Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
ya masal aleminde gibisin arkadaşım.diyorsunki kasada 150 milyon dolar var.gazeteler,tvler diyorki 116 milyon dolar borç var.ve bu gerçek belgeleri ile sizin mali kongrelerde falan onaylanan rakamlar.vergi kaçakçılığı yapmayan tek kulüp diyorsun.alex ilk yıl sadece 50 milyar almış haberin varmı?vergide gösterilen rakam gerisini diğr futbolcuları sen düşün bu konuda en titiz davranan beşiktaş.vergiler ile ilgili her türlü bilgiyi borsada bulabilirsin beşiktaş adına.fenerium mağazası açıp türkiyede tekstili geliştirmiş.sadece gülüyorum türkiye zaten tekstil alanında dünyanın en gelişmiş en çok ihracat yapan ülkelerinden biriydi.hatta ucuz çin pazarı olmasaydı bir numaraydı diyebiliriz.ihracatımızın en önemli kısmını oluşturuyordu.aziz yıldırımın açtığı sayısını bilmiyorum mazur görün100-200 veya 1000 mağaza ilemi türkiyede tekstil gelişmiş?tv kanalı ile geçim kaynağı oldu ama tahminime göre 100 civarında kişiye.tabiki iyi bişey ama öyle bir yazmışsın ki türkiyede işsizliği bitirdi sandım keşke topic açmadan önce biraz araştırsaydın.yaptığı stad ve transferlere diyecek sözüm yok(simao geldiğinde çok gülmüştüm gerçi ama )diğer söylediklerin epey bir pembemsi şeyler.
Bu arada son cümlende ne dediğin pek anlaşılmıyor ama şöyle özetleyim geçmişi,o zamanlar aziz yıldırım ulusoyun yanındaydı,ulusoy değil.son seçimde sadece yanlış ata oynadı o kadar
geliri söyle sadece söylenen borç 2010(sanırım) kadar ödenecek ayrıca niye hala okumamış birisini TFF başına getirerek futbol kalitesini düşürüyorlar anlamıyorum
vergiden bahsediyorsun ama her yıl gazeteler yazıyor besiktasın vergi kaçakcılığını şunuda biliyormusun bu yıl fenerbahce göztepe vergi idaresinde 7. olduğunu