yeter artık hazırdır salsınlar şu demoyu piyasaya bakalım bi tadına damagımızda kalıcak mı acaba
yeter artık hazırdır salsınlar şu demoyu piyasaya bakalım bi tadına damagımızda kalıcak mı acaba
Ben Artık Futbolcuların ve Menejerlerin Özel Hayatı Olmasını İstiyorum Mesela Bi Futbolcu Barlara Gitmeli Kacamak Yapmalı Günümüzde Örnekleri Cok Sonra Menejerler Evlenmeli Karısını Aldatmalı Kazandıgı Paralarla Ev Araba Türü Biseyler Almalı Takımdan Maas Alıyoruz Ama Hic Bi Seye Yaramıyo Yani Özel Hayatla İlgili Ufak Detaylar Gelse Oyun Bence Daha Cok Zevkli Olur
Gerçekten ya maaş alıyorsun hiçbirşey yapamıyorsun o parayla uyuz oluyorum..
Ayın 20 si oldu artık beklentim demo nun çıkması el insaf tanıtımı yaptılar görünce 2008 den sogudum oynayamıyom. Erken yaptılar tanıtımı![]()
oyunculara ikaz verme ols aii olur mesala çok ofans yapma çok geride durma diyeeeeeeeeeeee
Vede Ben Artık Taraftarları ve Kulubede Kendimide Görmek İstiyorum Vede Mac Esnasında Oyunculara Bagırmak İstiyorum)
Arada sırada önemli spor adamları veya futbolcular öldüğünde sahaya siyah bant ile çıksın futbolcular ve maçtan önce saygı duruşu yapılsın..
Ölüm FM'de olmaması gereken ve olmayacak olan birşey. Emekli olduğu zaman zaten personele ulaşmak imkansız oluyor.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
İçinde ölüm oyun satılmaz, ölümün felsefesi eğlence üzerine kurulu değildir, bu yüzden en düşük satış kıran stratejiler bile rafa kaldırılır..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ornegin Bizim Profilimizde 5 tane Ozellik Vardi Dğer Menjeler Gibi Değildi(Fatih Terim Mancini......) Onlar Artıcak Mı? bide Personeldeki Ozellikler Nereli Oldugun En Sevdigin Futbolcu vs vs vs. Bunlar Yazmak İsterdim![]()
Sadece TÜRKÇE olsun başka birşey istemiyorum.size sesleniyorum SI GAMES türkçe yapın.
I am calling out you SI GAMES,The game do Turkish...PLEASE!
Şu an imkansız bu isteğin
6 ay sakat kalan adamın iyileştikten sonra kondisyonu bir haftada hemen yerine gelmesin lütfen,az gerçekci olsun.
oyuncular satılsın baptista gibi bi oyuncuyu beleşe veriyorum yine alan yok bıkdım oyuncuların sözleşmelerinin bitmesini beklemekden takımdaki kadrodan en fazla 2-3 oyuncu satılık listesine koysan teklif gelir çok saçma bide kaleciler de düzgün olur umarım her maç 9-10 yeter
En onemli 15 ligin ve bu liglerin teknik direktorlerinin tum fotograflari ayni pixel 'de olsa ...
FM 2009 da şu korner olayından kurtuluruz umarım. 90 dk mahkum oynasam bile fazio veya samba ile kornerden atıp maç kazanmaktanda, Man. City'e karşı oynarken bütün maç baskılı oynayıp David Dunn dan kafa golü yemektende sıkıldım artık
Türkçe olayınıda bence fazla hayal etmeyin gençler. Crisis dışında türkçesi olan düzgün bir oyun hatırlamıyorum ben ne kadar alınsada Türkçe bizim için hayal, Anca Afrika dillerini falan oyuna koymaya başlayınca belki düşünürler TürkçeyiSiz en iyisi benim gibi yapın oturup çalışın ingilizcenizi geliştirin
Zaten bir orjinal FM parası ilede bir ingilizce kursuna gidersiniz ne demişler bir lisan bir insan
![]()
ben şu kalecilerin maçı tek başına kazanması ve ya berabere bitirmesinden bıktım.kaleye 20 şut çekiyorsunuz ve şutu çeken futbolcularda dünya yıldızı ama refleksi 18 olan bir kaleci tek başına yetiyor.inşallah 2009 da böyle bir şey olmaz gerçekten insan çok sinir oluyor.
söz kalecilerden açılmışken,temel kaleci özelliklerinin oyuncunun CA'sına etkisi arttırılmalı 120 ca'lı bir kalecinin refleks,hava hakimiyeti,iletişim,.. gibi temel özelliklerinin hemen hepsi en az 16-17lerde olabiliyor.(zıplama,güç,.. gibi fiziksel özellikleri de çok düşük olmamasına rağmen) özelliklerin ca üzerindeki ağırlıgının biraz düzenlenmesi gerek.yeni oyundaki durumu bir görelim değişiklik yoksa SI forumuna da yazmayı düşünüyorum.
