Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

6 31.58%
  • Berabere biter

9 47.37%
  • Sivasspor kazanır

4 21.05%
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 96 sonuç

Konu: Beşiktaş - Sivasspor [ TSL 8. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    akşam akşam iyi güldüm.yalnız çok merak ediyorum ayakkabasını atan bu üstün zekalı kardeşimiz eve nasıl gidece

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sezer inanılmaz bir gol kacırdı 6 pas içinden atamadı golü.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bülent Uygun geri fırlattı ayakkabıyı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İnsan mı acaba onu atan..1-1 bitmek üzere sanırım?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yazık oldu valla..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Beşiktaş taraftarı niye bu kadar sinirlendi? Sivasspor'a çok küfür ettiler...

Şimdide Fener'e küfür ediyorlar.

Beşiktaş çok saldırdı çabaladı ama; olmadı. Sivasspor bir puanı kurtardı adeta...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bekleedigim gibi puan aldı sivasspor. Tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

[I]Nedir bu Sivastan çektiğimiz,bu adamLara karşı şansımız tutmuyor.KaramboLde dokunamadığımız 4-5 pozisyon var.S.Özkanın net penaLtısı veriLmedi.Hakem çok fazLa durdurdu oyunu.
    Bu arada Mehmet YıLdızın insan oLduğu kanıtLandı mı ?Yok böyLe bir şey yahu her kornerde defanstan hücuma kadar top sürüyor nasıL bir şey böyLe..[I]

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Keşke Kazansaydık Ama İnönü Deplasmanından 1 Puanda İyidir Ayrıca Tribünlerdeki Kendine Taraftar Diyen Beşiktaşlıları Kınıyorum Bülent Uygun Hocamıza Ve Sivasımıza Ettiği Küfürlerden Dolayı

sakary Ali Misafir

İlk yarı iyi ama ikinci yarı bir o kadar da kötü bir futbol oynadık.Şİkinci yarı pozisyonumuz varmıydı....Mustafa Denizli 70.dakikaya kadar hiç müdahele etmedi bu sonuca katlancağız artık

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    [i]Nedir bu Sivastan çektiğimiz,bu adamLara karşı şansımız tutmuyor.KaramboLde dokunamadığımız 4-5 pozisyon var.S.Özkanın net penaLtısı veriLmedi.Hakem çok fazLa durdurdu oyunu.
    Bu arada Mehmet YıLdızın insan oLduğu kanıtLandı mı ?Yok böyLe bir şey yahu her kornerde defanstan hücuma kadar top sürüyor nasıL bir şey böyLe..[i]
    Mehmet Yıldızın Nasıl Topcu Olduğunu Herkes Anladı Bir Fatih Terim Anlayamadı Kardeş

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Keşke Kazansaydık Ama İnönü Deplasmanından 1 Puanda İyidir Ayrıca Tribünlerdeki Kendine Taraftar Diyen Beşiktaşlıları Kınıyorum Bülent Uygun Hocamıza Ve Sivasımıza Ettiği Küfürlerden Dolayı
    Keşke kazansaydık diyeceğine yerine kazandığınız 1 puana sevin bence.Zira galibiyeti kaçıran taraf biziz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Keşke kazansaydık diyeceğine yerine kazandığınız 1 puana sevin bence.Zira galibiyeti kaçıran taraf biziz..
    Yeneydiniz Abicim Bizmi Size Galibiyeti Kaçırın Dedik Son Vuruşlarda Beceriksiz Olmasaydınız Beraberlik Almazdınız Futbolun 1.Kuralı Atmak Değilmi????

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yeneydiniz Abicim Bizmi Size Galibiyeti Kaçırın Dedik Son Vuruşlarda Beceriksiz Olmasaydınız Beraberlik Almazdınız Futbolun 1.Kuralı Atmak Değilmi????
    Atamadık,kazanamadık.Durum bu.Buna itirazım yok ama gelip buraya keşke kazansaydık diyebilmen için önce takımının gerekli performansı sergilemesi gerekiyor diye düşünüyorum.Oh be 1 puanı kurtardık diyeceğine gelip buraya keşke kazansaydık diyorsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Mehmet Yıldızın Nasıl Topcu Olduğunu Herkes Anladı Bir Fatih Terim Anlayamadı Kardeş
    Fatih Terim'in işime gelmez arkadaşım(:
    Beşiktaş öyle yada böyle bu maçı yenilmeden bitirdiğine sevinmeli.Oyun açısından değil T.direktör değiştirmişken böyle maçlar dönümdür.

