1 ile 30 arası toplam 215 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Demo - Problemleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Steam ile Strawberry Demo yükledim. Ayarlar kısmından 3D olayını işaretlememe rağmen oyunda 3D çalışmıyor. Nedeni ne olabilir? Birazdan aynı şeyi direk link ile indirdiğim Vanilya ile deneceğim bakalım onda nasıl olacak.
    Ekran kartından da olabilir kastığı pc ler oluyormuş. Mainstandı filan seçtin mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Steam ile Strawberry Demo yükledim. Ayarlar kısmından 3D olayını işaretlememe rağmen oyunda 3D çalışmıyor. Nedeni ne olabilir? Birazdan aynı şeyi direk link ile indirdiğim Vanilya ile deneceğim bakalım onda nasıl olacak.
    Aynı şey Vanilyada da oldu. Onda da 3D açılmıyor.

Quote Originally Posted by furkanaksin View Post
    Ekran kartından da olabilir kastığı pc ler oluyormuş. Mainstandı filan seçtin mi ?
    Sadece 2D Classic seçilebiliyor. Ekran kartımdam kaynalanıyor olabilir. GeForce Go 7400 var laptopta. Çoğu oyunda desteklememe problemi yaşamıştım.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Aynı şey Vanilyada da oldu. Onda da 3D açılmıyor.

Sadece 2D Classic seçilebiliyor. Ekran kartımdam kaynalanıyor olabilir. GeForce Go 7400 var laptopta. Çoğu oyunda desteklememe problemi yaşamıştım.
    Aynı sorun bendede var. Preferences den detail i low yapıyorum ama yinede sadece 2d seçiliyor.

Mesaj Yetkileri