Turkcell Süper Ligi 9. Hafta / 21-Ekim-2007
Basın Toplantısı:
Bugün Kayseri'de Kayseri Atatürk stadyumunda oynana ve Anadolu'nun iki güçlü ekibinin karşı karşıya geldiği Kayserispor - Ankaraspor mücadelesi enfes bir futbol showuna döndü. Ankarasporun deplasmanda 3-1 kazandığı maçın ardından Ankaraspor A.Ş. futbol şubesi sorumlusu Gheorghe Popescu mikrofonlara şunlara söyledi.
'Bugün maçın başından sonuna kadar sahada görmek istediğim gerçek Ankaraspor'u izledim. Bütün futbolcuları bu güzel perfonslarından dolayı kutluyorum ve onlara bugün bize güzel bir futbol resitali izlettirdikleri için teşekkür ediyorum.Bugün burdaki maç bizim için bitti şimdi önümüzdeki hafta oynıyacağımız Trabzonspor maçına odaklandık. Bugün buraya gelen bütün futbolseverler güzel futbol izlettirdiğimiz için çok memnunum. Tek üzüntümğz haftaya çok önemli bir maçta sarı kart cezalısı dOmingo'nun olmıyacağı fakat takımımda herkez birbirini tamamlıyacak kalitede oyuncular artık eksiklerin bizi etkilemesine izin vermiyeceğiz."
Ankara Güzel Oyunu Tanıtıyor.
Ankara'da Bir Sevinç Bir Hüzün.
Dün oynanan Kayserispor - Ankaraspor maçında Nicolas Domingo gördüğü sarı karttan dolayı Hafta sonu oynanıcak Trabzonspor maçında cezalı duruma düştü.
Ankarasporda Santiago Biglieri sevinci yaşanıyor. Turkcell süper liginin 6. haftasında oynanan Ankaraspor-Sivasspor maçında sakatlanan Santiago Biglieri yaklaşık bir aylık bir aradan sonra haftasonu oynanıcak Trabzonspor maçında 18'e alınabilecek seviyeye geldiği açıklandı.
Turkcell Süper Ligi 10. Hafta / 28-Ekim-2007
Basın Toplantısı:
Bugün Ankara'da Yenikent ASAŞ stadyumunda oynanan Ankarspor - Trabzonspor maçının ardından Ankaraspor futbol şubesi sorumlusu Gheorghe Popescu mikrofonlara şunları söyledi.
"Türkiye'de şampiyonluk yaşamış 4 büyük camiadan biri olan Trabzonspor'u böyle güzel bir oyunla yenmek beni çok mutlu etti.Biz anadolu'dan artık şampiyon çıkmaz diyen İstanbul medyasına bu dişe diş oyunumu , mücadelemiz ve aldığımız sonuçlarla şampiyonluk yarışında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Ankaraspor taraftarına bir çağrım var bu çocuklara inansınlar bu çocuklar çok büyük işler başarıcaklar onlardan sadece bu oyunculara destek olmalarını istiyorum. Önümüzdeki hafta İstanbul'a Beşiktaş deplasmanına gidiyoru ve biz Beşiktaş takımından korkmuyoruz. İstanbul'daki tüm Ankaralıları bu maça bizi desteklemeye davet ediyorum."
Ankara'da Futbol Dersleri Başladı.
Ankaraspor Yenilgiyi Lugatından Çıkardı.
![]()