Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Kocaelispor

6 25.00%
  • Fenerbahçe

15 62.50%
  • Beraberlik

3 12.50%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 110 sonuç

Konu: Kocaelispor - Fenerbahçe [ TSL 7. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Başınız göğe erer inşallah

Semih-Gûiza birlikte oynarsa iyi işler yapacaklarını gösterdiler. Ortasahada Kazım yerine daha iyi oynayabilecek Deivid gelirse arkasınada Gökhan Gönül yerleşirse çok daha iyi olur oyun.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Semih son saniyelerin adamı Gürhan ile Ali Bilgin i ilk kez beğendim diyebilirim. Şu Aurelio nun boşluğunu bi doldurabilsek :S 2. golü hediye ettik zaten adamlara. Bu sezonki futboldan hiç keyif almıyorum şahsen

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Maç kaç dakika uzadı ? Hakem maçın sonuna 5 dakika ekledi..diyor Maraton'da.. 97'de maç bitiyor. Neyse sağlık oLsun .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu kadar aciz bir kocaelispor olamaz galibiyet golünün son saniyeye gelmesi şans değil şanssızlık..Bugün kocaeli yerinde kim olsa fenerbahçeyi yenebilirdi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yeni futbol kurallarına göre şu şekilde anons yapılıyor Maç EN AZ 5 dakika uzayacaktır Bu konuda tartışmak zaman kaybından başka bir şey değil Euro2008'de de bu anonsu defalarca duyduk

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Maç kaç dakika uzadı ? Hakem maçın sonuna 5 dakika ekledi..diyor Maraton'da.. 97'de maç bitiyor. Neyse sağlık oLsun .
    Maç 5 dakika uzadı.Maç da 98'de bitti.Ayrıca 95:20 lerde de Kocaeli taç kullanıp atak yapmaya çalışıyordu yani biz de gol yiyebilirdik 5 dakikadan sonra... Topu aldık gittik attık,3 puan herşeye rağmen güzel,ama Arsenal maçında bu şans yanımızda olur mu bilemem...
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006

Kazım yerine mutlaka başka bir isim oynamalı. Kazım yetenekli bir isim ama; takım oyuncusu değil. Maç garantiyken şov için alabileceğiniz bir oyuncu. Onun yerine Gürhan oynasın. Gürhan'ı bu maçta tuttum. İstekli bir oyuncu.

Alex'in ismi geçmedi bu maçta. Sanırım şuan yaşadağı sakatlıktan dolayı korku hissediyordu ve kendini riskke sokmadı. Büyük ihtimalle Arsenal maçında patlayacaktır. Semih & Güiza çok iyi bir ikili olduklarını gösterdiler. İyi bir ortasahamız olsa bu iki forvet bu ligde tutulmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bazı arkadaşlar bu maçın sonucunu niye Arsenal maçıyla ilişkilendirir anlamam sanki burda yenersek orda da kesin yenecez.Beklemeye devam edin siz Arsenal'e yenilirsek mutlu olursunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Kötü günlerin sonu olur insallah bu galibiyet...

Güiza eleştirilere bu maç çok güzel cevap verdi bence, sahanın yıldızıydı. 2 asist yaptı Güiza ve bir de gol attı, maça damgasını vurdu.

Semih de muhteşemdi, bir gol ve bir asist ile oynadı, Güiza ile süper bir yardımlaşma örneği gösterdi.

Helal olsun Güiza, umarım böyle devam eder, kusursuzdu.

Nesil
    2006

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Maçı izlemeden yorum yapmak ne kadar kolay!
    Fenerbahçe ilk yarı saç baş yoldurdu hatta ilk defa bu kadar ardarda bağırdım küfür ettim kendi kendime.Bir takım 4 dakikada 11 top kaybı yapıyorda karşı takım gol atamıyorsa o takımda da iş yoktur!

Gol 95:34 de oldu çünkü uzatmada oyuncu değiştirdi.Ardından Yılmaz Vural olay çıkardı tribüne yollandı o arada 2 dakika geçti ve maç başladı 20 saniye sonra bitti.

