Hakkımda çıkan habere bakın.
![]()
o haber bana sık sık gelıyo 5 mac aynı taktıkle aynuyorum sora baska bı taktıkle cıkıom kazandıgım zaman bole haberler gelıyo cok sık rastladım bole haberlere
Suan Eyupsporla oynuyorum ve sezon once bır cok yenı transfer yaptım.Bu oyuncuları sene basında hazırlık maclarında ve lıgın ılk 4 haftasında oynatıyordum ama bırden 5.hafta oyuncuların yanında secılemez ısaretı cıkmaya basladı ve yenı oyuncuları artık oynatamıyorum gecen yılkı kadromdakı oyuncularımın bır kısmıyla ıdare etmek zorunda kaldım.Suana kadar oyunda basıma gelen en ılgın olay budur ve cozumunu bılen varsa yazarsa sewınırım..
Transferin Son günü kadro nolarının veriLdiği gün tatile çık..
gerçekten ilginç bunu ilk defa görüyorum
Çok İlginç Değil ama Yinede Koymak İstedim =)
![]()
disco kardi o oyun hatası değil, daha önce bende 2006 oynarken(aynı şey 08 de de oldu) buffon durduk yerde orta sahayı geçip top yapmaya çalışıyo ama kaptırıyodu, sonrasında uzaktan bi şut ve gol, tabi ben bakmadm kaleci görevine flan, buffonun ağzına yandım bi daha yaptı, para cezası verdim 2 hafta sonra taktiği düzeltiyim derken yanlışlıkla adama attacking midfielder görevi vermişim mentaliteyi de en son ofansif yapmışım o zaman farkettim canım sıkıldı ama buffona bi ceza daha verdim, çünkü sonuna kadar ileri git demişim forvete gtmesi lazımken orta sahaya gelyodu tam itaat etmedii için ceza verdimbenimki de tam manyaklık:P
![]()
bi defa 90. dakıkada luon 3 gol attı soyle yazıyodu 90',90'fred-90'kallstrom
Kalcei farkı abi ikinizde 10 tane kaleye tutturmuşunuz
Benim başıma gelen en ilginç olay 1.5 2 yıl oynatmışken Guarin'i Türk vatandaşı olması oldu.Ben illaki 5 yıl gerek sanıyodum...
İngilizler futboldan iyi anlıyo
![]()
Bence sen hileden anlamıyorsunkalecinin orada ve Gerrard ın kalede ne işi var sorabilirmiyim
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
nassı yea : ) o kalecinin işi nedir orda maçı kaydedebiliyorsan upload eder misin
50+2 mi![]()
Evet sözde 2 dakika eklemişti maça![]()