umarım sende gereken mesajı almışsındır.. zaten almışsın uefa yı almadan konuşamıyacağınızı puhahahahhaOriginally Posted by AlicanKidd_05
![]()
![]()
umarım sende gereken mesajı almışsındır.. zaten almışsın uefa yı almadan konuşamıyacağınızı puhahahahhaOriginally Posted by AlicanKidd_05
![]()
![]()
bişey diyecem yanlış anlama hala uefa diyorsunuz o zman fenere nie yeniliyorsunuz 132-111 açıklarmısın (bu mesajı küçümsemek amacında yazmadım)Originally Posted by ekoklu3
Ben açıklayayım istersen.Siz bizi yenerken biz Avrupa şampiyonu olduk.Anlatabildiysem ne mutlu bana.Originally Posted by batuhan1907
![]()
resmen küçümsemek için yazıyosun fakat uyarı almamak için (bu mesajı küçümsemek amacında yazmadım) diosunn... ayrıca sizde alın uefa yı sizde konuşun... kıskananlar çatalsın ne diyelimm..Originally Posted by batuhan1907
hayır mantıkla yazıyorum güçlü olan her zaman yenmelidir ve mazihinizde bizden daha fazla kupa olduğunuzdan bizden güçlüsünüz ondan yenmelisiniz sana örnek veriyim eğer havaya kalkmak istiyorsan yerçekiminden daha fazla kuvvet uygulamalısın ve bu yüzden daha güçlü olduğundan kazanıyorsun eğer anlamadıysan yorum yokOriginally Posted by ekoklu3
Enesao biz hedef büyültükkardeşim baktık sizin gibi takım uefayı almış biz neden şampıyonlar ligini düşünmeyelim aslında şu sözünde haklısın neden uefa almıyoruz dimi onu bende anlamadım ama bu kadro uefayı alabilecek güçte tutturduk bi şampıyonlar ligi gidiyoruz...Biz vestelden 5 yeriz ama o hafta geleceksiniz ve o 5 golun faturasını ödeyeceksiniz buna mecbursunuz...neyse ödedinizde nitekim...Biz belkide daha çok 5 yicez Avrupada falan ama sizden değil kareşim...BU YÜZYILDA DEĞİLOriginally Posted by ekoklu3
ne saçmalıyosun sen... neymiş hedef büyütmüşler geçen sene şampiyonlar liginden uefa ya kalınca uefa kupasını kaldırcaz diyodunuz gittiniz zaragoza ya elendinizOriginally Posted by SeZeRinHo
![]()
siz şampiyonlar ligini almak mı istiyorsunuz bütün fb liler uyuyun belki rüyanızda alırsınız zuahahahhahah
![]()
![]()
![]()
Originally Posted by ekoklu3
umarım almıstır