Lütfen maçı izlemeden duyarak yorum yapmayalım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Abi lütfen maçı izler misin?
    Last edited by JunkChorn : 18.Ekim.2008 at 23:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İlk yarıda çok iyi bir Kocaelispor vardı sahada. Serhat'ın yarınki manşetleri kendi adıyla süslemek istemesi farkın açılmamasına neden oldu. Nitekim ilk yarı yaptığı paslarla taraftarına oley çektiren ve golü bulan bir Kocaelispor izledik.

2. yarı ise tamamiyle Anadolu mantalitesi hakim bir Kocaelispor vardı, geriye yaslanan 45 dakika skoru koruyabileceğini sanan bir Kocaelispor... Unutmamak gerekiyor ki Fenerbahçe ne durumda olursa olsun Fenerbahçe'dir. 3 dakikada skorun dönmeside bunun en güzel örneğiydi. Sonra 2-2 ve derken son saniyelerde gelen galibiyet golü...

Oyuncu değişimi yapılırken 30-45 saniye arası bir zaman kaybı yaşandı. Bunun maç süresine eklenmesi gayet normaldir. Tabi hakem biraz daha uzun oynattı ancak bu tarz işlerin peşinde olursak futbol anlamında hiçbir zaman ileri gidemeyiz. İlla iyi futbolcu alınarak futbol gelişmez, altyapıyı güçlendirerek gelişmez. Zihniyetlerinde değişmesi gerekiyor. Neden herşey yolundayken Kocaelispor geriye yaslanmayı tercih etti. Yüklenen takımına gol istemiyorum istemiyorum diye bağıran bir Yılmaz Vural ne yapmaya çalışıyordu. Bunlar asıl cevap verilmesi gereken konulardır. Siz geriye yaslanıp, gol istemeden 2-2'ye razı olursanız maçın süresi ne olursa olsun baştan kaybetmiş olursunuz.

Kocaelispor zaten hakketiği yerde Fenerbahçe'ye bakarsak bugün sadece günü kurtardılar. Herşey rayına oturdu diyemeyiz. Bundan sonra Arsenal maçı veya herhangi bir maçta ölçü değildir. Galibiyetse galibiyet ama taraftar güzel futbolda bekler. Bu ikisi bir araya geldiğinde işler yoluna girecektir, Aragones döneminde veya bir başkasının...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Uzatma içinde Kocaeli oyuncu değiştirdi ve bir oyuncusu sakat bahanesi ile yerde yattı Hakem saatini durdurmuş olmalı ki 5 dakikalık maçı 8 dakika uzattı

Nesil
    2006

Serdar Kulbilge açıklama yaptı: "Fenerbahçe'den Manajer fiyasko yüzünden ayrıldım. Para yüzünden değil."

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe ligde şu ana kadar sergilediği performans ile ligin zayıf takımlarından olan Kocaeli karşısında son dakikadada olsa kazanmasını bilerek haftayı 3 puanla kapattı,en azından bir nefes aldılar.Öncelikle tebrik ediyorum..

Maçı seyretmedim ama golleri seyretme şansı buldum.Semih'in takıma dönmesi büyük katkı sağlamış.Özellikle Güiza'ya çok yaramış.Zaten maç başında Fenerbahçe'nin sakatlıkları geçen teknik isimleriyle maçı kazanacağını düşündüğümü belirtmiştim.Fakat Alex herhalde fazla ağırlığını koymamış bu maçta.Neyse dediğim gibi seyretmediğim için fazla bir fikrim yok maç hakkında,2 takımın nasıl oynadığı hakkında fakat merak ediyorum Fenerbahçe'liler takımın bugünkü oyundan memnunlar mı acaba? İlerisi için bir ışık görebiliyorlar mı bu maçtan sonra?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Serdar Kulbilge açıklama yaptı: "Fenerbahçe'den Manajer fiyasko yüzünden ayrıldım. Para yüzünden değil."
    Yazdığın dakkadan beri anlamaya çalışıyorum bu cümleyi ama halen anlayamadım

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Yazdığın dakkadan beri anlamaya çalışıyorum bu cümleyi ama halen anlayamadım
    Serdar mananjer kazığı yediğini söylüyor. Onun yüzünden Kocaelispor'a transfer oldum diyor. Para yüzünden değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Anladım..Zaten hangi futbolcu farklı bi sebepten ayrılıyo ki?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fenerbahçe iyi oynadı ve kazandı (:

Melih Gümüşbıçak'ın R.Carlos'un ilk yarıda yaptığı taç atışından sonra "R.Carlos korner gibi bir köşe vuruşu yaptı" sözü bitirdi beni

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Geç Olmadı mı Serdar ?

