Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Kocaelispor

6 25.00%
  • Fenerbahçe

15 62.50%
  • Beraberlik

3 12.50%
1 ile 30 arası toplam 110 sonuç

Konu: Kocaelispor - Fenerbahçe [ TSL 7. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Hıc alakası yok bence bu adamla olmuyor işte herkes de farkında zaten. Kadro Aurelio hariç nerdeyse aynı kadro ama önemli olan o kadroyu oynatabilmek. Şu an atıyorum Ziya Doğan bile gelse Aragones'den daha başarılı sonuçlar alacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aragones ülkeyi ülke futbolunu ve takımı yeni tanıyor bu sene takım ligde şampiyon olamaz bence ama en azından şampiyonlar ligi için 2.olmalı.Şampiyonlar Ligi'n de de 3.olursak çok iyi olur.Yönetim de bazı şeyleri anladı gerek devre arası gerek de sezon sonu yapacağı transferlerle takımı çok daha iyi hale getirecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Hıc alakası yok bence bu adamla olmuyor işte herkes de farkında zaten. Kadro Aurelio hariç nerdeyse aynı kadro ama önemli olan o kadroyu oynatabilmek. Şu an atıyorum Ziya Doğan bile gelse Aragones'den daha başarılı sonuçlar alacaktır.
    Herkes farkında evet ama senin anlamadığın başka bişey var bence abi.Fenerbahçe'nin futbol görüşüne uyan bir hoca böyle ligin ortasında gelmez.Öyle bir hoca yok zaten.

Bu takıma Chealse'nin başından tutup Scolariyide getirsen takımı tanıyana kadar devre arası olacak.Aragones öyle yada böyle bişeyleri görmeye başladı.En azından 3 aydır takımla çalışıyor.Oyuncular Aragones'i (doğru yada yanlış!) taktiğini anlamaya başladı.

Bu ortamda hem oyuncular hemde takım zarar görür.Aziz Yıldırım bunu zamanında çok yaptığından şimdi düşünmediğine eminim.

Mesaj Yetkileri