1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Karakonzari Taktik[4-3-2-1]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Turnuvada denedim ilk maçımda 4-1 yenildim.

Nesil
    2007
    Yer
    .

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Sinirlenip sildim kariyeri. Tekrardan başka bir takımla başlayacağım, onda da bu taktiği kullanacağım. Eğer bir sorun olursa buraya eklerim
    O kadar mı kötü yahu hem de Ajax da Halbuki Ajax ile çok iyi başarılar kazandım ben.Diğer takımla alacağın sonuçları bekliyorum.
    Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
    Turnuvada denedim ilk maçımda 4-1 yenildim.
    Maçlarına baktım.İstatistik açısından az da olsa üstün göründüğün ilk maçta hezimet yaşamışsın.Hem de rakip 10 kişi kalmasına rağmen.Sanırım defans çizgisinin önde olmasının azizliğine uğradın.Bir de Aykut aracılığı ile sana Huntelaar'ı nasıl durdurabileceğini iletmiştim ki kendisi bunu sana bayağı geç söylemiş.
    Rakip takım komutlarının önemi burada etkisini göstermiş.Geçmiş olsun demekten başka elimden bir şey gelmiyor.Üzgünüm.
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by GReeN BeReT View Post

Maçlarına baktım.İstatistik açısından az da olsa üstün göründüğün ilk maçta hezimet yaşamışsın.Hem de rakip 10 kişi kalmasına rağmen.Sanırım defans çizgisinin önde olmasının azizliğine uğradın.Bir de Aykut aracılığı ile sana Huntelaar'ı nasıl durdurabileceğini iletmiştim ki kendisi bunu sana bayağı geç söylemiş.
    Rakip takım komutlarının önemi burada etkisini göstermiş.Geçmiş olsun demekten başka elimden bir şey gelmiyor.Üzgünüm.
    Aykut'un dediklerini yaptıktan sonra Huntelaar 3 gol attı
    Sanırım en büyük hata defans çizgisini önde tutmaktı Dinamo Kiev'ê uymadı..

Mesaj Yetkileri