![]()
Kazim kariyerine forvet basladi kalede bitircek galiba![]()
Musa Aydın varken Serkan gibi birini çağırmakmı Serkan iyi yüzlerce adam ar Andoluda Musa, Mehmet Çakır, Mehmet Eren, Gökhan Emreciksin
Çok kötü değil ama bence ondan daha çok hakedenler var
Ona bakarsan bi cok oyuncu var bu takima girmeyi hakkeden. Isimleri say say bitmezz
Turgay Bahadır nasıl oynayamaz milli takımda ya? Ümit milli takımda oynaması bişe değiştirmemesi lazım? O zaman verin Gökhan İnler'i geri sayın Blatter? Ulan ne oyunlar dönüyor yahu..
Yok yok Tekke'ye takıntısı var bu apacık belli..Yahu bu kadar sakat'a ragmen formda bir tekke'yi bile cagırmıyor..Gerci ölüsü bile yeter
..Gol atacak bana güven veren santrafor yok
..Zaten bütün yaratıcı oyuncularımız sakat..Biz biraz rakip savunmaları zor açarız..Turgay alınsa iyi olurdu..İlerde top tutmamızı saglardı..
Turgay Bahadır'ın da durumu Önder gibi yanılmıyorsam ümit milli de oynamış ama başvuru zamanı geçmiş.
Turgay daha önce 2 kezx avusturya milli takımında oynamış be yaşı şuan 26 olduğundan takım seçme hakkı kalmadı o yüzden alınamamış