Quote Originally Posted by MrBaloncuk View Post
ben o yazımda yazdım yine yazıyım arkadasım sigames i felan bırak.bugun dunyada 15 gune bir yeni tur bir pc oto felan cıkıyor.15GUNE bir!bu ne demek sen gelecek seneye kadar yaklasık teknoloji 100 adım one gidecek.o kadar olaydan sonra sigames oyuna yenilik bulamıyorsa valla o onların kadro yetersizliligi veya yaratıcı olamamasından kaynaklanır.bilmem anlatabildim mi?
Birincisi teknoloji ile futbolu aynı kefeye koymanızın yanlış olduğunu düşünüyorum. Evet teknoloji 15 güne yeni buluşlar, yeni uygulamalar geliştirebilir buna bir itirazım yok. 1 Senede 100 adım önede gidebilir teknoloji. Ama unuttuğunuz bir şey var ki futbol bir teknoloji kadar ilerleme kaydetmiyor. Yıllardır futbol dünyasında değişen ne var? Futbol'da her 15 günde bir yeni bir şeyler mi oluyor? Yeni kurallar, yeni uygulamalar, yeni stadlar mı yapılıyor 15 günde bir? Ve Futbol gelecek seneye kadar 100 adım öne mi gidecek?

Evet bu bir futbol simülasyonu ve biz bunu teknolojinin nimetlerinden biri olan Bilgisayar sayesinde oynuyoruz. Ama bu hiç bir zaman futbolun teknoloji kadar hızlı gelişen, hızlı değişen bir alan olduğunu söyleyemeyiz.

Dolayısıyla her yeni oyundan çok fazla yeniliklerin beklenmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum. Yapabileceklerinin hepsini yapıp, monotonlaşan fm serileriyle gelirlerini düşürmeyide göze almazlar...

Evet ben anlatacaklarımı anlattım, bilmem anlayabilecek misin?