1 ile 30 arası toplam 206 sonuç

Konu: FM2009 - Türkiye Datası

Hybrid View

Default Kalitesizlige son

Turkiyede futbol ortada oyuncularımız ortalama klublerimizin gelirleri dusuk fakat bu neden bole kalmak zorunda ? Bugun kayserispor sivasspor gaziantep bursaspor gibi takımlar superlig icinde bence sampiyon olma sansına sahip takımlar ki bole giderse turkiye liginde 4 buyuk diye bisi kalmıcak.Hersey iyi hos fakat turkiyenn en iyi kadrosuyla bu oyunda sampiyonlar ligini alabilirmiyiz sırf turk oyuncularla bu bence oldukca zor denemedim 08 de denemeyede niyetim yok.Oyuncularımızın ozellikleri biraz daha artılmalı die dusunuorm en azından alt yapıdan yetisen oyuncuların.Bi sure sonra takımınızla bayag bi yol aldıgınızda turk oyuncularn size yetmediginin farkına varıyorsunuz bunun olması bence cok kotu sırf bu yuzden oyuna baslar baslamaz belli oyuncuları alıp alt takıma atıorm vatandaslık suresi icin ama oda cok uzun bi sure... Ben yetenekli turk oyuncularla oynamak istiorm milanı real madridi turklerle dize getirmek istiorm sıkıldım yabancı oyuncu transferiyle ugrasmaktan.Bu bole olmadıgı surece turkiye liginde oynamak uzun vadede zevk vermio ş. ligini alıcak bi kadro olusturdugumda (galatasarayla) turkiye macları oynamıorm direk tatile gidiorm cunku anlamsz...Fm 09 dada bu bole olmucak bunu biliorm ama tek umudum burası sizde bunlara dikkat ederseniz turkler icin bu oyun gercekten cok eglendirici olucaktır.Kaliteli gelecek vadeden turk oyuncuları cogalmalı ancak bu sekilde sampiyonlar liginde bi kac tur giden takımlar gorebiliriz (fb ve gs dısında)....

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by emrewoo View Post
    Turkiyede futbol ortada oyuncularımız ortalama klublerimizin gelirleri dusuk fakat bu neden bole kalmak zorunda ? Bugun kayserispor sivasspor gaziantep bursaspor gibi takımlar superlig icinde bence sampiyon olma sansına sahip takımlar ki bole giderse turkiye liginde 4 buyuk diye bisi kalmıcak.
    Bunu kadrolarin derinligi belirleyecektir. Bursaspor'un ve Gaziantep'in kadrosu derin degildir, sezon boyunca sakatliklar, cezalar, formsuzluklarla bu takimlarin basa cikmasi zor olacaktir. Kayseri ve Sivas bu konuda biraz daha ileride ancak sampiyon olmalari, iyi form tutma, bazi yildiz oyuncularin takimi uste cikaran performanslarina baglidir.

Hersey iyi hos fakat turkiyenn en iyi kadrosuyla bu oyunda sampiyonlar ligini alabilirmiyiz sırf turk oyuncularla bu bence oldukca zor denemedim 08 de denemeyede niyetim yok.
    Sansiniz yagver gider, iyi kura ceker, akilli taktiklerle oynatirsaniz mumkun. Ama tabii hic de kolay degil. Bugun Turkiye'den bir takimi Sampiyonlar Ligi Sampiyonu yapsa bir teknik direktor, kapisinda bekleyen kac tane onemli kulup olur kendisini transfer etmek icin? Bu kadar teknik direktorluk yetenegi varsa ve sans faktoru de isin icine girerse tabii mumkun.

