Maça 2 tarafta karşılıklı poziyonlarla başladı.Bu dakikalarda en dikkat çekici pozisyon Sylva'nın vuruşunun Tabata'ya çarpıp az farkla çıkmasıydıTrabzonspor ev sahibi olmasının verdiği avantajla ilerleyen dakikalarda oyunun hakimiyetini ele geçirdi. Net pozisyonlar buldular fakat değerlendiremediler.Özellikle Gökhan Ünal..

2.yarıda ilk yarı gibi başladı.Karşılıklı ataklar vardı ve yine ilerleyen dakikalarda Trabzon sazı eline alan taraftı.2.yarının başında Antep golü buldu Beto ile ama Trabzonspor'un yanıtı geç olmadı.Bu golün erken gelmesi çok iyi oldu gerçekten onlar adına.İlerleyen dakikalarda gelmeyen golün baskısı oyuncuları dahada zorlayabilirdi.Trabzonspor'un şanslı olduğu anlardan biriside Tabata'nın 1-1 den sonra bomboş kaleye gol atamamasıydı.Gol olsa yine işleri zorlaşacaktı..

Beklediğim gibi zevkli bir mücadele oldu.2 takımda ellerinden geleni yaptılar ve maç berabere bitti.Bu sonuçtan en çok bu hafta puan kaybı yaşayan biz mutlu ayrıldık sanırım.Puan kaybetmemize rağmen liderliğimiz devam ediyor..

Şemsi sen bir Beşiktaşlı olarak Runje'nin ilk zamanlarınıda sonradan ortaya koydugu performansıda yakından bilen birisin ve ben açıkcası bu maç isterse 10 tane kritik hata yapsın haftaya yine Sylva'nın oynamasından yanayım ondanda Runje gibi bir çıkış bekliyorum.3 seneye yakındır Tolga oynuyor şöyle üst üste 2 iyi maç çıkarmadı.
Ben zaten orada bu kalecide kötü çıktı manasında yazmamıştım.Tolga o kadar eleştirildi,Sylva kaleye geçmeli denildi.Birde üstüne bu hatalar gelince bu maçta ilginç bir tesadüf oldu.Onu belirtmek istemiştim.Sylva uzun süredir maç yapmıyor ve maç eksiği var.Bundan dolayı normal böyle bir hata yapması.Bu onun kötü kaleci olduğunu göstermez.İlerleyen haftalarda her şeyi daha güzel anlayacağız..Ayrıca bu hatalardan dolayı gol yemediği içinde çok şanslı gerçekten.Yeseydi kendisi adına kötü şeyler olabilirdi..