Ersun Yanal sandromu diye bir şey yok bence. Kadro yetersizliği sendromu var.
Ayrıca 2. kaptanın hala Yattara olması benim adıma çok üzücü.
Trabzonspor kazanır
Berabere biter
Gaziantepspor kazanır
Ersun Yanal sandromu diye bir şey yok bence. Kadro yetersizliği sendromu var.
Ayrıca 2. kaptanın hala Yattara olması benim adıma çok üzücü.
Fikirlerim burada
yattara 2. kapyan değil song kaptan
maça gelelim
takım cok iştahlı oynuyor seyirceiler takıma tamm destek verıyo bunlar hoş ayrıca tribünün sahaya yaklasması cok ıyı oldu.
kalecımız yıne kotu yıne kotu şenol güneşten sora bi kaleci gelmedi bu takıma şu onuru bı denesek artık o cocukta cok iş var.
serkan balcıyı çok beğendim.geride ilerde ve artık orta açmayıda beceriyor gecen yıldan bu yana baya bi gelişme sergledi.
defasnta yne basit hatalarla rakibe pozisyon verdik.
selçuk bi var bi yok
yattara zaten kanatı taşıyan adam tek kanat oynuyoz.
colman bugün süperd bencede emraha katılıyorum yorulunca oyundan düştü ama çok hoşuma gitt çok şeyler kattı oyuna tekniği gercekten çok iyi ilerleyen haftalarda daha da iyi olacagına inanıyorum.
gökhan ıyı güzel takımın en golcüsü ama yapma etma kardeşim kacırma şu boş pozısyonlarıda ya
umut koşuyo basıyo mücadele edıyo herseyı yapıyo ama bı gokhanla yardımlasmayı bıde bitiriciği yapmıyor
umut gokhan anlaşamıyor bunları artık ayrımalı 4-5-1 diyoruz kaç haftadır ama yok ısrar edıyo aynı seyde ersun hoca kendınden soğutuyo taraftarları artık yanlışları gormeli ceyhunuda olumlu gordum maça soradan girince
kısıca yıne dıyorum hatalardan ders alması şart liderlk şansını elinn tersiyle ittik resmen heleki içerde bi maç bu dahada kötü bakalım neler gorecez ilerk haftalarda