Oyuncularımızın ozellikleri biraz daha artılmalı die dusunuorm en azından alt yapıdan yetisen oyuncuların.Bi sure sonra takımınızla bayag bi yol aldıgınızda turk oyuncularn size yetmediginin farkına varıyorsunuz bunun olması bence cok kotu sırf bu yuzden oyuna baslar baslamaz belli oyuncuları alıp alt takıma atıorm vatandaslık suresi icin ama oda cok uzun bi sure... Ben yetenekli turk oyuncularla oynamak istiorm milanı real madridi turklerle dize getirmek istiorm sıkıldım yabancı oyuncu transferiyle ugrasmaktan.Bu bole olmadıgı surece turkiye liginde oynamak uzun vadede zevk vermio ş. ligini alıcak bi kadro olusturdugumda (galatasarayla) turkiye macları oynamıorm direk tatile gidiorm cunku anlamsz..
    Uzun bir calisma sonucu (ayrica hic de buyuk transferler yapmadan) Avrupa'da basari kazanmak mumkun. Ancak herkezin istedigi, Turk takimlarinin elinde deli gibi para olsun, en iyi oyunculari alalim. Turk oyunculari daha kaliteli olsun, Avrupa'da hemen kupa kazanalim. Bu hazira konma meraki nereden doguyor bilmiyorum acikcasi. Ugrasin 3-4 sezon, iyi Turk oyunculari belirleyin, kaliteli kadrolar kurun ve basarili olun.

Fm 09 dada bu bole olmucak bunu biliorm ama tek umudum burası sizde bunlara dikkat ederseniz turkler icin bu oyun gercekten cok eglendirici olucaktır.
    Kaliteli gelecek vadeden turk oyuncuları cogalmalı ancak bu sekilde sampiyonlar liginde bi kac tur giden takımlar gorebiliriz (fb ve gs dısında)....
    Peki Turkiye ligleri bu dediginiz gibi yapilirsa, size daha cok zevk verirken acaba diger ulkeleri nasil etkileyecek? Diger ulkeler icin Turk takimlarinin asiri basarili olmasi bir hata, bir abarti, bir yanlis olarak algilanmayacakmidir? Eger istediginiz bu tip bir abartili veritabani ise, bu tip calismalar yapan pekala bir cok yama yapan kisi var. Belki de bu yamalarla oynamak sizi daha fazla tatmin edecektir. Zira sizi ve bir avuc sizin gibi dusunen kisileri memnun etmek adina paragrafin basinda yazdigim senaryonun gerceklesmesi ne kadar dogrudur?

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Uzun bir calisma sonucu (ayrica hic de buyuk transferler yapmadan) Avrupa'da basari kazanmak mumkun. Ancak herkezin istedigi, Turk takimlarinin elinde deli gibi para olsun, en iyi oyunculari alalim. Turk oyunculari daha kaliteli olsun, Avrupa'da hemen kupa kazanalim. Bu hazira konma meraki nereden doguyor bilmiyorum acikcasi. Ugrasin 3-4 sezon, iyi Turk oyunculari belirleyin, kaliteli kadrolar kurun ve basarili olun.
    ları

Dier yorumlarımıda okuduysanız orda goreceksiniz ben bu oyunu ilk sezonumda basarılı oliyim yada hemen kupaları aliyim diye oynamıorm kesinlikle dedigim gibi dunyadan genc yıldızları ilk sezonda toplayıp alt yapıya koyarak yada kardes klupte oynatarak vatandaslık almalarını saglıyorm ki buda hic kısa bir sure digil benim demek istedigim sey su oyunu 4 5 sezon oynadıktan sonra kadroda oyanatabilcek yerli oyuncu bulmak oldukca zor oluo yetismiyo oyuncular madem bu kadar gercekcilikten bahsediyorz galatasarayla 4 5 sezon sampiyon olup turkiyede avrupada gelen gelirler ve itibarla neden alt yapıdan yeteri kadar oyuncu cıkaramıyorz? alt yapı tesislerimizin en ust seviyeye gelmesiyle birlikte yinede yeteri kadar oyuncu yetismiyo Brazilyadan italyadan falan topladıgımız oyuncuları oynatmak zorunda kalıorz benm su anki kadromda yaklasık ilk 11 in hepsi yabancı turk uyruklu yerli oyuncu hasreti cekiyorm Ozelliklede oyuncularımızın pa ca degerleri cok dusuk sonucta bir cok gelecek vadeden oyuncularımız var freddy adu okadar yıllardır abartıldı ne oldu simdi sivasla oynarken bile kadroya almam benm dikkat cekmek istedigim nokta burası Oyunda hemen sampiyonluk yada takımlarımızın asırı bi basarısını istemiorm ztn olsada sacma olur.
    Last edited by El Barto : 13.Ekim.2008 at 13:59

