1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Surprising Tactic (sakaryAliGocmen)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

MC pozisyonlarından kanatlara giden oyuncuların work rate ve pace özelliklerinin iyi olması gerekir. Bol gol atılabilecek, ofansif bir taktik. Paylaşımın için teşekkürler.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Forvetlerin okları köşelere , gerard ile babel in okları amc ye yapsan ve uzun şutları sık sık yapsan çok daha fazla gol bulursun gibi geldi bana tabiki sen taktiğinde güzel gerard malum 2008 de cezasahası ortasaha demeden vurduğu gol

Taktiğinin çok kullanılması dileğiyle

not: taktiği denediğimde arka direğe açılan ortaların fazla tehlike yarattığını gördüm ilgilenirsen sevinirim benfica, İBB denediğim takımlar
    yorumun için teşekkür ederim...Forvetlerin oklarını kanatlara yapmayı denedim ancak ben pek fazla verim alamadım onun için böyle oynuyorum.Gerard meselesini ise deneyeceğim...

Quote Originally Posted by okancoskun View Post
    taktıgın cok guzel bende deneım almanya kupasını aldım paylasım ıcın tesekkurler
    yorumun için teşekkür ederim

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    MC pozisyonlarından kanatlara giden oyuncuların work rate ve pace özelliklerinin iyi olması gerekir. Bol gol atılabilecek, ofansif bir taktik. Paylaşımın için teşekkürler.
    yorumun ve verdiğin bilgiler için teşekkür ederim abi...

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

bu taktik sanırsam başkası tarafından gönderilmişti yanlış hatırlamıyosam

Mesaj Yetkileri