1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Aziz Yıldırım

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    valla yıllardır gazete okuyorum beşiktaşın vergi kaçırdığını görmedim özellikle borsaya girdiğinden beri herşey sorularak yapılıyor.geliri söyle bu borç diyorsun 2010 yılına kadar hiçmi futbolculara çalışanlara para ödemeyecek fener,hiçmi transfer yapmayacak,hiçmi gideri olmayacak kulübün?eee feneriumda bir günde mağazaların bir yıllık cirosu kadar iş yapıyorsanız türkiye vergi birincisi olmanız gerekir neyse genede şükür göztepede listeye girmişsiniz.sen biliyormusun bunu;biletixden aldığınız biletlere dikkat ediyormusunuz mali değer 0 olarak görünüyor.yani sizden para alarak hediye bilet veriyorlar vergi kaçırmak için.bir çok kulübümüz yapıyor bunu maalesef.bu arada ulusoy için okumamış futbol kalitesi düşüyor diyorsun,bülent ecevit te lise mezunuydu o başbakanken ülkemizin kalitesimi düştü(yaşam standardı düştü,karıştırmayın )çok yanlış bir örnekleme.
    şuanki başkanınızda olmadı ama ondan önceki başkaınızın adını unuttum galatsaray ve bjk nin kaçakcılığını fanatikte okumuştum bu arada ben bilet için biletixe extra para ödüyorsun bundan haberin varmıı sanırım 3 ytl burda politika değil spordan bahsediyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by batuhan1907
    şuanki başkanınızda olmadı ama ondan önceki başkaınızın adını unuttum galatsaray ve bjk nin kaçakcılığını fanatikte okumuştum bu arada ben bilet için biletixe extra para ödüyorsun bundan haberin varmıı sanırım 3 ytl burda politika değil spordan bahsediyoruz
    burada spordan bahsediyoruz ve yürüttüğün mantığın saçma olduğunu göstermek istedim.lise mezunu diye kaliteyi düşürüyor demek gülünç olmaktan öteye gitmez.önceki başkanımız serdar bilgili ve mali işlere hüsnü güreli bakıyordu.bıraktıklarında ne kulübün dışarıya bir lira,nede maliyeye vergi dairelerine tek kuruş borcu vardı.o zaman futbolcusundan çaycısına kadar herkesin aldığı paranın ödenen vergilerin kayıtları şirket hesaplarında borsada var.yazmadan önce biraz araştırsan iyi olur.bilet için biletixe ekstra ödediğin para onların karı vergi değil.biletix babasının hayrına satmıyor bileti sana.

Mesaj Yetkileri