1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: İlginç Veriler

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ya valla hiç kbakmayın.Bu yazı rakiplerimizin yenilgiyi kendine yedirememesidir.GS mükemmel oynadı.Şut olayına gelince TS uzaktan şutlar denedi ve bizim 4 şutun da 3ü gol oldu diyolar.Servetinkini şut saymadılar ki.Öbürleri de Barosun boş kaleye kaçırdığı ve Kewellin karşı karşıya kaçırdığı ve Aydının hakemler sağolsun verilmeyen golü. GSnin ilk defa bu kdr iyi oynadığını gördüm.TSnin ise iki pozisyonu vardı.frikikte orta geldi umut kaleye gönderemedi topu.Bir de umut karşı karşıa kaldı.Uzaktan şut çekip saymayı biz de bilirdik.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Ya valla hiç kbakmayın.Bu yazı rakiplerimizin yenilgiyi kendine yedirememesidir.GS mükemmel oynadı.Şut olayına gelince TS uzaktan şutlar denedi ve bizim 4 şutun da 3ü gol olmadı.Servetinkini şut saymadılar ki.Öbürleri de Barosun boş kaleye kaçırdığı ve Kewellin karşı karşıya kaçırdığı. GSnin ilk defa bu kdr iyi oynadığını gördüm.TSnin ise tek pozisyonu frikikte orta geldi umut kaleye gönderemedi topu.
    bak ben kaçan pozisyon derdinde değilim ama hala tek pozisyon frikikten geldi diyorsun. yahu maç 0-0 ikenleri boşveriyorum 2-0 iken Gökhan kaleciyle karşı karşıya kaçırmamıştı mı ? işte benim sinirlendiğim şeyler bunlar tek pozisyon buldunuz diyor o da frikiktenmiş.

Bu mükemmel oynayan Gs'yi biz neden göremedik acaba ? Belkide sizin mükemmel kavramınız bambaşka.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray 3 - 0 Trabzonspor

Maç tescillenmiştir.

Mesaj Yetkileri