Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 46. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Arsenal
-
Beraberlik
-
Sen günlerdir kontra atağa iyi çıkıyorlar diyorsun ama yediğimiz gollere bak, haftalardır yediğimiz gollere bak ve buna hala bir çözüm getiremiyorsa hoca, suçlu odur.
Güiza'yı hep koşuyor mücadele ediyor diye seviyordum ama bana bu maçta defanstan top çıkararak yardımcı olman gerekmiyor. Sen karşı karşıya kaldığın 3 net pozisyonu gol yapabiliyor musun ben ona bakarım? Bu halde bile takımın en iyilerindendi Güiza. Arsenal karşısında 7-8 pozisyona giriyorsun ve sadece 2.sini atabiliyorsun, hal böyleyken vah vah demeye de gerek yok.
Aragones şimdiye kadar görmedi, bakalım bundan sonra görebilecek mi, bu takımda sen topu ileride tutayım, defansı önde kurayım mantığıyla oynamaya devam edersen sonuç hep böyle olur. Deplasmanda geride bu kadar açık vermeyeceğimizi düşündüğüm için bu kadar yemeyiz.
Disiplini sağlaması için getirdik Aragones'i ama görüyoruz ki onu da yapamıyor. Kazım'ın yeteneklerine karşı vurdumduymazlığını giderebilirse bir yıldız yaratabilir diye düşünüyordum ama Kazım'daki kafa değişmeyecek. Bu kadar şeyi Daum'a yapsa çoktan kapının önüne koyulmuştu.
Şimdi tek hedef kaldı UEFA. Kiev evinde oynayacağı maçta da yenerse Porto'yu UEFA şansımız artar. Herşeye rağmen bu takım bunu yapabilir tabi doğru kullanılırsa.
Şu aşamada hocayı göndermek pek akıllıca olmaz. Sanmıyorum ki yerine bir Türk hoca getirsin Aziz Yıldırım. Aslında yapılacak şey yönetimin çıkıp hatalarını kabul etmesi ve erken seçim kararı alması hem de en kısa sürede. Devre arasına kadar yeni yönetim ve yeni yönetimin belirleyeceği hoca netleşmiş olur ve gelecek için planlar yapılır. Bu geçiş döneminde Aragones kalmayı kabul etmezse takımı idare edebilecek, Fenerbahçe emekçisi hoca bulmak zor olmayacaktır. Daha da beter olamayız herhalde.
Ya yönetim çıkacak hatalarını kabul edecek ve düzeltme yönünde neler yapabileceklerini anlatacaklar ya da istifa edip kenara çekilecekler. Bu onurlu davranışın ardından Aziz Yıldırım'ın heykeli kulüp binasının önüne dikilir, Samandıra Tesisleri'ne adı verilir, kulübün onursal başkanı olur. Daha da dibe gidip kendini de harcamasın Aziz Yıldırım.
Yönetimde mevcut anlayış devam ettiği sürece Aragones gönderilse de değişen bir şey olmaz, Mart'ta onun yerine gelen de gönderilir ve bu sene komple yitirilmiş olur. Yönetimin mevcut düşüncesi değişmeyecekse Aragones'le devam edilmeli.
Bir de bizim Fenerbahçeliliğimiz maç kazanıpkaybetmekle değişmez, ben ne takımımdan utanırım ne de onu bırakırım. Hep Destek Tam Destek bizim sloganımızdır. Gerçekleri, görünenleri söyleyelim, eleştirilerimizi yapalım ama takıma desteğimizi asla bırakmayalım. Sen Maldonado'yu, Selçuk'u Volkan'ı ıslıklasan ne olacak bu dönemde, daha da kötüye gitmeyecek miyiz? En azından oyuncuların korkar, kendilerine güvensiz oynamalarına taraftar da sebep olmasın...
Mesaj Yetkileri