Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 191 arası toplam 191 sonuç

Konu: Yattara Trabzonspor'da kaldı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Katar’ın Al Sadd takımının transferini istediği ancak kendisi için belirlenen bonservis bedeli ödenmediğinden transferi gerçekleşmeyen oyuncumuz İbrahima Yattara yaşanan gelişmeler üzerine bir açıklama yaptı.

Yattara, “Profesyonel bir futbolcu olarak kendi isteğimle ve bana verilen izinle bir transfer görüşmesi yaptım. Bu görüşmeler sırasında karşı tarafla bir aşamaya kadar da geldim. Ancak kulüpler arasında net bir anlaşmaya varılamaması nedeniylede tekrar Trabzon’da kaldım. Olanlar olmuş, yaşananlar yaşanmıştır. Artık bundan sonra Trabzonspor için elimden gelenin en iyisini vermeye çalışacağım” diye konuştu.

Kendisinin her zaman kulübüne bağlı bir futbolcu olduğunu dile getiren Yattara, “Takım arkadaşlarımı taraftarları ve buradaki herkesi sevdim ve bundan sonrada sevmeye devam edeceğim. Gelinen bu noktadan asla şikayetçi değilim ve bunu zamanla herkes görecek. Profesyonellikte bu yaşananları doğal karşılamak lazım. Bundan sonra taraftarlarımızla ve takımımızla birlikte koştuğumuz hedeflere hep birlikte kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

bekleyıp neler olacak gorecez nşallah dedğiğ gibi takıma en ıyı skılde performansını katar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Milli ara bize iyi yaricak galiba.

Yattara Galatasaray macinda oynamasi lazim, taraftar olarak bu macta tekrar guvenimizi kazanbilir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Elinde Yattara gibi bir oyuncu varken kullanmamak aptallık olur.Galatasaray maçına yetişirse Trabzonspor adına avantaj olur..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    yattara bugun 9.30dakı antrenmana cıkmıs yanı buda demek oluyor kı takıma donecek ve ersun hocann ınsıyatıfıne gore 11e gırer.

gs maçında şçle b 11 benım ıcımden gecen bı 11

....................sylva.............
    serkan...song...egemen.....cale
    ...............hüseyin.................
    ......selçuk.........colman.........
    issac...........................yattara
    ...........umut(gökhan).............

bolece kanatları ıyı kullanmıs oluruz vede colman kendı yerınde oynamıs ve daha fazla verım alma sansımız olur
    Yattara'yı sola çekmek mi? Sözleşmesini iptal edip serbest bırakalım daha iyi...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Yattara'yı sola çekmek mi? Sözleşmesini iptal edip serbest bırakalım daha iyi...
    Isaac la kanat degisceklerdir mac esnasinda

Extensor´dan bir yazi okudum bu konu hakkinda,isteyen okusun diye ekliyorum.

Burada
    Last edited by El Comandante : 09.Ekim.2008 at 05:56

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Extensor'un pivot forveti 37 yaşında Birleşik Arap Emirliklerine gidiyor o onu yazsın. Yattara gibi 4 sene 150 bin $ a oynayan bir oyuncunun elbette ki en doğal hakkıdır daha fazla para kazanmak. Futbolu bıraktıktan sonra bu adamın muz ortaları , 3-4 kişiyi peşine takıp çalıma dizmeleri para etmeyecek.

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Extensor'un pivot forveti 37 yaşında Birleşik Arap Emirliklerine gidiyor o onu yazsın. Yattara gibi 4 sene 150 bin $ a oynayan bir oyuncunun elbette ki en doğal hakkıdır daha fazla para kazanmak. Futbolu bıraktıktan sonra bu adamın muz ortaları , 3-4 kişiyi peşine takıp çalıma dizmeleri para etmeyecek.
    Güzel kardesim Hakan Sükür oraya sirf para kazanmak icin mi gidiyor ? Adamin zaten 7 sülalesine yetecek kadar parasi var! Oraya futbol oynamak icin de gidiyor.Yattara konusu ise ortada,iki tarafin da hikayesi güzelce anlatilmis ...
    Yattara para icin gitmek istedi,yönetim para icin göndermek istedi,ama sonuc ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Yattara yetişecek, karar Yanal'ın!

