Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

4 36.36%
  • Berabere biter

1 9.09%
  • Gaziantepspor kazanır

6 54.55%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 65 arası toplam 65 sonuç

Konu: Trabzonspor - Gaziantepspor [ TSL 8. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray'ın kadrosu yeni kuruldu diyorsunda Trabzon'un kadrosu 2 sene önce mi kuruldu sanki? Asıl Trabzon bu sene tüm kadrosunu yenilemiştir.Galatasaray ise geçen sene kurduğu kadroya (ilk 11'e) 4 yeni oyuncu monte etmiştir.Trabzon'da ise durum farklı.İlk 11'de eskiden kalan 4 oyuncu var.Yani senin dediğin tam tersi bir durum var.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor bütün transferlerini temmuz başında bitirdi ve yaklaşık 4 aydır maçlara aynı iskelet kadro ile çıkıyor.

Galatasaray ise transferlerini ağustos sonu bitirdi ve sistem değişikliklerine gidiyor, 12 sakat birden veriyor. Sezon başından beri 26 farklı oyuncu kullanıyor. Bu 26 futbolcudan 10-15 tanesi milli takımlara 2 kez kampa gidiyor. Trabzonda sadece 2 oyuncu milli takıma gidiyor. Galatasaray kadrosunda birbirini tanımayan oyuncu sayısı çok fazla.
    Daha ideal 11'i ile bir maça dahi çıkamıyor.

Galatasaray 1994 ten bu yana ilk defa pivot santrafor kullanmadığı bir sezon geçiriyor.
    Galatasaray 1995 ten bu yana ilk kez tek santraforlu bir sistem oturtturmaya çalışıyor.

Galatasaray'ın kalecisi ve santraforları Trabzonun aksine ligin başlamasından bir kaç hafta sonra takıma dahil oluyor

ve sizde diyorsunuz ki efendim 8 maçta 14 puan toplamış vs

ee iyi öyle diyorsanız öyledir

gıptayla bakılacak günler yakındır Galatasaray için. Mesela bu sene sonu anlarsınız ne demek istediğimi

Trabzonspor için ise hayal kırıklıkları yaşanacaktır 2. yarının ortalarına doğru

nisan mayıs aylarında bu mesajı hatırlasan tekrar konuşuruz Genç Kartal.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ben yanlış bir konu başlığı altındamıyım acaba ?

Olay Trabzon- Antep maçı , adam hala ısrarla Gs'nin kadrosu şöyle böyle , şu kadar oyuncumuz var , 2.takımımız bile sizden iyi , bakmayın şu an takım daha oturmadı hele bir otursun asıl o zaman görürsünüz , Trabzonspor ise hayal kırıklığı yaşatacak vs vs ..

Kardeşim müneccin misin sen ?

Hem Banane senin sakatlarından , milli oyuncularından , pivotsuz sisteminden alla alla..

Maç ile ilgili yazdığın tek şey yok bilmiyorum izledinmi maçı ama gelip burda kaç gündür Gs'nin kadrosundan , futbolcularından , geleceğinden bahsediyosun .. hatta 2. bir kadro kuruyorsun alın bakın bu bile Trabzon'un kadrosundan daha iyi diye. İyi güzel işte ne mutlu sizlere ..helal olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Trabzonspor bütün transferlerini temmuz başında bitirdi ve yaklaşık 4 aydır maçlara aynı iskelet kadro ile çıkıyor.

Galatasaray ise transferlerini ağustos sonu bitirdi ve sistem değişikliklerine gidiyor, 12 sakat birden veriyor. Sezon başından beri 26 farklı oyuncu kullanıyor. Bu 26 futbolcudan 10-15 tanesi milli takımlara 2 kez kampa gidiyor. Trabzonda sadece 2 oyuncu milli takıma gidiyor. Galatasaray kadrosunda birbirini tanımayan oyuncu sayısı çok fazla.
    Daha ideal 11'i ile bir maça dahi çıkamıyor.

Galatasaray 1994 ten bu yana ilk defa pivot santrafor kullanmadığı bir sezon geçiriyor.
    Galatasaray 1995 ten bu yana ilk kez tek santraforlu bir sistem oturtturmaya çalışıyor.
    Trabzonspor tarihinde ilkkez tek kanatlı bir sistemle oynuyor.O tek kanatta oynayan oyuncuda malum nedenlerden dolayı zaten 2 aya yakındır yok.Ayrıca milli takımada 2 degil duruma göre 6 ile 9 kişi gidiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

nisan mayıs aylarında bu mesajı hatırlasan tekrar konuşuruz Genç Kartal.
    İyide ben Galatasaray bu sezon kötü gidiyor,başarılı olamayacaklar türünden bir şey demedim ki diyip bu muhabbete burada son veriyorum.Çünkü shamur1'in de dediği gibi konu amacından saptı.

Düzenleme:Konu zaten kapatılmış.
    So what?
    Saike

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri