Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
Şimdi abi öncelikle ellerinize sağlık bu emek verilmiş data için.

Hemen semih ile başlamak istiyorum;
Yaratıcılık , bitiricilik , dribling hızlanma hepsi tartışılır ama Semih kesinlikle sol ayağı zayıf olacak futbolcu değildir.Geçen sene Ankara'da attığı gol ve bu Türkiye Kupası maçında attığı gol bunlara güzel örnek.Evet sadece iki tane olabilir ancak ikiside uzaktan şut ile.Semih'e hiç özel yetenek girilmemiş şuan tam adını hatırlamıyorum o özelliğin ancak Semih hiç mi arapas girişiminde bulunmuyor? (Kocaeli maçı Guiza'nın attığı gol)

Diğer bir isim guiza;
Guiza'nın lincoln'den hızlı olduğuna her türlü bahse girerim.Kesinlikle çok hızlı bakın çok koşuyor demiyorum , hızlı kesinlikle çok seri.Ama bitiricilik kesinlikle 18 olmamalı , bu aralar atamıyor ama adama biraz bakınca işinin son vuruş olmadığını biraz anlayabiliyoruz.Ümit Karan 15 iken Guiza 18 olmamalı.
Guiza'ya 15-16 iyi bir değer olabilirdi bence.

Carlos'a bir göz attım neredeyse herşeyi aynı kalmış.Konsantrasyon 11 çok fazlaYani bazı maçlarda Carlos 3 metre ile ofsayt bozuyor.Bazen birebirde çok saçma çalım yiyebiliyor.Alex'e aynı konuda 8 değeri verilmiş..Tamam Alex bazı maçlarda yokları oynuyor ama bunda rakip markajının çok fazla etkisi var.Kesinlikle Carlos'tan hele de bu sene daha konsantre olarak oynuyor , takım için çabalıyor..Aklımda şu olmalı diye bir değer yok sadece karşılaştırma yapmak istedim.

Teşekkürler.
Öncelikle yeni transferleri yeterince izlemeden değiştirmemek gibi bir prensimiz var ve gayet etik buluyorum bende...

2. olarak Roberto Carlos'un özellikle zihinsel özelliklerinin düşürülmesi gerektiğini ca sının düşürülmesini gerektiğini geçen sene birçok kez bende tekrarlamıştım orada aynı fikirdeyiz