gordugunuz gibi yine gidip en uc noktada bişeyi bulup herkes onu tartısıyor baska birşey demiyorum ama fenerliler de nerede yok galiba....ancak 6S yazdıgım için onu bulursunuz onu eleştirirsiniz...
Ayrıca;
![]()
Giriş: Dec 2004
![]()
![]()
![]()
bu 6S dediğin takım...
Türkiyede ilk ve tekleri gerçekleştiren takımmı acaba tam anlayamadımda...
bunu yazan arkadas a soluyorum diger gs lilerede bende galatasaray İLKLERİ GERCEKLEŞTİRDİGİ İÇİN 6S YAZIYORUM.GEÇEKLEŞTİRDİGİ İLKLER;
(BİR KAÇ TANESİ)
1)fenerbahcemizden 6 yemek
2)stadlarına gittigimizde ana.bacı kufur edip, sahaya pet şişe atmak
3)bizim yasadıgımız agır yenilgilerden sonra bizden 4-6 yiyip bizi rahatlatmak
4)Fenerbahcemizi dünya klübü yapan bir kişiyi suclamak kufretmek (gs,bjk,ts,g.b.)için
5)eskiden hagi zamanında uefa yı alıp hala onla gecinmek,leedsli taraftarları bıcaklamak.
6)Bursa'dan 5 yemek(4 buyukler arasında tek)
7)şampiyonlukta yarıstıkları takıma bir sezonda oynadıgı 4 macın 3ünde yenilipde,sonra hala sampiyon olacagız demek,(olsanızda haram )
8)su ana kadarki tarihde uzun sureli kalecilerinden hepsi bizden bolca gol yedi ornek 6+4=MondraG 10
VS... UZAYIP GİDİYOR ŞİMDİ İSTER UZAKLAŞTIRIN İSTER ATIN AMA BU YORUMLARI OKUYANLAR İÇİN YETERLİ ANLATTIKLARIM...

bu konuda en titiz davranan beşiktaş.vergiler ile ilgili her türlü bilgiyi borsada bulabilirsin beşiktaş adına.fenerium mağazası açıp türkiyede tekstili geliştirmiş.sadece gülüyorum türkiye zaten tekstil alanında dünyanın en gelişmiş en çok ihracat yapan ülkelerinden biriydi.hatta ucuz çin pazarı olmasaydı bir numaraydı diyebiliriz.ihracatımızın en önemli kısmını oluşturuyordu.aziz yıldırımın açtığı sayısını bilmiyorum mazur görün100-200 veya 1000 mağaza ilemi türkiyede tekstil gelişmiş?tv kanalı ile geçim kaynağı oldu ama tahminime göre 100 civarında kişiye.tabiki iyi bişey ama öyle bir yazmışsın ki türkiyede işsizliği bitirdi sandım
)diğer söylediklerin epey bir pembemsi şeyler.