1 ile 30 arası toplam 647 sonuç

Konu: FM 2009'dan Beklentileriniz

Threaded View

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    İyide 70 milyon'un kaçının evinde bilgisayara kullanma imkanı var? Bilgisayar kullanma imkanı olanların kaçı bilgisayar oyunlarına karşı ilgi duyuyor? Bilgisayar oyunlarına ilgi duyanların kaçı Football Manager oyununu oynuyor? Ve Football Manager oyununu oynayanların kaçı gerçekten orjinal oyun almak konusunda istekli? Cevap sanırım diğer dillerin oyuna ekli olupta Türkçe'nin ekli olmamasınında cevabı..
    70 milyonluk pazar içerisinden bazı kıstaslara göre kısaltma yaparsak en azından 500 bin (ki çok daha fazla olduğuna inanıyorum) kişi çıkacaktır.Az bir pazarmıdır?
    çoğu avrupa ilkesinin nufüsü 10 milyonu bile bulmaz iken, bilgisayar oyunları ve fm ile ilgilenen sayısı benim söylediğim bu sayının yarısı bile matematiksel olarak çıkması zor iken oralar ile ilgileniliyorlarsa bizimlede ilgilenmek zorundalar.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tek beklentim hatasız olarak çıkması ve çalışması.
    Daha oyunu install, uninstall'da bile hata almıyalım.
    Sırf crismass'a yetişsin insanlar hediye alsın diye bir ton hata ile piyasaya sürüyorlar.
    Biraz uğraşsınlar ve hatasız çıkarsınlar bir zahmet.
    Last edited by sardokar : 03.Kasım.2008 at 14:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri