Ben görünen köyden bahsediyorum burda. Sizler nasıl fark atacaz , fark olur diyorsanız bende bunun aksini iddaa ediyorum bunu ederken de Gs'nin oynadığı futbolu ve sonuçlarını göz önüne alarak söylüyorum. Aynı şekil Gs fark atamazsa nolacak ne diyeceksiniz ? En azından olayı sebebleriyle açıklıyorum. Farkındaysan bu maçı kesin kazanırız , fark atarız falan demiyorum.

Ha dersiniz ki Gs bu maçı kazanır ona kimse birşey diyemez aynı şekilde bizlerde Ts kazanır deriz ama Gs'nin şuan ki oynadığı futbolu görmemezlikten gelip Ligin lideriyle oynayacağı maçta Fark atarız tabiri doğru değil.

Maça Umut , Gökhan Ünal , Isaac üçlüsü ile başlayacak olmamız 1 puan için maça çıkmayacağımızın göstergesidir. Bana kalsa gerçi bu kadroyla maça çıkmam ama en iyisini Ersun Yanal bilir tabi. Kadrolara bakıldığında bu maç gollü geçebilir gibi duruyor.

Ersun Yanal bu maça takımı beraberlik için çıkartsa , kontraya dayalı bir sistem üzerinde dursa Trabzonspor için çok rahat bir maç olur. Çünkü kontraya dayalı , geniş alanları değerlendiren süratlı oyunculara sahibiz.

Son olarak ta Trabzonspor'u bir yerden sonra düşüşe geçerler , klasik Ersun Yanal takımı gibi görenlere de şunu söyleyeyim . Doğrudur Ersun Yanal'ın takımları lige süper bir başlangıç yapar , 2.yarıya doğru düşüşe geçerlerdi ama bu takımların çoğu zirve baskısını kaldıramayacak takımlardı gerek futbolcu kadrosu gerek taraftarı ve şehiriyle. Ayrıca kadro olarak da şu an elinde Yattara gibi bir sihirbaz var ve bu oyuncu şu an Yedek.. Kadro olarak da Ersun Yanal'ın çok kozu var artık.