Fener bu macın Alexin aklıyla kazanacak yine müthiş paslar atacak alex
Eskişehirspor
Fenerbahçe
Beraberlik
Fener bu macın Alexin aklıyla kazanacak yine müthiş paslar atacak alex
İlk 11 ler belli oldu..
ESKİŞEHİRSPOR
Ivesa
Sezgin
Tayfun
Murat
Vucko
Serdar
Bülent Ertuğrul
Poljak
Bülent Kocabey
Youla
Anderson
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Lugano
R.Carlos
Gökhan
Edu
Selçuk
Maldonado
Uğur
Alex
Semih
Güiza
So what?
Saike
14.dakikada Alex'in golüyle Fenerbahçe öne geçti.
Edit: 17.dakikada 1-1 oldu. Golün adı Anderson.
Edit 2: İvesa kırmızı kart gördü. Fenerbahçe Alex'in penaltıdan attığı golle 1-2 öne geçti.
Last edited by batuhanry : 01.Kasım.2008 at 20:29
Penaltı..Es es 1O KİŞİ ...
Alex 101 dedi sanırım2-1 oldu
Alex Attı..1-2 ..![]()
Fenerbahçe öne geçtikten sonra Eskişehir'in erken cevap vermesi onlar adına iyi oldu fakat bu penaltı-kırmızı kart olayı onlar için çok kötü oldu gerçekten.Penaltıda gol olunca işleri daha zor.Fenerbahçe büyük avantaj elde etti.Bu avantajı kullanacaklarını düşünüyorum..
So what?
Saike
Bravo yan hakeme bravo.
Maçın kopma noktası burası oldu büyük ihtimal.
Roberto Carlos Volkan'a kafasıyla topu vermek istedi. Bence içeriden çıkardı topu kaleci. Nizami bir gol verilmedi Eskişehir adına.
(/s)
Eskişehir'in golü verilmedi sanırım. Eğer gerçekten öyleyse hakem komitesi topluca istifa etmeli bence. Haftalardır her maçta hakem hataları maça damga vuruyor. Yardımcı hakeminden orta hakemine ve hatta gözlemcisine kadar hepsi hata yapıyor...
Devam devam devam...
Benim gördüğüm kadarıyla top çizgiyi geçti yazık...
edu şov kaldığı yerden
helal olsun eskısehıre....... vay fenerın halıne
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
10 kişilik Eskişehir bütün zorluklara rağmen 2-2 yi yakalamayı başardı.
Gol Gol Gol.Edu-Volkan yine aynı tas aynı hamam![]()
2-2 oldu. Eses direncli oynuyor. 11 kişi olsa ve golü verilseydi bu macı alabilirdi; fakat 2. yarı Fb nin macı cevirecegini düşünüyorum..
10 kişi oynayan Eskişehir durumu 2-2'ye getiriyor!
Devre arasında yapılacak en iyi transfer bile bu takımı toparlamaz. Ruh yok çünkü.
(/s)
Es Es şu hali ile maçı kazanmayı daha çok hak ediyor. Helal olsun.
Penaltı ve kırmızı kart %100 doğru idi. Ama R.Carlos'un vurduğu toptan karşı taraftan bir kamera olsa çok daha doğu bir karar verilecek. Buradan tam ne olduğunu çıkartamadım.
Verilmeyen gol konusunda tereddütlerim var. Gölgeye ve topu tokatladığı an direkle aynı hiza neredeyse, Topun tamamı içeride olması gerektiği için gol olduğunu sanmıyorum.
Ayrıca bu defansla nereye kadar gideriz bilemiyorum.. Zeka yoksunu bir defans..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Eses gerçekten büyük bir istekle oynuyor helal olsun adamlara
Ayrıca Eskişehir taraftarı en az 10-15 dakika susmadan küfretti. Ağır cezalar gelecektir.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
PFDK dan tut, MHK'ya futbol şubelerinde büyük problemler var bana göre. Haftalardır her takım hakemlerden şikayetçi, bas bas bağırıyoruz, "Zevkli lig için düzgün hakemler" diyoruz, ama hala aynı şeyler. Cidden artık birşeyler yapılmalı.
Zevkli bir lig istiyoruz, hakem hatalarının minimum olduğu. Federasyon bunu çok görmesin bize, olaya bir el atsın...
Ha, maç görüşüme gelince, Fener bir şekilde alır bu maçı, Eskişehir 10 kişi çünkü. Ama futbol adaletli olsaydı maçı Eskişehir alırdı. Neredeyse 25. dakikadan beri maçı dinliyorum, Fener'in hiçbir atağı yok neredeyse...
Eses 10 kişiyle Fb yi sahasına hapsetti. Helal olsun valla.