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu, yıldız futbolcu İbrahim Yattara'nın tıbben Galatasaray maçına kadar hazır hale geleceğini belirterek, bu maçta oynayıp oynamayacağına ise Teknik Direktör Ersun Yanal'ın karar vereceğini söyledi

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, Katar'ın Al Sadd takımına transferi gerçekleşmeyerek, bordo-mavili kulüpte kalan Gineli oyuncu İbrahim Yattara'nın sakatlığındaki son durum ve Galatasaray maçında sahada olup-olamayacağı hakkında bilgi verirken, Hüseyin Çimşir, Gökhan Ünal, Tayfun Cora ve Ferhat Çökmüş'ün sakatlıkları ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

İbrahim Yattara'nın Trabzonspor için önemli bir güç oluğunu ifade eden Dr. İhsan Alioğlu, "Aklın yolu birdir. Yattara takımda kaldığı konumda Trabzonspor için her zaman önemli bir güçtür. Yattara'nın transfer sürecinde gidişi ile ilgili olarak bir burukluk yaşamadığını gördük. Moral bozukluğu içinde olmadığını aksine mutlu bir hali vardı. Bu çok önemli. Yaşamış olduğu sakatlığın izlerini tam olarak üzerinde atamadığı için antrenman açığı var. Bu hafta sonunda itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Tıbben Galatasaray maçında hazır hale gelecek ama teknik olarak kararı teknik direktörümüz Ersun Yanal verecektir. Oynatıp-oynatmama kararı onundur" dedi.

Takımda sakatlıkları bulunan Hüseyin Çimşir, Gökhan Ünal, Ferhat Çökmüş ve bu sabah yapılan çalışmada ağrıları artarak antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kalan Tayfun Cora'nın sakatlıklarının ciddi olmadığını belirten Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu, "Oyuncuların ciddi bir sakatlıkları yok. Konyaspor maçı öncesi üst yüklenmeden dolayı kaynaklanan problemler yaşıyorlar. Galatasaray maçına kadar zaman bulunması nedeniyle oyuncularımız riske etmek istemediğimiz için salonda ayrı bir çalışma programı verdik. Hafta başında bu oyuncularımızda takımla birlikte çalışmalara başlayacaklar" diye konuştu.

Her maçın kendileri için önemli olduğunu belirten İhsan Alioğlu, "Bizim için her maç önemli. Takım ayrımı yapmıyoruz. Ancak Galatasaray derbi maçı olması nedeniyle Trabzonspor camiası için ayrı bir özelliği var. Yarışmacı bir takım olmamız, Galatasaray'ın hem ligdeki en önemli rakiplerimizden biri olması, hem de ezeli rakibimiz olduğu için bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Sağlıklı bir şekilde başlayıp, sağlıklı bir şekilde bitirerek liderliğimizi korumak istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Ajansspor

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

ben yattarnın yerinde olsam trabzonspora geri dönmem hakkında konuşan yöneticiler(başkanda dahil) yattarayı basının önüne attı suçu yattarada gösterir gibi şuç onda yada yönetimde farketmez bir futbolcu eğer transfer durumu varsa yönetimin tek yapması gereken teşekkür etmesi idi.biz taraftarlar eleştirebiliriz ama en tepedeki kişi bunları yapmaması lazımdı.
    bayram tatilinde yattarayı tesislerin içine sokmadılar h.ulusoy tesislerinde çalıştı bu tam bir yönetim skandalıdır yattara bunuda unutmamıştır.tam bir saatli bomba gibi nerde ne zaman patlayacağını görecez.ben olsam yattaranın yerinde o kadar laftan sonra paf takımla antremana çıkar 1.3 milyon euro yıllık paramıda takır takır alırım.ama yattara yönetim eleştirisini sineye çekip antremanlara çıkıyo hadi bakalım bundan sonra ne olacak.
    son olarak eğer yattara maçlarda oynarsa yine aynı yerinde oynar isaac promise umut un yerine oynar.öyle yattara bir kanatta isaac bir kanatta olmaz takım savunması çöker.umut yerine isaac olur yattara da sağ kanatta oynamaya devam eder

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Güzel kardesim Hakan Sükür oraya sirf para kazanmak icin mi gidiyor ? Adamin zaten 7 sülalesine yetecek kadar parasi var! Oraya futbol oynamak icin de gidiyor.Yattara konusu ise ortada,iki tarafin da hikayesi güzelce anlatilmis ...
    Yattara para icin gitmek istedi,yönetim para icin göndermek istedi,ama sonuc ortada.
    ne yanı o kadar parayı redmıedecen bıda kım verırdı o parayı o adama tmm teknık ıyı oynuyo ama kımse vermezdı.hemde hakan 37 yasına gelmıs oynucagı lkada oynamıs futbolunu para ıcın gıdıodur bence
    Last edited by Trabzonspor : 10.Ekim.2008 at 14:36

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri