Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 64.10%
  • Trabzonspor

8 20.51%
  • Beraberlik

6 15.38%
1 ile 30 arası toplam 272 sonuç

Konu: Galatasaray - Trabzonspor [ TSL 7. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Trabzon zirveyi muhakkak bırakacak

Müneccimizi galiba ..

Fark yiyecek

Af buyur ama ligde biz mi 5 puan gerideyiz ..

'Şans'

Zannediyorum bunu yazan arkadaş dünkü Kocaeli maçından sonra bu mesajını editlemeyi düşünüyordur .. Mücadele ediyoruz istedeğimiz zaman golü buluyoruz maçı kazanıyoruz şans oluyor .. Ne diyeyim sizede ' iyi şanslar ' ..

Bazı arkadaşlar mantıklı ve yerinde açıklamalar yapmış ama bazıları da adaeta gel benimle uğraş diyor kusura bakmayın dayanamadım..

Maça gelirsek yukarıdaki 11 bizim için gayet iyi 11 diye düşünüyorum ..Yattara'nın bu maçta ikinci yarı degerlendirilmesi taraftarıyım .. Özelliklede ilk yarı berabere veya üstünlüğümüzle kapanırsa çok daha iyi olur bu ..

5 puan gerideki Galatasaray'ın bu maçta zirveden kopmamak için mücadele edeceğini üstelik evinde oynayacağını düşünürsek favori gösterilmesi normaldir .. Ama öyle 4-5 olur yok Ts rahat kazanır Gs rahat kazanır türü bir maç olacağını zannetmiyorum .. Bu ligde 'sadece mücadele' ettiğin sürece fark yemen çok zor ..

Taraflı tarafsız herkesin zevk alacağı bir maç olacaktır umarım ..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Fark ?

Galatasaray kime fark atmış ?

1.Hafta maç 1-1 iken Denizli 10 kişi kalmış son 15 dakika da bulduğu 3 gol ile maçı 4-1 almış. Denizli 12.sırada

Kocaeli 1-0 öne geçmiş ilk yarı 1-1 bitmiş son yarım saatte 3 gol bulmuş Galatasaray ve maçı 4-1 kazanmış. O Kocaeli lig sonuncusu .

Gs 4- Konya 1

Yıne ılk yarı 1-1 , 51 ,61 , 66 da gelen gollerle maçı almış Gs. Ayrıca bu maçı nasıl kazandığı da ortadaydı.. ??

Kayseri , Antalya ile berabere kalmış , Bursa'ya yenilmiş .

ŞL'de Steaua ya elenmiş bir beraberlik , bir yenilgi ile.

Uefa'da Bellinzona gibi bir takımdan toplamda 6 gol atmış 4 gol yemiş.

Şimdi bu takım ne olursa olsun lig lideriyle oynadığı maçta fark atacak öyle mi ?

Mesaj Yetkileri