Sıgames acaba türkçe yama çalışması yaparken turksportala yardımcı oluyor mu ?
Yardımcı olurken oyun kodlarıyla ilgili ayrıcalık tanıyor mu ? Sonuçta türkiyede fm oynanılıyorsa turksportalı emegi inkar edilemez.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tamamen haklı bencede düzeltilmesi gerek.
Last edited by BLAZİN1903 : 28.Ekim.2008 at 08:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
[QUOTE=King_Theoden;1279097][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkGreen"]FM 2009 da şu korner olayından kurtuluruz umarım. 90 dk mahkum oynasam bile fazio veya samba ile kornerden atıp maç kazanmaktanda, Man. City'e karşı oynarken bütün maç baskılı oynayıp David Dunn dan kafa golü yemektende sıkıldım artık
Fm 2009 çıkıcak ben hala 2008 de kornerden gol atamıyorum ?
beyler türkçe zaten hayal bence maç motoruyla ilgili beklentilerimiz olmalı geçen yazıcının driver ını yüklüyordum bir baktım nerdeyse arapça bile var türkçe yok artık kendimizi ingilizceye alıştırmamız lazım ayrıca şu ezip ezip son dakikada gol yeme 3-0 öndeysek bile 10 dakikada 5 gol yeme olayı ortadan kalksın
Kornerden bir maçta üç tane gol atıpta üç taneside hakem tarafından iptal edilmesin.Oyun crash dumps veya ona benzer saçma bir hata vermesin.Kaleciler uçanı kaçanı tutmasın.Super forvetler 100 kere pozisyona girip 99'unu kaçırmasın.Finans kontrolünde azda olsa menejer parmağı olsun.
ben nrahatlıkla kornerden gol atabılıorum ve cok superde oynuorum
oyuncuların canı çok sıkımasın
türkçe olsun
büyük takımları yemek için 1 saat ugrasmayalım
Arkadaşlar elimde o kadar çok SS varki şu 90 da atılan goller hakkında. Maç 0-0 gidiyor iki takımda 90 da gol atıyor ama yine berabere bitiyor maç nasıl oluyorsa.. Bunlar düzeltilmeli yapay zeka biraz daha mantıklı oynatsın şu oyunu![]()
İyide 70 milyon'un kaçının evinde bilgisayara kullanma imkanı var? Bilgisayar kullanma imkanı olanların kaçı bilgisayar oyunlarına karşı ilgi duyuyor? Bilgisayar oyunlarına ilgi duyanların kaçı Football Manager oyununu oynuyor? Ve Football Manager oyununu oynayanların kaçı gerçekten orjinal oyun almak konusunda istekli? Cevap sanırım diğer dillerin oyuna ekli olupta Türkçe'nin ekli olmamasınında cevabı..
So what?
Saike
70 milyonluk pazar içerisinden bazı kıstaslara göre kısaltma yaparsak en azından 500 bin (ki çok daha fazla olduğuna inanıyorum) kişi çıkacaktır.Az bir pazarmıdır?
çoğu avrupa ilkesinin nufüsü 10 milyonu bile bulmaz iken, bilgisayar oyunları ve fm ile ilgilenen sayısı benim söylediğim bu sayının yarısı bile matematiksel olarak çıkması zor iken oralar ile ilgileniliyorlarsa bizimlede ilgilenmek zorundalar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tek beklentim hatasız olarak çıkması ve çalışması.
Daha oyunu install, uninstall'da bile hata almıyalım.
Sırf crismass'a yetişsin insanlar hediye alsın diye bir ton hata ile piyasaya sürüyorlar.
Biraz uğraşsınlar ve hatasız çıkarsınlar bir zahmet.
Last edited by sardokar : 03.Kasım.2008 at 14:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)