Arkadaşlar tahmini boyutu ne kadar olur?
Arkadaşlar tahmini boyutu ne kadar olur?
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Kusura bakmayin ama SI ile iliskimizi bozacak, onlarin yapma dedigi bir seyi yaparak kendimizi zor duruma dusurecek kadar ahmak degiliz...
Biz iyilik olsun diye bir supriz dusunduk, bunu gerceklestirmek istedik ancak maalesef demo cikisi icin yapmak istedigimizi yapamayacagiz. Oyunun cikisini beklemeniz gerekli...
140mb felan galiba benim kota dolu nasıl indirecem![]()
3d cok kötü olmus sanki internette oyun oynuyor gibiyim.fm2008i arayacagım sanki
3d maç görüntüsü hoşuma gitti ama eksiklikler çok gibi geldi bana. Chelsea yi aldım arsenal e 5 dk da 3 gol attım hazırlık maçında. kaleciler çok beceriksiz(almunia). Tribünler yoktu. Belki demo olduğu içindir. Bi eksiklik de hakeme itiraz olayları falan yok. 2d iken hakemin etrafına toplanıyolardı bunda yok o (ya da ben henüz görmedim ama bariz ofsayttan gol attım tık yok). Neyse buna da şükür yıllardır 3d 3d diye ölüyoduk sonunda kavuştuk
![]()
Bilgisayarın başına daha yeni geçtim , steam'den indirmeye çalışıyorum, şu anda indirmiyor, server'lar kilit oldu herhalde.
Steam den indirebilen var mı?