Kaybedilen hiç bişey yok.Avrupa'da Galatasaray'ın önü açık iken Beşiktaş ligde bir adım önde..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Atamadık,kazanamadık.Durum bu.Buna itirazım yok ama gelip buraya keşke kazansaydık diyebilmen için önce takımının gerekli performansı sergilemesi gerekiyor diye düşünüyorum.Oh be 1 puanı kurtardık diyeceğine gelip buraya keşke kazansaydık diyorsun.
    Canım Abim Futbolda 3 Puan Önemli Değilmi Ben Şunu Diyorum Çok İyide Oynasak Çok Kötüde Oynasak Bizim Anadoluda Futbol Devrimi Hedefimiz İçin 3 Puan Şart O Yüzden Diyorum Hep 3 Büyükler Kötü Oynayıpta Kazanacak Değil Ya Bizde Kazansaydık Diyorum Ama Şunuda Dedim İnönüden 1 Puan İyidir Dedim

takımımı ettigi mucadeleden ötürü tebrik ederim. uzun suredir böyle savaskan bir takım görmemiştim.
    canlaırını dişlerine taktılar ama olmadı. saglık olsun

ibrahim üzülmez bi git allahsen.Bezdirdin valla.

Last edited by GeNç KaRTaL : 25.Ekim.2008 at 00:23 Reason: Kullandığımız kelimelere dikkat..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Devamı (:

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

zrveyi lgilendiren bu maçın beabere bitmesi bzim baya işmze geldi antepten 3 puan alırsak yine liderlik koltuna oturcaz ama hç kolay olmucak svas bjk'nin belalısı oldu resmen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayır hayır yanlış düşünüyorsun.
    Beşiktaş galibiyeti falan haketmedi. Beşiktaş şuursuz bir hücum futbolu oynadı. Gayet tabi Sivaslı arkadaşın bunu demeye hakkı.

Bakın 2. yarıya Beşiktaşın tek pozisyonu Delgado'nun yere vurdurup auta giden volesi
    Sivasspor'un iki pozisyonu biri Sezer Badur 2. si Faruk Bayar'la. İkisi de yüzde yüzlük.

Şimdi sen bana Beşiktaş üstün oynadı diyeceksin. Hayır yok öyle bişey. Beşiktaş karambol futbolu oynadı. Doldur boşaltlar yaptı. Daha bir yarı oynansa beşiktaş organize bir atak geliştiremezdi. Bakın attığı golde Nobre'nin ayağının altından topu kaçırması sonucu olmuş. Girilen bütün pozisyonlar da bir karambol sonucu oluşmuş. 2. yarıda ki tek pozisyon. Nobre topu sürerken düşüyor. Top nobreye çarpıp iki oyuncunun arasından geçiyor. Nobre kalkınca tesadüfen iki oyuncunun önüne geçiyor.

Her zaman böyle ve buna benzer pozisyonlarla futbol felan oynanmaz.

Denizli çıkarmış 3-5-2 yi Bülent hoca çıkarmış. 4-3-2-1 i acayip bir karambol futbolu yaşandı. Top kanatlara inmedi. Ortasahada sıkıştı. Kendi evinde oynadığı içinde top şişiren atak görünen Beşiktaş'tı.

Ama bakın pozisyonlara Sivas daha net kontra atak golleri kaçırmış
    Fikirlerim burada

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Beşiktaş galibiyeti falan haketmedi. Beşiktaş şuursuz bir hücum futbolu oynadı. Gayet tabi Sivaslı arkadaşın bunu demeye hakkı.

Bakın 2. yarıya Beşiktaşın tek pozisyonu Delgado'nun yere vurdurup auta giden volesi
    Sivasspor'un iki pozisyonu biri Sezer Badur 2. si Faruk Bayar'la. İkisi de yüzde yüzlük.

Şimdi sen bana Beşiktaş üstün oynadı diyeceksin. Hayır yok öyle bişey. Beşiktaş karambol futbolu oynadı. Doldur boşaltlar yaptı. Daha bir yarı oynansa beşiktaş organize bir atak geliştiremezdi. Bakın attığı golde Nobre'nin ayağının altından topu kaçırması sonucu olmuş. Girilen bütün pozisyonlar da bir karambol sonucu oluşmuş. 2. yarıda ki tek pozisyon. Nobre topu sürerken düşüyor. Top nobreye çarpıp iki oyuncunun arasından geçiyor. Nobre kalkınca tesadüfen iki oyuncunun önüne geçiyor.

Denizli çıkarmış 3-5-2 yi Bülent hoca çıkarmış. 4-3-2-1 i acayip bir karambol futbolu yaşandı. Top kanatlara inmedi. Ortasahada sıkıştı. Kendi evinde oynadığı içinde top şişiren atak görünen Beşiktaş'tı.

Ben İlk Mesajımda Demiştim Beşiktaşlıllar Fazla Rahat Galibiyet Beklemesin Diye Maça Balili-Mehmet Başlasaydık Çok Daha Etkili Olurduk Sonuçta Üç Puan Gitti Fazlada Söylenecek Bir Şey Yok

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by extensor View Post

Bence sen yanlış düşünüyorsun.

Birincisi evet 2.yarıda ilk yarıdaki kadar etkili pozisyonlar bulamadık.Buna itirazım yok ama neden 2.yarıya bakıyoruz orasını anlamadım.İlk yarıdaki pozisyonlardan 1 tanesini atsak veya 2.yarıda Delgado boş pozisyonda daha düzgün bir vuruş yapsa bu maç böyle olmazdı.

