Semih'in sol ayagi zayif degil esasinda. 14 verilmis durumda.
Edit: Pardon mesajin geri kalanini atlamisim. Semih ozellikle biraz daha geride oynamaya basladiktan sonra farkli ozelliklerini de ortaya koymaya basladi. Gozden kacmadi bunlar, hatta Cengiz ile gecenlerde konusuyoruk ama tabii bazi seyler veritabani teslim edildikten sonra gozlemleniyor (teslim edileli 1.5 ay oldu). Semih icin not edilmis bir kac degisiklik var.
Guiza'yi ellemedik acikcasi. Ama izledikce tabii mevcut profilinden farkli ozellikler ortaya cikiyor.Diğer bir isim guiza;
Guiza'nın lincoln'den hızlı olduğuna her türlü bahse girerim.Kesinlikle çok hızlı bakın çok koşuyor demiyorum , hızlı kesinlikle çok seri.Ama bitiricilik kesinlikle 18 olmamalı , bu aralar atamıyor ama adama biraz bakınca işinin son vuruş olmadığını biraz anlayabiliyoruz.Ümit Karan 15 iken Guiza 18 olmamalı.
Guiza'ya 15-16 iyi bir değer olabilirdi bence.
Carlos ozellikle gecen sene sonunda sakat oldugu icin cok buyuk degisiklik yok. Biraz dayaniklilik'da indirim oldu yanilmiyorsam. Konsantrasyon'un bu kadar dusecegini de onceden tahmin edemezdik ama sezonun basindan izledigim Carlos bence de 11 konsantrasyon hak etmiyor kesinlikle. Dusecek.Carlos'a bir göz attım neredeyse herşeyi aynı kalmış.Konsantrasyon 11 çok fazlaYani bazı maçlarda Carlos 3 metre ile ofsayt bozuyor.Bazen birebirde çok saçma çalım yiyebiliyor.Alex'e aynı konuda 8 değeri verilmiş..Tamam Alex bazı maçlarda yokları oynuyor ama bunda rakip markajının çok fazla etkisi var.Kesinlikle Carlos'tan hele de bu sene daha konsantre olarak oynuyor , takım için çabalıyor..Aklımda şu olmalı diye bir değer yok sadece karşılaştırma yapmak istedim.

Yani bazı maçlarda Carlos 3 metre ile ofsayt bozuyor.Bazen birebirde çok saçma çalım yiyebiliyor.Alex'e aynı konuda 8 değeri verilmiş..Tamam Alex bazı maçlarda yokları oynuyor ama bunda rakip markajının çok fazla etkisi var.Kesinlikle Carlos'tan hele de bu sene daha konsantre olarak oynuyor , takım için çabalıyor..Aklımda şu olmalı diye bir değer yok sadece karşılaştırma yapmak istedim.