Flair'e kendi zevkim için verdim kabüldür
Konsantrasyon'u ise oyuna devamlı konsantre, topun nerede olduğu devamlı izlioyr ve ona göre yerini alıyor.
Topsuz Alan'ı
şahsi gözlemlerime dayanarak nerede duracağını gayet iyi bildiği için o kadar verdim.
Kararlılık ise babası bilardocu olduğundan hesaplamayı en iyi şekilde yapmaya çalıştığını ve maçın içinde bunu önceden karar vererek top ona geldiği zaman en iyi şekilde uygulamaya çalıştığını kendisi de bir röportajında söylemişti ...
Cesaret özelliği hakkında geçen sezonun son maçında şu ana kadar devam eden sakatlığının olduğu pozisyonu izlemiştim 1'e 1 kalmıştı kaleci ile ve kalecinin %100 atılması gerekiyordu ama hakem atmadı kaleci bariz Cem'e girdi ve o sırada kalecinin gelidğini görmesine rağmen çalım atmayı denedi topun üzerinde de atlayabilirdi. Bu yüzden 13 verdim ama gerekirse 11-12'de olabilir
Jumping zaten 13'dü ben painte yapıştırırken 12 yaptım...
Artıları olaraksa izlediğim bir maçı vardı hangi maç olduğunu hatırlamıyorum. 7 gol atmıştı o maçta ve çoğunda nerede duracağını çok iyi bildiği için atabilmişti. Bunun dışında bitiriclik özelliği hiç acımıyor diyebilirim

Ve maçtan kopmamaya gayret ediyor. Geriye gelip orta sahasına yardım ediyor...