Beşiktaş doldur-boşalt oynadı diyorsun.Benim bildiğim doldur-boşalt forvette hava toplarını alacak bir oyuncun olur.Topu sürekli ona şişirirsin o indirir sen pozisyon bulmaya çalışırsın.Benim bildiğim bu doldur-boşalt oyun tarzı yoktu bugün.Öyle olsa zaten bir %60 lara varan topla oynama yüzdesi olmazdı.

Golde Nobre'nin ayağının altından kaçtı diyorsun.Yanlış görmüşsün.Nobre bilerek topa dokunmuyor.Delgado'da golü yapıyor.Bir daha seyrettiğinde mutlaka sende göreceksindir.Karambol olmasıda çok normal.Çünkü haliyle 3 puanı daha çok arzulayan taraf bizdik.Sivas maçın başında savunmamızın hatasından bir gol attı.Üstüne yatmaya çalıştı.(Tipik küçüm takım mantalitesi) Bizde çok adamla hücum edince karambol oluşması çok normal.Başarılıda oldular.Genelde bu tür maçlarda hakim olan taraf hele birde daha çok pozisyona girmişse maçı hak etmiştir denilir ama ben senin düşüncene saygı duyuyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Ben İlk Mesajımda Demiştim Beşiktaşlıllar Fazla Rahat Galibiyet Beklemesin Diye Maça Balili-Mehmet Başlasaydık Çok Daha Etkili Olurduk Sonuçta Üç Puan Gitti Fazlada Söylenecek Bir Şey Yok
    Ben yanlış maçı mı izledim veya dinledim ? Topu topu kaç pozisyonunuz var abi ? ilk ve ikinci yarıda bi söyler misin ? Buraya kazanmaya gelen takım kontra atakla gol arıyorsa , defansa kapanıyorsa ve ilk yarıdan itibaren duran topları geciktiriyorsa ya kazanmak sözcüğü değişti ya da dedikleri ile yaptıkları farklı .. Sivasspor iyi kurtardı maçı..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Canım Abim Futbolda 3 Puan Önemli Değilmi Ben Şunu Diyorum Çok İyide Oynasak Çok Kötüde Oynasak Bizim Anadoluda Futbol Devrimi Hedefimiz İçin 3 Puan Şart O Yüzden Diyorum Hep 3 Büyükler Kötü Oynayıpta Kazanacak Değil Ya Bizde Kazansaydık Diyorum Ama Şunuda Dedim İnönüden 1 Puan İyidir Dedim
    Kaçırdığın nokta şu; Sen 3 puan alamadık diye üzülüyorsun ama senin takımın maç 1-1 bitsin diye elinden geleni ardına koymadı maçın son bölümlerinde özellikle.Sen devrim yapacam diyorsan o zaman geriye yaslanıp kontra ile gol aramayacaksın.Böyle yaparsan devrim olmaz.Bir maç böyle kazanırsın,2 maç böyle kazanırsın..Devamı gelmez yani..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçın adamı İbrahim Üzülmez'di bence müthiş oynadı.

Her iki takımada tebrikler zevkli bir maçtı

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Sivasspor'da net pozisyonlara girdi, onlarda maçı kaznabilecek pozisyonlar buldu. Hatta ilk öne geçen takım oldu. Tabii şu oyun maçın Beşiktaş'ın hakkı olduğunu gösteriyor ama; bir deplasman takımında çok fazla saldırmasını kimse beklememeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Beşiktaş tribünü çok küfür ediyor resmen kendilerini yalanlıyorlar.Sinan diyecek bişey yok maalesef.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Biz değilmiydik burada Galatasaray maçında kaleci Ömer'e yapılanları eleştiren neden küfür edildiğini sorgulayan. Maçı izlemedim ama anladığım kadarı ile tribün alışkanlığımız olan küfür hala devam ediyor. Yazık böylesine iyi bir taraftar topluluğu bu küfürler sebebiyle kendi taraftarlarını başta ben olmak üzere tribünden, taraftarlıktan, staddan ...vs. herşeyden soğutuyor...

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

çok güzel maçtı 2 takımda kazanabilirdi...
    2. Yarı Sivas çok yaslandı ancak Beşiktaş bunu kullanamadı çok şuursuz saldırdı organize olamadı çok aşırı panik havası vardı...
    Beşiktaş bu şekilde panik yaparsa bu sezon çok canı yanar...
    eğer 2.yarı organize olarak 1-2 atak yapsaydı mutlaka golü bulurdu çünkü sivas 11 kişiyle kendi sahasına yaslanmışdı...

Tribün olayına gelince Beşiktaş taraftalarının savunulabilecek bir yanı yok bu sezon ligde gördüğüm en çirkin tribündü M.Yıldız gol atmakdan başka ne suç işledi ki anasına bacısına küfür edilmeyi hak edecek?...

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri