evet thehell61 mouche arjantine de bomba gibi... ya bide şu taktiği merak ettim başrılı bir taktiğe benziyor
evet thehell61 mouche arjantine de bomba gibi... ya bide şu taktiği merak ettim başrılı bir taktiğe benziyor
Mouche için daha erken iyice ısınsın öyle görün
bunuda atlatıcaz inşallah
Teşekkürler
![]()
![]()
![]()
sağolun arkadaşlar tatktik ss'ide gelicek.
ARKADAŞLAR İŞTE OYNADIĞIM TAKTİK
************************************************** ***********************
FORTİS TÜRKİYE KUPASI ÖN ELEME KURA ÇEKİMİ
2007-2008 sezonu Fortis Türkiye Kupası grub aşaması kura çekimi bugün saat 15:00'de Anlkara Hilton otelde yapıldı.Kura çekiminin ardından Ankaraspor futbol şubesi sorumlusu Gheorghe Popescu mikrofonlara şunları söyledi.
"Şuana kadar takımımın göstermiş olduğu performanstan çok memnunum. Buugün öekilen kura sonucu düştüğümüz grubu değerlendirmek gerekirse grubumuzda küçümsenecek hiçbir takım bulunmamakta. Bu yüzdenden her maçımıza aynı konsantre ile çalışıp her maçımızı final havasında oynıyacaz."
************************************************** ***********************
İŞTE RAKİBLERİMİZ
Adana Demir Spor
Fenerbahçe
Sivasspor
Kocaelispor
************************************************** ***********************
Turkcell Süper Ligi 7. Hafta / 29-Eylül-2007
Basın Toplantısı:
Ankara'da Ankara 19 Mayıs stadyumunda oynanan Ankara debisinin ardından Ankaraspor futbol şubesi sorumlusu Gheorghe Popescu mikrofonlara şunları söyledi.
"Uzun zamandır sakatlıklardan dolayı tam takım idmana çıkaıyoruz. Buda bizi olumsuz yöden etkiliyor. Biz bir ekibiz ve her eksik bizim için önemli. Bunların bahane olarak kabul etmemiz lazım yinede bugun gol yollarında son vuruşlarımzda etkili olabilseydik sahadan puanla ayrılabilirdik.Bugün bizi en çok üzen Uğur adlı genç yıldızımızın sinirlerine hakim olamayıp oynadığı 4 haftada 3 kırmızı kartla oyundan atılması. Uğurla birebir konuşup bu sorunu aşıcağımızı umuyorum"
Turkcell Süper Ligi 7. Haftadan İtibaren Puan Durumu
************************************************** ***************
Türkiye Yeni Alpay'ını Buldu.
Son yıllarda çıkışta olan ve sahalarda görmeğe alıştığımız genç oyuncular arasında yer alan Ankarasporun genç yeteneği Uğur Demirkol 2007-2008 sezonunda forma şansı bulduğu 4 karşılamanın 3'ünde kırmızı kartla oyundan atılıp 90 dakikayı tamamlıyamadan oyundan ayrılması ile bir zamanların hırçın oyuncusu Alpay'a benzetilmeye başladı.
************************************************** ***************
Turkcell Süper Ligi 8. Hafta / 7-Ekim-2007
Basın Toplantısı:
Bugün Yenikent ASAŞ stadyumunda oynanan Ankarspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından Ankaraspor futbol şubesi sorumlusu Gheorghe Popescu mikrofonlara şunları söyledi.
"Bugünkü maç hakkında fazla konuşmıyacağım. Oynadığımız futboldan memnun değildim eğer hedeflermiz yüksek ise kendi sahamızda puan kaybetmememiz lazım. Bütün taraftarlarımzıdan bugünkü puan kaybı için özür dilerim. En kısa zamanda arka arkaya galip gelip şampiyonluk yolunda ilerlemek istiyoruz."