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by emrewoo View Post
    ları

Dier yorumlarımıda okuduysanız orda goreceksiniz ben bu oyunu ilk sezonumda basarılı oliyim yada hemen kupaları aliyim diye oynamıorm kesinlikle dedigim gibi dunyadan genc yıldızları ilk sezonda toplayıp alt yapıya koyarak yada kardes klupte oynatarak vatandaslık almalarını saglıyorm ki buda hic kısa bir sure digil benim demek istedigim sey su oyunu 4 5 sezon oynadıktan sonra kadroda oyanatabilcek yerli oyuncu bulmak oldukca zor oluo yetismiyo oyuncular madem bu kadar gercekcilikten bahsediyorz galatasarayla 4 5 sezon sampiyon olup turkiyede avrupada gelen gelirler ve itibarla neden alt yapıdan yeteri kadar oyuncu cıkaramıyorz? alt yapı tesislerimizin en ust seviyeye gelmesiyle birlikte yinede yeteri kadar oyuncu yetismiyo Brazilyadan italyadan falan topladıgımız oyuncuları oynatmak zorunda kalıorz benm su anki kadromda yaklasık ilk 11 in hepsi yabancı turk uyruklu yerli oyuncu hasreti cekiyorm Ozelliklede oyuncularımızın pa ca degerleri cok dusuk sonucta bir cok gelecek vadeden oyuncularımız var freddy adu okadar yıllardır abartıldı ne oldu simdi sivasla oynarken bile kadroya almam benm dikkat cekmek istedigim nokta burası Oyunda hemen sampiyonluk yada takımlarımızın asırı bi basarısını istemiorm ztn olsada sacma olur.
    Ben de diyorum ki bunlari hic yapmaniza gerek yok.

Biraz sabir, biraz taktiksel ugrasi biraz da sans ile cok basarili olunabilir. Bu basarilari yakalamak icin 20-30 tane 170 ve ustu PA'li oyuncuya sahip olmak zorunda degilsiniz.

Yerli oyuncu hasreti cekmek de sizin yarattiginiz bir durum. Pekala yetenekli yerli oyuncular var. Bu yerli oyuncularin etrafini bir kac adet dogru yabanci oyuncu ile suslerseniz gayet kaliteli bir kadro ortaya cikartabilirsiniz. Bunu ben kendim yaptigim icin soyluyorum.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ben de diyorum ki bunlari hic yapmaniza gerek yok.

Biraz sabir, biraz taktiksel ugrasi biraz da sans ile cok basarili olunabilir. Bu basarilari yakalamak icin 20-30 tane 170 ve ustu PA'li oyuncuya sahip olmak zorunda degilsiniz.

Yerli oyuncu hasreti cekmek de sizin yarattiginiz bir durum. Pekala yetenekli yerli oyuncular var. Bu yerli oyuncularin etrafini bir kac adet dogru yabanci oyuncu ile suslerseniz gayet kaliteli bir kadro ortaya cikartabilirsiniz. Bunu ben kendim yaptigim icin soyluyorum.
    Tabiki ama sonuc olarak bu benm dusuncem gorusum buda senin dusuncen gorusun bence bu oyundaki turk oyuncular oldukca yetersiz kalıyor.İstedigin kadar antreman yaptır gelistir ama sahada istedigin verimi alamıyosn.En iyi gozlemcileri takımımın bunyesinde topluoyurm ozelliklede tum dunyadan turk uyruklu oyuncu arastırıorm onerdikleri oyuncularn nerdeyse tamamamını denemisimdir.Fakat herzmn bi yetenek eksikligi oldugunun farkına varıyorm buda insanı cidden sinirlendiriyo ama umudum fm 09 ppm ekleme olayı antremanda cok guzel olmus sanırım bu benm sorunlarımı bitirecek sey olcak cunku antrenman benm icin cok onemli cunku surekli genc oyuncularla oynamak cok keyif veriyo.

Mesaj Yetkileri