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Serdar,Kocaeli'ye giderek kendini yaktı her mac 2-3 yiyor
    Ayrıca bizim Volkan'ın da alternatifi olmadığı için lakaytca oynamasına neden oluyor...Serdar olsaydı cok daha iyi olurdu takım...

semihhh 3 oLdu yapmayın çocukLar yapmayın

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Serdar,Kocaeli'ye giderek kendini yaktı her mac 2-3 yiyor
    Ayrıca bizim Volkan'ın da alternatifi olmadığı için lakaytca oynamasına neden oluyor...Serdar olsaydı cok daha iyi olurdu takım...
    Volkan Babacan bu gidişat ile kaleyi alacaktır ki aldığında Türkiye'nin en iyi kalecisi olacak potansiyeli gösteriyor ama; şu bir gerçek bizde hiç defans yok. Ortasaha defansa yardım etmeyince defans zorlanıyor. Zaten bu gün yediğimiz iki golde de 4-5 oyuncu vardı rakipte bir oyuncu ve rakipte bir isim 4-5 kişiye rağmen golünü attı. Volkan'da da şuç aramamak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Volkan Babacan bu gidişat ile kaleyi alacaktır ki aldığında Türkiye'nin en iyi kalecisi olacak potansiyeli gösteriyor ama; şu bir gerçek bizde hiç defans yok. Ortasaha defansa yardım etmeyince defans zorlanıyor. Zaten bu gün yediğimiz iki golde de 4-5 oyuncu vardı rakipte bir oyuncu ve rakipte bir isim 4-5 kişiye rağmen golünü attı. Volkan'da da şuç aramamak lazım.

Volkan sürekli açılıyor.Doğru düzgün kalede durmayı öğrenmeli bence.En büyük hatası sürekli açılması,her topa çıkması.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Haklısın tamam defansif anlamda cok sıkıntı cekiyoruz ama Volkan tecrübesine,klasına yakısmayaak hatalar yapıyor,takımını zor durumda bırakıyor...
    Babacan konusuna katılıyorum o 1-2 yıl sonra ülkenin en iyi kalecisi olacak...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Serhat nasıldı beyler ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Fenerbahçe'ye gol atma hırsı ile oynadı. İkinci yarı oyundan alındı. İsmini spikerden maç içinde sadece iki defa duydum. Biri gereksiz yere şut çekip pozisyonu yok edince diğeride oyundan çıkarken.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Serhat istekliydi ama çok fazla şahsi oynadı.Fizik olarak birebirde diri gözüktü ama genelde topun arkasında kalamadı.

Şemsi;
    Ben fenerbahçeden memnun değilim özellikle ilk yarıda gerçekten futbolu bilen takım olsaydı Kocaeli yerinde maç 2-0 3-0 olurdu.Ama ikinci yarı bir iki hata ile sonuca gitti takım.

Guiza çok iyi , Semih'e laf yok.Alex'e bu maçta adam markajı verildi geriye çekilmek zorunda kaldı.Evet pasifti ama yine koştu!Kazım ve gol atmasına rağmen Uğur zaman zaman Selçuk , gol pası hariç Deniz çok kötüydü.

Volkanı eleştiriyoruz ama bugün ilk goldeki dahil bence hatası yoktu.Lugano yine aynı çok çirkef.Takımda genel olarak bir vurdumduymazlık var.

Arsenal maçında Saraçoğlu ile beraberlik alabilirsek ardından yine evimizde 3 puan.Takımın özgüvenini sağlar diye düşünüyorum

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri