Quote Originally Posted by nikootinn View Post
Öyle yapcağım zaten,nedense araştırmacılar olarak hiç eleştiriye gelmiyorsunuz,kusura bakmayın ama bu sefer çuvallamışsınız,ne kadar itiraz etsenizde bu gerçek,neredeyse geçen seneki Bank Asya 1.lig oyuncularının seviyesinde yapmışsınız,yazık ya
Yazdiklarinizi elestiri olarak kabul etmemiz icin dise dokunur bir seyler yazmaniz ve bu yazdiklarinizi da aciklamalarla suslemeniz gerekli degil mi?

Sizin yazdiginiz ve "elestiri" olarak nitelendirdiginiz yaziya cevap olarak:
"Yazdiginiz ve Coskun'un reaksiyon gosterdigi satir icin esasinda elestiri olmadigi 3 yasindaki bir cocugun aglamasindan farkli olmadigi icin kiniyorum"
diye bir cevap yazip ortaligi karistirabilirdim. Ancak bunun ne size yarari olurdu, ne de bize. Saatlerce karsilikli atisir, tutusur sonunda basladigimiz yere geri donerdik.

Yasiniz 21'e gelmis. Egitim durumunuzu bilemem ancak 21 yasinda olup da elestiri yapma kapasiteniz "iyi olmamis, kiniyorum" seviyesini asmamis ise daha gidilecek cok yol var demektir. Bos bulundugunuz, kendinizi ifade etmekte zorlandiginiz bir anda "elestiri" yazdiginizi kabul ediyor, diger yazilanlari okumaya devam ediyorum...

Saygilar