Turkiyede futbol ortada oyuncularımız ortalama klublerimizin gelirleri dusuk fakat bu neden bole kalmak zorunda ? Bugun kayserispor sivasspor gaziantep bursaspor gibi takımlar superlig icinde bence sampiyon olma sansına sahip takımlar ki bole giderse turkiye liginde 4 buyuk diye bisi kalmıcak.Hersey iyi hos fakat turkiyenn en iyi kadrosuyla bu oyunda sampiyonlar ligini alabilirmiyiz sırf turk oyuncularla bu bence oldukca zor denemedim 08 de denemeyede niyetim yok.Oyuncularımızın ozellikleri biraz daha artılmalı die dusunuorm en azından alt yapıdan yetisen oyuncuların.Bi sure sonra takımınızla bayag bi yol aldıgınızda turk oyuncularn size yetmediginin farkına varıyorsunuz bunun olması bence cok kotu sırf bu yuzden oyuna baslar baslamaz belli oyuncuları alıp alt takıma atıorm vatandaslık suresi icin ama oda cok uzun bi sure... Ben yetenekli turk oyuncularla oynamak istiorm milanı real madridi turklerle dize getirmek istiorm sıkıldım yabancı oyuncu transferiyle ugrasmaktan.Bu bole olmadıgı surece turkiye liginde oynamak uzun vadede zevk vermio ş. ligini alıcak bi kadro olusturdugumda (galatasarayla) turkiye macları oynamıorm direk tatile gidiorm cunku anlamsz...Fm 09 dada bu bole olmucak bunu biliorm ama tek umudum burası sizde bunlara dikkat ederseniz turkler icin bu oyun gercekten cok eglendirici olucaktır.Kaliteli gelecek vadeden turk oyuncuları cogalmalı ancak bu sekilde sampiyonlar liginde bi kac tur giden takımlar gorebiliriz (fb ve gs dısında)....