Vay anam vay.Geçen sene ne çabuk unutulduda bu hakemler düzelmedikçe bizim işimiz zor deniliyor.Geçen seneyi bırak daha bu sezon Galatasaray lehine hakem hataları olmadı mı? Birde geçen sene Beşiktaşlılara demediğinizi bırakmıyordunuz..
Dünkü maçın hakemi konusunda ise Muhammet abiyle birebir aynı görüşteyim..
2 tane hata var.Birisi Baros'un golü,diğeride Youla'nın.Galatasaray hakem yüzünden puan kaybetti denilecek bir durum yok yani..Baros'un attığı golde ve Eskişehir'in attığı 3. golde yan hakemlerin hataları var. 2. golü vermesi ise Fırat Aydınus'un neden hep derbilere atandığının kanıtıdır.
Maç için yorumuma gelirsek.Maçtan önce 2 tarafında formda olduğunu fakat Galatasaray'ın kadro kalitesiyle maçı kazanacağını düşündüğümü belirtmiştim.Eskişehir bu maçta beni yanılttı gerçekten.Maçıda haklarıyla aldıklarını düşünüyorum..Tebrikler ve teşekkürler Eskişehirspor..
Ayrıca Youla için bir şeyler söylemek istiyorum.Sezon başında Eskişehirspor aldığından iyi bir transfer olduğu söylemiştim.Youla Anadolu kulüplerimiz için üst düzey bir oyuncudur.Zaten bu yüzden bizde başarılı olamadı.Büyük takım oyuncusu değil ama Anadolu kulüpleri için çok iyi bir isim.Dünde bunu gösterdi zaten..