1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

arda nın uzun şutu 10 du bende ve man city almışdım ardayı oldukça iyi oynuyordu 2 maçta 3 gol 2 asist yapmıştı mevkiside ml-aml bu pozisyonlarda oynatmışdım arda oldukça iyi olmuş ama barış da bir değişiklik yok denildi ama barış geçen seneki geldiğine çok koydu hazırlık maçlarında çektiği şutlar falan oldukça iyiydi yani eskisinden çok daha iyi üstelik sol ayağı ilede isabetli ve uzaktan vurabiliyor sağ ayağı ilede bence ca ve pa sı geliştirilmeliydi barış ın ayhan ı merak ediyorum ayhan ın geçen seneki ca 120 idi ve çok düşükdü bu sene nasıl olucak ayhan?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

benm oyunda 7 gozukuyoda

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by OnuldinhoHizmet View Post
    ayhan ı merak ediyorum ayhan ın geçen seneki ca 120 idi ve çok düşükdü bu sene nasıl olucak ayhan?
    Ayhan hakkındaki fikirleri bende merak ediyorum dogrusu.ömer abi ayhanın ne defans ne ofans yönünü cok iyi bulmadıgını söylüyordu.oyuna da özellikler genelde orta karar olarak girilmiş durumda.birçoguna da katılıyorum.Oyun çıktıktan sonra tüm özelliklerini yeniden degerlendircem kendi yorumumu o zaman tekrar paylasmak istiyorum.Demoda gördügüm kadarıyla bazı eksik ve fazla gördügüm özellikler var ama dedigim gibi oyun cıktıktan sonra degerlendirmek istiyorum.

Mesaj Yetkileri