Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

20 60.61%
  • Berabere biter

5 15.15%
  • Eskişehirspor kazanır

8 24.24%
1 ile 30 arası toplam 147 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Galatasaray [ TSL 8. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bence hakem iki taraf içinde berbat bir maç yönetti. Galatasaraylı arkadaşlar Eskişehir'in attığı golü tartışıyorsunuz ama Galatasaray'ın bariz elle atılan golünü es- geçiyorsunuz. Olaya biraz objektif bakabilseniz hakemin bir taraf için kasti yaptığı birşey yok iki tarafıda zan altında bırakıyor.

Bunlara dikkat etsek iyi olur diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Bence hakem iki taraf içinde berbat bir maç yönetti. Galatasaraylı arkadaşlar Eskişehir'in attığı golü tartışıyorsunuz ama Galatasaray'ın bariz elle atılan golünü es- geçiyorsunuz. Olaya biraz objektif bakabilseniz hakemin bir taraf için kasti yaptığı birşey yok iki tarafıda zan altında bırakıyor.

Bunlara dikkat etsek iyi olur diye düşünüyorum.
    Tekrar ediyorum, burada Eskişehirspor'un güzel oyununu esgeçmiyorum, hakkıyla kazandılar. Hadi Baros'un elle oynamasını göremedi, arkadaydı pozisyon hızlıydı diye geçiştirebilirsin de bunu nasıl anlatırsın millete onu demeye çalışıyorum. Hata yapmak başka bir şeydir kasten hata yapmak başka bir şey, direkt söyleyeceğim bu hatayı Baros'un golünden dolayı içinde şüphe olduğu için kasten yaptı Fırat Aydınus, denge getirmek amacıyla.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by EreN View Post
    Bence yanılıyorsun. Tekrar tekrar izle pozisyonu.
    Hocam emin ol yanılmıyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Bu arada yediğimiz ilk golde gerideki 3 adamın rezilliği de var, De Sanctis- Meira- Servet 3lüsü gerçekten sanki boşa var orada.
    İlk gol tam şaka zaten. De Sanctis orada elinden geleni yaptı da Meira ve Servet resmen gezintiye çıkmış gibi takıldılar. Hiç mi dokunamaz insan ya. Taça at, öylesine vur, hatta kendi kalene şut çek daha iyi vallahi bundan.
    Last edited by Belgorth : 26.Ekim.2008 at 22:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri