Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor

6 23.08%
  • Fenerbahçe

14 53.85%
  • Beraberlik

6 23.08%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 139 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Fenerbahçe [ TSL 9. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Eskişehirspor - Fenerbahçe [ TSL 9. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Çok zor bir maç olucak gibi gözüküyor.İnş. galibiyet serimiz devam eder.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Bazı Şeylerin Oturup Oturmadığı Bu Maç Sonunda Netlik kazanır..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe savunması araya atıLan topLarda çok sıkıntı yaşıyor. YouLa GaLatasaray maçında oLduğu gibi yine karşısında ağır bir savunma buLacak. Eğer Eskişehir yine YouLa üzerine kuruLu bir pLanLa oynarsa ki öyLe oynayacak Fenerbahçe savunması sıkıntıya düşebiLir. Ama ben herşeye rağmen Fenerbahçe goL ya da goLLer kaLesinde görse de yediğinden fazLasını atıp bu maçı aLacaktır diye düşünüyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahce zorlansada yenilmez diye düşünüyorum. Fenerbahcenin, Eses'in Bizim ile oynadıgı macı izlemesi ve bizim yaptıgımız hataları yapmaması galibiyet için yeterli olur diye düşünüyorum. Eses in galibiyet alacagını sanmıyorum, belki beraberlik olabilir ama Fenerbahce galibiyete yakın .

Ankaragücü maçında zorlansak da kazanmasını bildik.Ayrıca Vederson'un aylar sonra sahaya dönmesi güzel bir gelişme oldu.Bu kazanma alışkanlığımızı yeniden geri gelmesi açısından çok önemli diye düşünüyorum.

Rıza Çalımbay kendi oyun felsefesi üzerine çok iyi bir takım kurmuş.Zor bir maç olacak.Kazım'ın cezası yüzünden Deivid ilk 11'de başlayabilir.Savunmamız araya atılan toplarda sıkıntı yaşıyor.Youla'yı tutarsak Eskişehir'i kilitleriz.Gol bulmamız da zor olmaz,kazanırız.

Zor bir dönemece giriyoruz.Bu maçın ardından Arsenal ve Galatasaray maçları var.Bu dönemi en az kayıpla atlatırsak ilk yarının sonunda ligde ilk 2'nin içinde oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Kazım'ın cezası yüzünden Deivid ilk 11'de başlayabilir

Semih-Gûiza-Deivid-Alex birlikte oynamaz Ortasaha Uğur-Maldonado-Josico ( Deniz ) olarak kurulur kanımca.

Araya atılan toplardan ziyade Serdar Özbayraktar'ı durdurabilirsek bu maçı kazanırız. Galatasaray maçında Youla çok iyi oynadı ama Serdar'ın katkısı çok fazlaydı maçta
    . İnşallah kalede Volkan BABACAN oynarda bazılarının kulağına küpe olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

gollü bi maç olur ama fener alır en kötü berabaere fb gs nın yaptıını yapmaz heralde

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Fenerbahçede düzelme var bu maçı alacak gibi geliyor bana

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Eskişehir taraftarı takımına çok iyi destek veriyor.Galatasaray'dan sonra Fener'i de devirirler.Youla yine maçın yıldızı olur

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

artık düşüşten kurtulup yükselmeye başlamış durumdayız umarım bu grafik devam eder.Zorlu Arsenal ve Galatasaray virajından önce bu maçı kaznarak iyice moralleri tavana vurmalı takımın.NTVSpor dan duyduğuma göre Josico maç kodrosuna alınmamış.Geçen maç iyi oynadığı söylenmişti alınsa iyi olurdu kadroya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öncelikle Edu ve Lugano hiç te ağır stoperler değil. Nerde çıkardınız bilmiyorum. Youla öyle Galatasaray maçındaki kadar etkili olmayacaktır.
    İkincisi Eskişehirspor'un stoperleri sıkıntılı. Yaralanmasını bilecektir Güiza.

Fenerbahçe kazanır bu maçı... Eskişehirspor çok kaliteli bir kadroya sahip değil. Belki ligin en kötü kadrolarından biridir. Ancak Rıza hoca onları bir araya getirip bir takım olmalarını sağladı. İşte bu yüzden Eskişehirspor önemli bir performans gösterdi.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Çok çok bir mac Youla çok tehlikeli araya atılan top gol olur dikkatli oynamalıyız..
    Bu arada biletler neden ateş pahası sanki macı San Siro'da izliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Eskişehirspor'dan hiç bahsedilmemiş ben bahsedeyim. Bosna milli takımı kampında sakatlanan Nadarevic bu maçta geri dönüyor. Ayrıca Bursaspor maçında ilk yarıda hafif bir sakatlık geçiren İvesa'nın durumu ciddi değil. 2 hafta önce affedilen Emre Toraman ve Ersin Güreler kadroya girecek mi soru işareti. Fakat ben Emre Toraman'ın 18'de yer alacağını düşünüyorum. Youla bu maçtada gol atacağını iddia ediyor tıpkı Galatasaray maçından önceki gibi. Taraftarın takıma güveni yerine geldi ve şehirde tam bir birlik havası hakim. Bilet filetleri Burak'ın da dediği gibi ateş pahası. Bu durumdan yırtmak için kombine aldım ben. Ama bu maçıda kazanırsak takım düşme korkusu yaşamaz diyorum. Takım eğer kötü manada havaya girmediyse yani bir yerleri kalkmamışsa bu maçtan puan çıkarırız diyorum. Bakalım ne olacak. Son 24 saat.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Şuan içinde bulunduğumuz lig süprizler ile dolu, sonucu kestirmek güç.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eskişehirspor geçen hafta evinde Galatasaray'ı 4-2 yenerek yabana atılmayacak bir takım olduğunu gösterdi.Ligde son 3 haftadır kazanıyorlar.Formdalar yani..Fenerbahçe ise facia gibi bir başlangıçtan sonra toparlanma sürecine girdi.Son 3 resmi maçlarını kazandılar onda.Bu maçıda kazanıp iyice düzlüğe çıkmak isteyeceklerdir.

Fenerbahçe'nin sezon başından beri en büyük sorunu savunmasında yaşadığı sıkıntılardı.Araya atılan toplarda çok sıkıntı çektiler fakat Bursa maçında bu sıkıntıları eskiye göre üst düzeyde değildi.Açıkcası Bursa'nın Fenerbahçe'nin bu dezavantajından yararlanıp puan yada puanlar alacağını düşünüyordum fakat bu gerçekleşmedi.Fenerbahçe bu maçta savunmada dikkatli olursa yani bir başka deyişle Youla'yı durdurabilirlerse daha güçlü kadrosuyla önplanda olur.Fakat Eskişehir'de Youla Gs maçındaki gibi yine iyi bir performans sergilerse,sergilemesine izin verilirse Eskişehir bu maçtan puan yada puanlar çıkartacaktır..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Eğer Eskişehirspor'da Bursaspor gibi rehavete kapılırsa rahat alırız

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Eskişehirsporun iyi futbol oynadığına , iyi bir kadrosu olduğuna pek inanasım gelmiyorum.Galatasaray biraz kendi gibi oynasaydı öne geçtikten sonra maç kopar giderdi.Hakem oyunu gerince eskişehir youlayı kullandı.

Lugano ve Edu'nun önünde oynayacak isim çok önemli bu maçta.Eğer defansif yönden çok hata yapmazsa fenerbahçe ankaragücü maçından daha rahat kazanacaktır.

Galatasaray önce son lig maçını kazanmak çok iyi olacaktır.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Semih-Gûiza-Deivid-Alex birlikte oynamaz Ortasaha Uğur-Maldonado-Josico ( Deniz ) olarak kurulur kanımca.

Araya atılan toplardan ziyade Serdar Özbayraktar'ı durdurabilirsek bu maçı kazanırız. Galatasaray maçında Youla çok iyi oynadı ama Serdar'ın katkısı çok fazlaydı maçta
    . İnşallah kalede Volkan BABACAN oynarda bazılarının kulağına küpe olur.
    Ne alakası var?
    Geçen sene sağ açıkta oynayan Deniz miydi sanki?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Ne alakası var?
    Geçen sene sağ açıkta oynayan Deniz miydi sanki?
    Cengiz abi Deniz değildi ama Semih-Gûiza sahadayken Deivid oynatmaz. Çok sağlam Defansif ortasaha olsa 4-1-2-1-2 gibi oynatır o zaman oynar ama mecbur 2'li oynamak zorunda kalıyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

F.Bahçe'nin maç kadrosu

Fenerbahçe, Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.Samandıra Tesisleri'nde yoğun sis altında yapılan antrenmanda, taktik ağırlık çalışmalar gerçekleştirildi. Teknik Direktör Luis Aragones yönetimindeki antrenman 1 saat 10 dakika sürdü. Sarı lacivertliler ısınma ve koordinasyon hareketlerinden sonra, istasyon çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra geniş alanda yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçla antrenman tamamlandı. Sakatlığı bulunan Tümer antrenmana çıkmazken, Önder ve Emre, istasyon çalışmasına kadar takımla birlikte çalışıp, antrenmanı kondisyoner eşliğinde saha kenarında düz koşu yaparak tamamladı. Kaleciler, kaleci antrenörü yönetiminde ayrı bir çalışma gerçekleştirdi. Taktik ağırlık çift kale maçın başlamasının ardında Volkan Demirel ve Volkan Babacan'ın kalelere geçmesiyle, tek kalan diğer kaleci Mert Günok, Angel Ferez ile çalışmasını sürdürdü. Bu sırada Kazım Kazım da özel bir çalışma gerçekleştirdi.
    Bu arada antrenmanın bir bölümünü yöneticiler Mahmut Uslu, Neşet Yalçın ve Ali Yıldırım da izledi. Eskişehirspor maçı için hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe bu akşam saat 20.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Eskişehir'e hareket edecek.
    Öte yandan akşam antrenmanın ardından Fenerbahçe'nin 18 kişilik Eskişehirspor maçı kadrosu açıklandı. Kadroda şu oyuncuları yer alıyor:
    "Volkan Demirel, Volkan Babacan, Gökhan, Lugano, Yasin, Edu, R.Carlos, Selçuk, Maldonado, Josico, Ali Bilgin, Deivid, Alex, Uğur Boral, Vederson, Semih, Güiza ve İlhan."
    TÜMER'İN SAĞ KASIĞINDA ÖDEM VAR
    Kulüp Doktoru Piyer Arzuman, hafta içinde oynanan Ankaragücü kupa maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Tümer Metin'in Çekilen MR sonucunda sağ kasığında ödem tespit edildiğini ve tedavisine başlandığını açıkladı. Tümer'in bu sakatlığının, daha önceki sakatlığıyla bir ilgisi olmadığı, tedavi sürecinin başlamasıyla birlikte, oyuncuyu en kısa sürede takıma döneceği bildirildi.
    MALDONADO'NUN YENİ SAÇ MODELİ İLGİ ÇEKTİ
    Öte yandan Fenerbahçe'nin Şilili oyuncusu Maldonado yeni saç modeliyle ilgi odayı oldu. At kuyruğu yaptığı uzun saçlarının kısacık kestiren Şilili futbolcu takım arkadaşlarından büyük ilgi gördü.

31.10.2008
    Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bence geçen seneki gibi bir devid ile birlikte sağda deivid olur , ortada Alex ve Semih en ileride Alex tabi göbekte bu kurgu ile çok aksar o ayrı , topun arkasına ne kadar gelirse takım o kadar rahat bir maç olur.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Cengiz abi Deniz değildi ama Semih-Gûiza sahadayken Deivid oynatmaz. Çok sağlam Defansif ortasaha olsa 4-1-2-1-2 gibi oynatır o zaman oynar ama mecbur 2'li oynamak zorunda kalıyoruz
    Defansif oynamak başka, defansif oyuncu doldurmak başka.

İstediğin kadar önlibero doldur defansif oynayamazsın.

Uğur-Maldonado-Josico 1 adım ilerleyemezsin, bu üçlü ile çıkacaksan Tv8'deki Maldonado Efsanesi'ni izlerim daha iyi..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu maçta az çok belli olacaktır iki takımında performansı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Eskişehir'in bu maç şansı tutmayacaktır bence.Fenerbahçe defansı kritik hatalar yapmazsa bu maçı Fenerbahçe alır.

sakary Ali Misafir

Youla fener defansını dağıtır bence Eskişehir de kazanır

sakary Ali Misafir

Eskişehir'de kritik gece

Turkcell Süper Lig'de üst üste 3. galibiyet hedefine koşan Fenerbahçe, ligin son haftalarında aldığı başarılı sonuçlarla çıkışa geçen Eskişehirspor deplasmanına konuk oluyor.

Bu sezon istediği istikrarı bir türlü yakalayamayan ve henüz üst üste 3 galibiyet göremeyen Fenerbahçe, Eskişehir deplasmanında sezonun ilk üçlüğünü atmanın ve zirve yarışına yeniden tutunmanın hesabını yapıyor. Fenerbahçe'de sakatlıkları süren Emre, Önder, Tümer ve Josico ile cezalı Kazım forma giyemeyecek.
    Fenerbahçe ile 12 yıl aradan sonra yeniden karşılaşacak Eskişehirspor ise evinde oynadığı maçlarda Fenerbahçe'ye karşı yakaladığı başarılı seriyi sürdürme amacında... Lig tarihinde Fenerbahçe'ye karşı elde ettiği 11 galibiyetin 10'unu kendi sahasında alan Eskişhirspor, ligde son üç haftada yakaladığı başarılı seriyi kaybetmemek amacıyla sahada olacak.
    MUHTEMEL 11'LER
    STAT: Atatürk
    HAKEMLER: Kuddusi Müftüoğlu, Cem Satman, Volkan Narinç
    ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa, Sezgin, Tayfun, Vucko, Murat, Serdar, Bülent Ertuğrul, Poljak, Bülent Kocabey, Youla, Anderson
    TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay
    FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Ali Bilgin, Selçuk, Alex, Uğur, Semih, Güiza
    TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones

Nesil
    2006

İyi bir seri yakaladık. Bu seri ile tekrar iddialı duruma geldik ve derbi öncesinde bu maçı kazanarak derbiye daha bir moralli gitmek güzel olur. Maça az bir süre kaldı. Umarım kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Fenerbahçe farklı kazanacaktır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence zor bır mac olacak .. arkadaslardan bırı bursaspor gıbı rehavete kapılmazsa es-es alır demıs bence cok haklı.. bursa ıkı mac ust uste aldı dıye hemen ısı bız super takımız olayına getırdı ve suanda oynadıkları top ortada .. ben es-es ın puan alabılecegını dusunuyorum ancak sadece youla ustunden oynamamaları lazım zıra lugano yıyp bıtırebılır .. gercı aghahowa konusunda da oyle dusunuyordum ama .. =)

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri